Jak wyłączyć światła w cbr 600 rr 05r ?
• Strona 1 z 1
Jak wyłączyć światła w cbr 600 rr 05r ?
witam
mam pytanko odnośnie tytułu postu, jak to zrobić ? Chętnie kupie prawy podnóżek do tego modelu
miodek_18@wp.pl
gg: 4018871
mam pytanko odnośnie tytułu postu, jak to zrobić ? Chętnie kupie prawy podnóżek do tego modelu
miodek_18@wp.pl
gg: 4018871
Po co pić i leżeć skoro można zapalić i latać ? 

-
miodek18 - Świeżak
podejrzewam że przełącznikiem na lewej kierownicy....
:P:P ktoś tu się chyba przesiadł z WSKi na sportowego sprzęta czy się myle ????

-
maatiaas - Świeżak
ja stawiam na prawą strone kiery 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
ta 600rr z którą miałem do czynienia nie miała możliwości wyłączenia świateł, jedynie kluczykiem, albo zdejmując kostki jak pisał motoman, ew można wyjąć aku lub dorobić włącznik na kablach idących do kostek
pytanie tylko po co?

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
to nie ja tylko ktoś inny jest nie w temacie
z tego co mi ktoś powiedział w modelu na 05r da się jakoś wyłączyć kluczykiem, ale bawiłem sie tym x czasu i nie doszedłem jak... znajdzie sie ktoś kto mi dokładnie wytłumaczy jak to zrobić ?

Po co pić i leżeć skoro można zapalić i latać ? 

-
miodek18 - Świeżak
chyba źle ci się wydawało...
600rr ma ten sam zestaw przełączników na kierownicy co CB500 i w miejscu włącznika świateł jest po prostu puste miejsce...
2006 rok ma tam jakiś włącznik ale raczej nie od świateł, prędzej od awaryjnych, ale nie jestem pewny...
600rr ma ten sam zestaw przełączników na kierownicy co CB500 i w miejscu włącznika świateł jest po prostu puste miejsce...
2006 rok ma tam jakiś włącznik ale raczej nie od świateł, prędzej od awaryjnych, ale nie jestem pewny...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Z tego co pamiętam w 600RR (była produkowana od 2003roku) nigdy nie było wyłącznika świateł, zawsze świeciły cały czas po włączeniu zapłonu z wyjątkiem momentu kiedy wciskamy przycisk startera, wtedy światła gasną.
Z resztą od 2003 roku w większości jeśli nawet nie we wszystkich moto światła zapalały się po włączeniu zapłonu lub uruchomieniu silnika.
Z resztą od 2003 roku w większości jeśli nawet nie we wszystkich moto światła zapalały się po włączeniu zapłonu lub uruchomieniu silnika.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
kabinacja jest taka, musisz obrocic kluczyk o 720 stopni wcisnac dwa razy sprzeglo, potem piec razy hamulec nozny na przemian z tylnim, w trakcie tego zlozyc tylnie podnozki w kolejnosci od lewej do prawej, otwierajac schowek pod zadupkiem i dwa razy przekrecic manetke o 360 i znow przekrecic kluczyk o 720 tyle ze w druga strone. Ta czynnosc nalezy powtorzyc 5 razy zachowujac kolejno odstepny 9min i 38sek. zwazywszy na ruch obrotowy kuli ziemskiej....a no i motocykl musi byc obrocony w kiedunku polnocno poludniowym.....
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
• Strona 1 z 1