Zimowanie
• Strona 1 z 1
Zimowanie
Witam!
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony
www.przechowaj.pl (otwórz link)
Oferujemy profesjonalne zimowanie motocykli i skuterów (chyba, że macie coś innego;)
Sprawdź naszą ofertę - to nic nie kosztuje!
Pozdrawiam,
BartekZ
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony
www.przechowaj.pl (otwórz link)
Oferujemy profesjonalne zimowanie motocykli i skuterów (chyba, że macie coś innego;)
Sprawdź naszą ofertę - to nic nie kosztuje!
Pozdrawiam,
BartekZ
- przechowaj
- Świeżak
Zapraszam do przeczytania artykułu pt. "Zimowanie motocykla"
http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56423,2348002.html (otwórz link)
http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56423,2348002.html (otwórz link)
- przechowaj
- Świeżak
spoko, ale jakby w moim moto sie odksztalcaly felgi od czegos takiego to w zyciu bym na niego nie wsiadl... ale pomysl. opony jak najbardziej
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Cieszę się, że moj post wywołał takie zainteresowanie.
Chętnie dowiem się co myślicie o tej ofercie i czy są wśrod Was osoby, które zdecydowały by sie na tego typu usługę.
Czekam na opinnie i komentarze, bo napewno przydadzÄ… sie w stworzeniu jak najlepszej oferty.
Pozdrawiam,
BartekZ
Chętnie dowiem się co myślicie o tej ofercie i czy są wśrod Was osoby, które zdecydowały by sie na tego typu usługę.
Czekam na opinnie i komentarze, bo napewno przydadzÄ… sie w stworzeniu jak najlepszej oferty.
Pozdrawiam,
BartekZ
- przechowaj
- Świeżak
. Hmm, ja szukałem jakiegoś garażu we Wrocławiu i tak od nitki do kłębka czy odwrotnie zeszło na temat profesjonalnego garażowania. Cóż, nie mam pojęcia, czy 80zł za miesiąc (czyli ~400zł za całe zimowanie) to dużo czy nie. Jeśli jednak ma to wyglądać tak, że przy pierwszym śniegu do Was zajeżdzam, oddaję kluczyki i pojawiam się za pięć miesięcy z pieniędzmi by wsiąść na moto i zacząć jeździć, to jest to bardzo kusząca propozycja. Rzecz jasna dla wszystkich tych, którzy sami garażu nie mają. No i dla tych, którzy już mają moto :]] (jakbyście chcieli mi sprezentować jakiś kupon rabatowy, czy coś ;]] to ja jeszcze nie mam :])
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Ja jestem odwrotnego zdania niż Inside-generalnie nie zimowałem nigdy bo nie miałem potrzeby (mogłem zimowac innym bo garaż na 4 auta). Jednak jeśli mam wybulić ot tak 400zeta i nie zobaczyć przez pół roku mego dzidziusia to chromole-zima to najlepszy czas by coś dłubnąć, poprawić, ulepszyć i upiekszyć...to jest wada takiego płatnego garażowania, że najczęściej nie ma o tym mowy.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Według mnie wszyscy macie trochę racji...
Co do ceny to wiem, że może wyadawać sie wysoka. Jednak trzeba zdać sobie sprawę że jeśli chce sie prowadzić taki interes uczciwie to pojaiwają sie koszty, od wszystkiego trzeba odjac VAT i podatek dochodowy
Wiem też, że są w Warszawie tacy co co płacą miesięcznie 300 zł za garażowanie, a także firmy które oferują podobna usługę za 90 i 100 zł.
Co do rozstawania sie ze swoją ukochaną maszyną to też racja, o ile nie sprowadza sie to do trzymania motocykla pod gumową plandeką pod blokiem, a jedyna czynność serwisowa to jej odpalene raz na tydzień. Zdaję sobie niestety sprawę, że w naszym kraju panuje jeszcze przekonanie, że lepiej niech troche pordzewieje, ale przynajmniej sobie popatrze...
Jak by nie było, zapraszam do skorzystania z naszej usługi!
BartekZ
Co do ceny to wiem, że może wyadawać sie wysoka. Jednak trzeba zdać sobie sprawę że jeśli chce sie prowadzić taki interes uczciwie to pojaiwają sie koszty, od wszystkiego trzeba odjac VAT i podatek dochodowy

Co do rozstawania sie ze swoją ukochaną maszyną to też racja, o ile nie sprowadza sie to do trzymania motocykla pod gumową plandeką pod blokiem, a jedyna czynność serwisowa to jej odpalene raz na tydzień. Zdaję sobie niestety sprawę, że w naszym kraju panuje jeszcze przekonanie, że lepiej niech troche pordzewieje, ale przynajmniej sobie popatrze...
Jak by nie było, zapraszam do skorzystania z naszej usługi!
BartekZ
- przechowaj
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości