Nasze poczÄ…tki w portalu scigacz.pl
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ja przeglądam te forum od pół roku ale dopiero niedawno się zarejestrowałem aby dyskutować razem z wami . Ogólnie forum jest rozbudowane, dużo tutaj znalazłem ciekawych informacji, porad itp. Niedługo kupuje pierwszy motocykl to przesiaduje tu praktycznie codziennie .
A i poza tym to fajna atmosferka tu panuje hehe czasem starsi nakrzyczą ale wytłumaczą na kolejnej stronie, czasem odrazu podpowiedzą co nieco , a dla idiotów nie ma miejsca hehe
A i poza tym to fajna atmosferka tu panuje hehe czasem starsi nakrzyczą ale wytłumaczą na kolejnej stronie, czasem odrazu podpowiedzą co nieco , a dla idiotów nie ma miejsca hehe

-
masino - Świeżak
mlody napisał(a):p.s z tą Kaja to masz racje,zadziorna baba,jazde zrobila ze hej![]()
![]()

Panowie ... to tak z sympatii do Was

poza tym ja sobie nie przypominam zebym sie mocno czepiala
mnie to tylko wszyscy zawsze oskarzali, ze nie lubie dziewczyn nowych na forum

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
zalogowany jestem ponad rok,ale udzielac sie zaczalem po jakims czasie,chyba z pol roku temu...najpierw wolalem miec jakas wiedze o moto niz pisac bzdury,dlatego czytalem wszystko i uczylem od deski do deski...a potem jakos pisanie samo przyszlo...no i tutaj poznalem <3 Ponczek <3
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
ja na forum pojawiłem sie jak kupiłem Honde NSR i na dobre zacząłem odkrywac, że moto to sposób na życie
najpierw jak poprzednik czytałem, a póżniej tam gdzie mogłem to pisałem i sie udzielałem
pamiętam na początku zadawałem jakieś smieszne, histeryczne pytania typu"czy tak powinno byc?itp"
ale jakoÅ› leci
wiele sie tu nauczyłem, a jeszcze więcej poznałem wartościowych ludzi
najpierw jak poprzednik czytałem, a póżniej tam gdzie mogłem to pisałem i sie udzielałem
pamiętam na początku zadawałem jakieś smieszne, histeryczne pytania typu"czy tak powinno byc?itp"
ale jakoÅ› leci
wiele sie tu nauczyłem, a jeszcze więcej poznałem wartościowych ludzi
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
heh ja juz tez 2 latka od kiedy zarejestrowany. Ale pisze malo by nie zasmiecac, a i byl czas kiedy forum odwiedzalem baaardzo czesto...
A najbardziej pamietam texty DEVILA
A najbardziej pamietam texty DEVILA

Przelotne Znajomości Nie Są Tak Ważne Jak Prawdziwi Przyjaciele.....
-
nurser102 - Świeżak
Ja jestem na tym forum od ponad 3lat. Wpadłem tu w momencie szukania info na temat GSX-R 750 bo miałem z nim małe problemy i już zostałem.
Kiedyś się sporo udzielałem teraz jakoś trochę mniej ale to dlatego że z małego forum zrobił się straszny moloch i coraz trudniej jest wysupłać ciekawe wątki których już nie było.
Kiedyś się sporo udzielałem teraz jakoś trochę mniej ale to dlatego że z małego forum zrobił się straszny moloch i coraz trudniej jest wysupłać ciekawe wątki których już nie było.
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
Ja natknalem sie na scigacz.pl na poczatku wakacji. Byl to poczatek lipca. Szukalem wlasnie takie strony gdzie znajde ludzi o podobnych zainteresowaniach do moich, i znalazlem
Poprawdzie przez 2 miesiace sledzilem co piszecie. Najpierw nie chcialem sie rejestrowac bo wkoncu jeszcze nie mam moto, ale stwierdzilem, ze zanim kupie to poznam juz fajnych ludzi. No i stalo sie bodajze 5 wrzesnia zalozylem konto i jestem z Wami codziennie. Mam nadzieje, ze pobede tu wiele lat.

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
ja zarejestrowałem sie jakos ok rok temu. czegoś szukałem w necie o mojim byłym kawałsraki i tak jakos zarejestrowałem sie .... a udzielam sie dopiero od wakacji jakos. w ogóle niechce mi sie dzisiaj gadać...
-
adam_89 - Stały bywalec
na forum jako tako od poczatku roku jestem ale sporadycznie (2-3 razy w tyg) wchodzilem, w czerwcu postanowilem sie zarejestrowac a pierwsze udzielanie sie bylo jakos pod koniec sierpnia... no i tak jakos od czasu do czasu dodam cos od siebie 

Rzeczą ważniejszą od rozumu jest wyobraźnia.
2oo ... in love to freedom...
Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
2oo ... in love to freedom...
Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
-
Silent - Świeżak
A ja już nawet nie pamiętam od kiedy jestem i od czego to się zaczęło, ale żałuję, że nie mam tyle czasu, co kiedyś, by tu zaglądać. Muszę się poprawić i odżyć na forum.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):Panowie ... to tak z sympatii do Was![]()
poza tym ja sobie nie przypominam zebym sie mocno czepiala
mnie to tylko wszyscy zawsze oskarzali, ze nie lubie dziewczyn nowych na forum
dobrze wiedziec ;]
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Ja tu ślęczę 2.5 roku
Pamiętam wyśmienicie czasy Evila, czy Thrillco.. Działo się..
W lipcu tego roku moto kupiłem, to zacząłem trochę pisać, ale i tak wolę wiedzę chłonąć, niż się nią dzielić

-
---Corleone--- - Świeżak
Czytam od około roku, jestem od 10 lutego, czyli prawie 9 miesięcy
Zacząłem jak na grzecznego usera przystało od powitalni, gdzie zaraz na początku urosłem bo ktoś ze starych userów (podajże simonw) tego forum napisał, że oryginalnie się nazwałem, a ktoś inny zaproponował mi "altomaniak"
Raczej czytam niż piszę, ale ostatnio nawet odpowiadałem na pytania o swojego sprzęta, którego w końcu zakupiłem, po licznych wątpliwościach co to ma być
Miło, że w końcu mogę komuś coś odpowiedzieć, a nie tylko prosić o radę.
A co do odczuć z korzystania z forum to zawsze tak jakoś głupio wcinać mi się do rozmów "stałych bywalców", którzy się znają itd. Do odważnych mimo wszystko nie należę.

Raczej czytam niż piszę, ale ostatnio nawet odpowiadałem na pytania o swojego sprzęta, którego w końcu zakupiłem, po licznych wątpliwościach co to ma być

A co do odczuć z korzystania z forum to zawsze tak jakoś głupio wcinać mi się do rozmów "stałych bywalców", którzy się znają itd. Do odważnych mimo wszystko nie należę.
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
Kóba napisał(a):A co do odczuć z korzystania z forum to zawsze tak jakoś głupio wcinać mi się do rozmów "stałych bywalców", którzy się znają itd. Do odważnych mimo wszystko nie należę.
Dokładnie tak

-
---Corleone--- - Świeżak
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości