[skutery] Szesnastoletni motorowerzysta...
• Strona 1 z 1
[skutery] Szesnastoletni motorowerzysta...
Dyskusja na temat: Szesnastoletni motorowerzysta zlinczowany?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Szesnastoletni motorowerzysta zlinczowany?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Szesnastoletni motorowerzysta zlinczowany?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
...jak zwykle wszystko na motocyklistę, to przeciez inny człowiek z całym sercem dziękuję w imieniu swoim (i zapewnie wielu wielu motocyklistów) takim stacja tv jak np. TVN (Program Uwaga) który niemiłosiernie podsyca społeczeństwo do niechęci motocyklistow a dziś jak najbardziej widać tego skutki.
Pozdrawiam.<br><hr>Wafer
Pozdrawiam.<br><hr>Wafer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać jaką dzięki mediom mamy opinie ;( Niedługo będą nas taranować jak będziemy wyprzedzać...<br><hr>górak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widac nas uważają za innych
(
I co ten chłopak winny że ktoś mu pod koła wlazł...
Ci ludzie to chodzą jak swięte krowy.Myślą że wszystko im wolno.<br><hr>gosc

I co ten chłopak winny że ktoś mu pod koła wlazł...
Ci ludzie to chodzą jak swięte krowy.Myślą że wszystko im wolno.<br><hr>gosc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak słusznie zauważa autor, telewizje muszą czymś wypełnić sezon ogórkowy. Tylko czemu naszym kosztem? Czemu motocyklista gości na ekranie TV tylko wtedy, kiedy spowoduje wypadek, oczywiście bezdyskusyjnie z jego winy. Czy media rajcują się każdym wypadkiem z udziałem katamaranów, których setki codziennie na ulicach? Niestety jak widać mamy efekty tej nagonki. Prawdę mówiąc spodziewałem się tego. Pisałem już wcześniej, że społeczeństwo nas znienawidzi. A co do konkretnego zdarzenia, mam nadzieję, że policja się wykaże i znajdzie tego palanta. Jego waleczny czyn z pewnością wywarł wrażenie na jego kobiecie. Jaki on męski... ręce opadają.<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lusterka im łamać <br><hr>SnykeeKomentatorzy napisał(a):Widać jaką dzięki mediom mamy opinie ;( Niedługo będą nas taranować jak będziemy wyprzedzać...<br><hr>górak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tchórz, co dziecko pobił i jeszcze uciekł z miejsca zdarzenia. Może by tak spróbował uderzyć ojca tego dzieciaka, tylko wtedy pewnie zostałby szybko sprowadzony na ziemię.<br><hr>Grzesiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja dzisiaj sam osobiście doznałem podobnej sytuacji ;/ jechałem przepisowo skręcałem w drogę osiedlową a tam taksówkarz zaraz za wjazdem na środku drogi stanął sobie i drzwi otworzył więc zatrąbiłem że ma zamknąć te drzwi zaparkowałem kawałek dalej a on za chwile podjechał i chciał już wyjść z auta i mnie zbić za to że trąbiłem że stał jak święta krowa na środku drogi :/ gdyby nei to że się opanowałem i nic nie mówiłem to bym dostał wpiernicz :/ A potem narzekają na Motorowerzystów :/<br><hr>Motorowerzysta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety złotówy to całkiem inna historia. Myślą, że są panami dróg, tymczasem 90% czasu spędzają na postojach. Dobrze, że go olałeś - to chyba najlepsza metoda na zaczepki puszkarzy.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Ja dzisiaj sam osobiście doznałem podobnej sytuacji ;/ jechałem przepisowo skręcałem w drogę osiedlową a tam taksówkarz zaraz za wjazdem na środku drogi stanął sobie i drzwi otworzył więc zatrąbiłem że ma zamknąć te drzwi zaparkowałem kawałek dalej a on za chwile podjechał i chciał już wyjść z auta i mnie zbić za to że trąbiłem że stał jak święta krowa na środku drogi :/ gdyby nei to że się opanowałem i nic nie mówiłem to bym dostał wpiernicz :/ A potem narzekają na Motorowerzystów :/<br><hr>Motorowerzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Osobiscie prosilbym aby podawac troche dokladniej
1. Na przejsciu dla pieszych , czy nie na przejsciu dla pieszych ?
bo z artykulu nie wynika a domyslac sie mozna ...<br><hr>andy7
1. Na przejsciu dla pieszych , czy nie na przejsciu dla pieszych ?
bo z artykulu nie wynika a domyslac sie mozna ...<br><hr>andy7
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie tego kolesia powinni złapac, dobrze mu wpierdolić i potem iść z nim na policję. Niektore 15sto - 16sto latki lepiej znają się na przepisach niż inny kierowcy samochodów osobowych. Większość młodych motorowerzystów kiedyś będzie miała sprzęt o większej pojemności i do takiego już nikt gęby nie otworzy...
Załosne jest zachowanie niektórych kierowców aut osobowych, nie każdy skuter toczy się do 45km/h, niektóre nawet 120km/h...<br><hr>:)
Załosne jest zachowanie niektórych kierowców aut osobowych, nie każdy skuter toczy się do 45km/h, niektóre nawet 120km/h...<br><hr>:)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niektórzy to jednak nie uznają jednośladów:(wiem to z własnego doświadczenia,gdy jadę sobie normalnie zamierzałem sie wyprzedzić samochód on zajechał mi drogę,4 próby wyprzedzenia nie powiodły się:(<br><hr>gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się, zawsze winien jest wg mediów mocyklista czy kierowca skutera...to się lepiej sprzedaje:-((( Dawca narządów, itp...Komentatorzy napisał(a):...jak zwykle wszystko na motocyklistę, to przeciez inny człowiek z całym sercem dziękuję w imieniu swoim (i zapewnie wielu wielu motocyklistów) takim stacja tv jak np. TVN (Program Uwaga) który niemiłosiernie podsyca społeczeństwo do niechęci motocyklistow a dziś jak najbardziej widać tego skutki.
Pozdrawiam.<br><hr>Wafer<br>
Prawda jest jednak taka, że i kierowca samochodu , jak i pieszy może doprowadzić do wielu niebezpiecznych sytuacji...Sama (jeżdżę jednośladem) byłam niejeden raz świadkiem jak kierowca sam. po prostu nie patrzy w lusterka, a raz np.piesza (pani ok. 60-tki) tak sobie nagle skręciła z chodnika prosto pod moje koła...Na szczęście mi udało się ją ( ledwo, ledwo) wyminąć...nawet nie było czasu trąbnąć ...a jechałam 40km /h
Czy to też była moja wina???
Nie przewidziałam, ze baba nagle skręci na jednię...bez patrzenia, bez zatrzymania się...<br><hr>kierowca
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam wiem jak jest w takich sytuacjach, mieszkam nad morzem w ''letnim kurorcie''. Przyjadą święte krowy i chodzą gdzie chcą, niema dnia żeby ktoś nie wbiegł na drogę. Ale nie przecież później mówią że to kierowcy jednośladów jeżdżą jak wariaci.<br><hr>marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości