Elektryka SUZUKI GSX-R 600 K7 pomocy
• Strona 1 z 1
Elektryka SUZUKI GSX-R 600 K7 pomocy
Witam
Mam problem z elektryką w gsx-r 600 k7. Bezpieczniki ok na początku niechciał odpalic tak jak by prąd niedochodził do rozrusznika na wyświetlaczu kontrolki sie paliły swiatła kierunki wszystko było teraz niema nic jak podłanczam akumulator to tylko skazówka zkoczy na obrotościomierzu. Co sprawdzać ?
Pozdrawiam
Mam problem z elektryką w gsx-r 600 k7. Bezpieczniki ok na początku niechciał odpalic tak jak by prąd niedochodził do rozrusznika na wyświetlaczu kontrolki sie paliły swiatła kierunki wszystko było teraz niema nic jak podłanczam akumulator to tylko skazówka zkoczy na obrotościomierzu. Co sprawdzać ?
Pozdrawiam
- M_VIP
- Świeżak
A może serwis gwarancyjny bo moto chyba ma gwarancje prawda ?
Ps. Sprawdź wszystkie połączenia elektryczne kostki itp... Poszukaj uszkodzonych przewodów. Jak masz miernik to to odłącz koste od stacyjki i sprawdź stacyjkę czy załącza wszystko co trzeba.
Ps. Sprawdź wszystkie połączenia elektryczne kostki itp... Poszukaj uszkodzonych przewodów. Jak masz miernik to to odłącz koste od stacyjki i sprawdź stacyjkę czy załącza wszystko co trzeba.
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
Wciśnij sprzęgło - w suzi bez tego rozrusznik nie kręci.
Ewentualnie sprawdź czujnik sprzęgła.
A jakie napięcie akumulatora ?
I czy masz jakiÅ› alarm ?
Oraz moto z Europy czy z USA ? Czyli czy posiada immobiliser w kluczyku ?
Ewentualnie sprawdź czujnik sprzęgła.
A jakie napięcie akumulatora ?
I czy masz jakiÅ› alarm ?
Oraz moto z Europy czy z USA ? Czyli czy posiada immobiliser w kluczyku ?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
witam ponownie . poszedłem do garażu przekęciłem zapłon i zapalił no to kawałek się przejechałem bez dziczenia wróciłem zgasiłem i na nowo to ani kontrolek ani świateł przeleciałem po kablach ,bezpiecznikach została jeszcze stacyjka do rozebrania może jeszcze są jakieś opcje. dzięki za wszystkie podpowiedzi
- marek69
- Świeżak
Może jednak sprawdź dobrze aku.
Miałem taki problem w kawie kiedyś.Aku miało 12,5V było nowe ale co sie okazało miało wewnętrzne zwarcie.
Podłącz drugi akumulator.
Miałem taki problem w kawie kiedyś.Aku miało 12,5V było nowe ale co sie okazało miało wewnętrzne zwarcie.
Podłącz drugi akumulator.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 9 gości