KÄ…cik pakera.
SzpiceR napisał(a):ja pokazalem brzucha Ty koksie! Kravec bo wrzuce twoje fotki co mi wysales
PS. Chlopaki ladne plecki
nie bo siem bendem wstydział... poza tym ja nie cwicze jakos nic specjalnie w tym kierunku wiec nie ma sie co dziwic...
-
kravec - Administrator
- WhiteArmy00
- Świeżak
Pamiętam jak dawno temu wrzuciłem tu na forum swoją fotkę z siłki to mało co bana nie dostałem,a post został usunięty . . .
Pamiętam;]
A ja bym chciał wkońcu legalny temat o muzyce

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Åšcigacz.pl
Labiss napisał(a):Pamiętam jak dawno temu wrzuciłem tu na forum swoją fotkę z siłki to mało co bana nie dostałem,a post został usunięty . . .
Hmm ja pamiętam,ale o avatorze xD że niby specjalnie poszerzałeś go czy coś... i rozpętała się burza xD i w tedy chyba nawet dostałeś warna jak się nie mylę

- WhiteArmy00
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Do tego trzeba mieć zacięcie.Albo się jest zdyscyplinowanym moim ulubieńcem,albo nie.Podam przykład.
Jak nie mogę zjeść tuńczyka,bo już mi się przejada to miksuję go z sokiem pomarańczowym i piję z zatkanym nosem.20 g białka przed snem.Idealny posiłek.
Jak nie mogę zjeść tuńczyka,bo już mi się przejada to miksuję go z sokiem pomarańczowym i piję z zatkanym nosem.20 g białka przed snem.Idealny posiłek.
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości