Ucieczka przed Policją, Kórnik-Poznań
• Strona 1 z 1
Ucieczka przed Policją, Kórnik-Poznań
Zatrzymała mnie tydzień temu piękna skoda na drodze "Katowickiej, na odcinku Kórnik - Poznań. Jechałem akurat autkiem i po wejściu do Policmajstrów, żeby obejrzeć swoje dokonania, podczas przewijania filmu pojawił się urywek jak gonili kogoś na moto. W każdym razie delikwent zapierniczał dość ostro, więc zrezygnowali z pościgu, ale....na filmiku jak na dłoni widać blachy, więc jeżeli jest to ktoś z nas, niech spodziewa się przykrej niespodzianki.
Chłopaki mają w środku taki sprzęt, że łeb urywa jeżeli chodzi o jakość nagrania, więc na przyszłość, jeżeli zobaczymy za sobą piękną skodiczkę, lub passata, lepiej od razu brać winę na klatę...
Pozdrawiam
Chłopaki mają w środku taki sprzęt, że łeb urywa jeżeli chodzi o jakość nagrania, więc na przyszłość, jeżeli zobaczymy za sobą piękną skodiczkę, lub passata, lepiej od razu brać winę na klatę...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 25/8/2008, 10:37 przez Sureal, łącznie edytowano 1 raz
- Sureal
- Świeżak
No to mam przesrane...
Heh to taki zart, a zeby nie bylo offtopu:
Moge powiedziec, ze w okolicach Waraszawy lata mondeo z kamera, ale pewnie o tym wiecie. U mnie w miescie lata ciemna vectra rowniez z kamerka. Ogolnie trzeba uwazac coraz bardziej... ostatnio mi wuja nagrali to tez zabulil troche... Ja tam zawsze uwazam na ciemne vectry, passaty, fordy mondeo. Nawet wam opowiem historyjke, te vectry maja z tylu na szybach takie tablice na ktorych wyswietlaja komendy "zatrzymaj sie itp" no i jechalem kiedys z ojcem i nieoznakowany radiowoz sie wlokl przed nami 80km/h po ladnej drodze i ojciec truknal i powiedzial przez CB Radio zeby sie troche zebrali, to co nam wyswietlili potem na tej tablicy to poprostu poezja
Poczucie humoru to oni maja
Jakby co to bylo w Niemcowni bo u nas nie maja (chyba) tych tablic...
Heh to taki zart, a zeby nie bylo offtopu:
Moge powiedziec, ze w okolicach Waraszawy lata mondeo z kamera, ale pewnie o tym wiecie. U mnie w miescie lata ciemna vectra rowniez z kamerka. Ogolnie trzeba uwazac coraz bardziej... ostatnio mi wuja nagrali to tez zabulil troche... Ja tam zawsze uwazam na ciemne vectry, passaty, fordy mondeo. Nawet wam opowiem historyjke, te vectry maja z tylu na szybach takie tablice na ktorych wyswietlaja komendy "zatrzymaj sie itp" no i jechalem kiedys z ojcem i nieoznakowany radiowoz sie wlokl przed nami 80km/h po ladnej drodze i ojciec truknal i powiedzial przez CB Radio zeby sie troche zebrali, to co nam wyswietlili potem na tej tablicy to poprostu poezja

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Abonic napisał(a):A co takiego wyswietlili?
Nie wiem, po niemiecku bylo to nie zrozumialem zbytnio

Aha ktos wspomnial o renault, u mnie w miescie jest straszniejszy postrach, zlota vectra V6 Turbo 255km mocy, w miescie jest 5 aut ktore moze by ucieklo, ale co da przewaga kilkudziesieciu metrow, predzej czy pozniej goscia capna wiec lepiej sie zatrzymac. Nawet motocyklem, jak natrafi sie na taka vectre, to wcale nie latwo bedzie ja zgubic na dobre... Dlatego trzeba kupowac te nowe suzuki po 200 koni

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
1. Maja
2. We wro jest czarne bmw 7 z fotorejestratorem
3. W warszawie, wroclawiu, poznaniu - motocykle poscigowe.
4. Podczas poscigu rozklada sie kolczatke by wywrocic motocykliste badz zajezdza mu droge, ewentualnie przy malej predkosci wywraca.
- pismo policyjne 997 z Maja
2. We wro jest czarne bmw 7 z fotorejestratorem
3. W warszawie, wroclawiu, poznaniu - motocykle poscigowe.
4. Podczas poscigu rozklada sie kolczatke by wywrocic motocykliste badz zajezdza mu droge, ewentualnie przy malej predkosci wywraca.
- pismo policyjne 997 z Maja
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
W Kędzierzynie-Koźlu też mają moto,chyba honde cb 1300 czy coś tak.nie zdążyłem się przypatrzyc bo jechaliśmy puszką.W okolicach rybnika i wodzisławia,jeżdżą Vectry 2.8,chyba granatowe,też z wideorejestratorami.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
simonw, jak będziesz miał chwilkę, to napisz czym jeżdżą po poznaniu (moto)? Właśnie siedzimy przy piwku i jedyne co pamiętamy, to czarna haya, ale ona na początku sezonu miała solidnego dzwona pod poznaniem i od tej pory nikt jej nie widział. Generalnie z tym BMW 7 to ładna przegina:)Ciekawe czy chłopaki mandatami zarabiają na benzyne do tego potwora, przecież to ma pewnie solidny wir w baku...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Sureal
- Świeżak
Haha, owszem jesli sie nie myle to bylo to 750 benzyna (czyli V12) ale az takim specem od beem nie jestem - natomiast - ta nie ma znaczka.
Wiem ze jest przeniesiona z wawy, prawdopodobnie jako wozek ochrony rzadu robila, nie wiem czemu i jak, ale ta nie ma znaczkow na tyle wiec mozna strzelac czy 740 czy 755 czy 750, ale informacje prasowe jakies z wawy mowily ze tam sa 750 wiec taki strzal.
Ile jedzie ? Panie nie pytaj ;] Zapindala jak oszalale a i wiru nie robi. Pamietaj ze IM wiekszy silnik tym MNIEJ pali (relatywnie).
Zasada jest taka ze im wiecej pojemnosci, tym mniej spali przy wyzszych predkosciach. Taki silnik 1,2 potrafi hapnac 13 litrow jadac 140 a 2 litrowa beta bierze 9 lirow, 5 litrowa wezmie jakies 7 przy tak malej predkosci.
W miescie to inna sprawa, bo hapnie z 19staka jak nic, no ale ... mandaty ida w gore
A druga sprawa, sproboj scignac sie z taka betka. Pamietaj ze betki maja niezwykle sprawne silniczki i np w 2litrowkach to nie ma porownania miedzy innym autem a betkÄ… (6scio cylindrowka). Taka 7dema w V ma sprawnosc jak cholera wbrew wadze i wygladowi. Nawet nie trzeba bylo ich przerabiac pod policje ;]
--
Co do pozen City to nie umiem Ci powiedziec jako ze jestem z Wroclawia. A bez wezwania nie bede szedl na komende zeby poczytac tylko 997 bo to tam maja w poczekalni ;D
Wiem ze jest przeniesiona z wawy, prawdopodobnie jako wozek ochrony rzadu robila, nie wiem czemu i jak, ale ta nie ma znaczkow na tyle wiec mozna strzelac czy 740 czy 755 czy 750, ale informacje prasowe jakies z wawy mowily ze tam sa 750 wiec taki strzal.
Ile jedzie ? Panie nie pytaj ;] Zapindala jak oszalale a i wiru nie robi. Pamietaj ze IM wiekszy silnik tym MNIEJ pali (relatywnie).
Zasada jest taka ze im wiecej pojemnosci, tym mniej spali przy wyzszych predkosciach. Taki silnik 1,2 potrafi hapnac 13 litrow jadac 140 a 2 litrowa beta bierze 9 lirow, 5 litrowa wezmie jakies 7 przy tak malej predkosci.
W miescie to inna sprawa, bo hapnie z 19staka jak nic, no ale ... mandaty ida w gore

--
Co do pozen City to nie umiem Ci powiedziec jako ze jestem z Wroclawia. A bez wezwania nie bede szedl na komende zeby poczytac tylko 997 bo to tam maja w poczekalni ;D
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
W okolicach Rzeszowa latajÄ… 3 furki z video rejestratorem, Laguna II ciemny grafit, Srebrne i Czarne Mondeo i wszystkie majÄ… CB
I dodatkowo w Rzeszowie mają zestaw rolek(hamownia), także wszyscy skuterowcy i 125/50 bez uprawnień niech się trzymają, bo już kilka osób zatrzymali i było nieciekawie.

I dodatkowo w Rzeszowie mają zestaw rolek(hamownia), także wszyscy skuterowcy i 125/50 bez uprawnień niech się trzymają, bo już kilka osób zatrzymali i było nieciekawie.
- smyrtus
- Świeżak
-
Drizzt Do'Urden - Świeżak
-
Oto one mam nadzieję, że się przyda
- Załączniki
-
ZestawieniePolicyjnychSamochod.rar
- (127.9 KiB) Pobrane 14 razy
-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości