Aprilia RS 50, 70, 80 - Temat ogólny
Biegi :> . Mam zamiar kupic sobie pod koniec tego roku szkolnego, rske 50. I mam pewien dylemat, mianowicie, jak sa biegi? Tak jak w simsonie, 1 0 2 3 4 ? Oczywiscie wiem, ze w rsce jest 6 biegow, ale czy sa w tej samej kolejnosci? :>
Pozdrawiam
Pozdrawiam

-
Evul - Świeżak
W RS jest tak jak większości prawdziwych motocykli czyli biegi po lewej stronie.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
On chyba pomylił skrzynie ze sprzegłem... Bo w RS50 tak, a w 125 tak
Wiekszości motorów? A wyszło kiedykolwiek takie bydle, które ma dźwigienke zmiany po prawej stronie?
Kiecu, a może wydech przygiąłeś czy coś?

Wiekszości motorów? A wyszło kiedykolwiek takie bydle, które ma dźwigienke zmiany po prawej stronie?

Kiecu, a może wydech przygiąłeś czy coś?
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Widziałem kiedyś na Discovery w Amerykńskim czperze właśnie z dźwignią zmiany po prawej. Co prawda nie są to motocykle seryjne ale też motory 

-
Wyjmij swoje, zeskanuj i się pobaw z nimi, ja tak robiłem z tarczami...
Nie polecam zakładać tanich czy niededykowanych, chyba, że chcesz koniecznie taką barwę to tą dla motorowerów.
Nie polecam zakładać tanich czy niededykowanych, chyba, że chcesz koniecznie taką barwę to tą dla motorowerów.
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Więc tak dzwoniłem dziś do serwisu Aprili i się pytałem o blokady w RS 50 i powiedział mi tak że moduł nie jest blokowany jest blokowana zębatka jakiś rozpylacz mniejsza dysza wydech jest blokowany i to wszystko powiedział to są blokady do tych najnowszych RS-ek od chyba 2006r a i jeszcze jest jakaś sportowa świeca nie wiem może ktoś wie o co chodzi z tą świecą jakieś oznaczenia jej czy coś.
- adam9565
- Świeżak
najbardziej to chodzi mi tylko o licznik od prędkościomierza, bo mam tylko 80 a zawsze go przekraczam i trzeba sie przygladac ile jedzie się.
A nikt już się nie bawił z takimi tarczami? Bo w tej chwili mój skaner nie działa.
No zależy mi na kolorze. Dzisiaj kupiłem postojówki. ale same postojówki, to zero efektu.
A co sądzicie o wstawieniu samej końcówki wydechu od ścigacza większej pojemności (400ccm)? Od jakiego proponujecie?
A nikt już się nie bawił z takimi tarczami? Bo w tej chwili mój skaner nie działa.
No zależy mi na kolorze. Dzisiaj kupiłem postojówki. ale same postojówki, to zero efektu.
A co sądzicie o wstawieniu samej końcówki wydechu od ścigacza większej pojemności (400ccm)? Od jakiego proponujecie?
Ostatnio edytowano 29/9/2008, 19:03 przez Maradona, łącznie edytowano 1 raz
- Maradona
- Świeżak
Wstawienie końcówki wydechu od większej pojemności to tylko głupota i jak coś zmieni to tylko pogorszy.
-
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości