Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Ducati Monster 1100 na 2009 -...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Ducati Monster 1100 na 2009 -...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Ducati Monster 1100 na 2009 -...

Postprzez Åšcigacz » 5/9/2008, 07:36

Dyskusja na temat: Ducati Monster 1100 na 2009 - szpiegowskie zdjęcia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati Monster 1100 na 2009 - szpiegowskie zdjęcia
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2008, 07:36

Narazie niewiele można powiedzieć - niewiele widać na tych zdjęciach. Będzie prezentacja, to pokrytykujemy :) Chociaż jak znam Włochów, to zrobią piękny motocykl, a i z techniką nie będzie najgorzej.<br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2008, 08:01

Komentatorzy napisał(a):Narazie niewiele można powiedzieć - niewiele widać na tych zdjęciach. Będzie prezentacja, to pokrytykujemy :) Chociaż jak znam Włochów, to zrobią piękny motocykl, a i z techniką nie będzie najgorzej.<br><hr>Gnypek<br>
polemizowalbym czy taki piekny bedzie. Ostatni monster(bodajze 696) jest tylko brzydki kaczatkiem w porownaniu z poprzednim modelem. W tym tez juz widze ten paskudny tlumik, i te zegary tez cos nie teges. Zdecydowanie wole analogowa klasyke. Albo chociaz zeby obrotomierz byl analogowy. No nic. Pozyjemy zobaczymy.<br><hr>Skalpel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2008, 08:50

Geniusz autorki powala - po słabej jakości fotkach potrafi od razu powiedzec jaki motocykl ma silnik, skąd ma wahacz, którego na zdjeciu nie widać oraz o sprzegle, hamulcach...no...jeszcze tylko paru zdan na temat jeźdźca brakuje...bo jego na zdjęciach tez nie ma. Bosko...;)<br><hr>bhahhaa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2008, 08:51

Komentatorzy napisał(a):Narazie niewiele można powiedzieć - niewiele widać na tych zdjęciach. Będzie prezentacja, to pokrytykujemy :) Chociaż jak znam Włochów, to zrobią piękny motocykl, a i z techniką nie będzie najgorzej.<br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):polemizowalbym czy taki piekny bedzie. Ostatni monster(bodajze 696) jest tylko brzydki kaczatkiem w porownaniu z poprzednim modelem. W tym tez juz widze ten paskudny tlumik, i te zegary tez cos nie teges. Zdecydowanie wole analogowa klasyke. Albo chociaz zeby obrotomierz byl analogowy. No nic. Pozyjemy zobaczymy.<br><hr>Skalpel<br>
Dla mnie Monster 696 jest bardzo udanym motocyklem. Na tym to właśnie polega, żeby nie wszystkim podobało się to samo. Byloby chyba nudno, gdybyśmy wszyscy jeździli np. na YZF-R1, chociaż to wspaniały sprzęt.<br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/9/2008, 21:07

Komentatorzy napisał(a):polemizowalbym czy taki piekny bedzie. Ostatni monster(bodajze 696) jest tylko brzydki kaczatkiem w porownaniu z poprzednim modelem. W tym tez juz widze ten paskudny tlumik, i te zegary tez cos nie teges. Zdecydowanie wole analogowa klasyke. Albo chociaz zeby obrotomierz byl analogowy. No nic. Pozyjemy zobaczymy.<br><hr>Skalpel<br>
Komentatorzy napisał(a):Dla mnie Monster 696 jest bardzo udanym motocyklem. Na tym to właśnie polega, żeby nie wszystkim podobało się to samo. Byloby chyba nudno, gdybyśmy wszyscy jeździli np. na YZF-R1, chociaż to wspaniały sprzęt.<br><hr>Gnypek<br>
Niestety. Na <a href="http://www.ducati.com" target="blank" class="link">www.ducati.com</a> potwierdzają wygląd nowego Potwora. Jest okropny, trzeba to przyznać. To koniec pewnej epoki. Koniec legendy Monstera. Szkoda... Mam mimo to nadzieję, że starą wersję jeszcze długo będą produkować...<br><hr>jaski_sm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez andy7 » 26/9/2008, 08:07

Monster nigdy mi sie nie podobal - moze jestem malo wrazliwy na wloska estetyke nakedow - plastiki ogolnie mi sie podobaja. Co do walorow technicznych i ich rozwiazan, to daleko im jeszcze do bezawaryjnosci japonii prostoty niemcow.
kuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videos
andy7
Moderator

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê