ktm super duke,ktos ma-mial,jezdzi-jezdzil?
• Strona 1 z 1
ktm super duke,ktos ma-mial,jezdzi-jezdzil?
WITAM.Poszukuje kogos kto mial lub jezdzil na ktm-ie supe duke.Sam zakupilem sobie taki model i jestem bardzo zadowolony z tym ze mam pare pytan zwiazanych z nim.Z GORY DZIEKI.
P.S dajcie sobie spokoj z rozwazaniami na temat wygladu,to kwestia gustu-jeden lubi sledzie,drugi jak mu z geby jedzie.
P.S dajcie sobie spokoj z rozwazaniami na temat wygladu,to kwestia gustu-jeden lubi sledzie,drugi jak mu z geby jedzie.
-
super duke - Świeżak
ja latałem takowym, niestety mnie niczym nie zachwycił pewnie dlatego że po wymianie układu i dolotu nie był na nowo zsynchronizowany i wogle nie miał dołu, i mnie nie odpowiada taka pozycja, zbyt turystyczna i sidełko jest pod bardzo dużym kontem ciężko na nie nogami stanąć żeby zrobić jezusa
ale widze że ty jesteś w nim zakochany i to jest piękne 

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
NO SIEMKA.Dzieki za odpowiedz.
I masz w niej calkowita racje.Moja maszyna jest na oryginalnym wydechu i napewno nie brakuje jej momentu a szczegolnie na dole.Choc dzwiek w podobie do junaka qmpla
Turystyczna pozycja,to prawda to juz nie jest pozycja embrionalna
,choc przejezdzilem w takiej wiele lat i bylo dobrze.(starosc nie radosc)Co do Jezusa to nie wiem,jestem wierzacy nie praktykujacy
zakocany jestem-to fakt.....DZIEKUWA

-
super duke - Świeżak
AHA,CZEKAJ,PRZECIEZ MIALEM CI ZADAC PYTANIE.Otoz zaraz po przekreceniu kluczyka pokazuje mi sie napis 21WS-nie wiem co to jest,podejrzewam ze jakis tryb awaryjny,bo chyba nie srednia predkosc
.Drugie pytanie,strasznie mi sie grzeje cala konstrukcja a szcegolie tlumiki,silnik jest ok.Mam tez pytanie odnosnie regulacji zawieszenia ale nie wiem czy cos tam kreciles.jeszcze raz ,dzieki

-
super duke - Świeżak
super duke nie kompromituj siÄ™!
tłumiki ci się nagrzewają? niesamowite. ale tylko na słońcu, czy w cienu również...
a z innej beczki skąd go masz, jeśli można zapytać, że nie masz instrukcji obsługi?
tłumiki ci się nagrzewają? niesamowite. ale tylko na słońcu, czy w cienu również...
a z innej beczki skąd go masz, jeśli można zapytać, że nie masz instrukcji obsługi?
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
super duke - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości