Kingway
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
A jakie choppery do 50 pojemnosci radzicie? Jest też takie z manualną skrzynią wyglada tak ze ma ognie na baku. Co o nim sądzicie?
Edit:
Taki http://www.menopelimarket.fi/50chopper_er.jpg
Edit:
Taki http://www.menopelimarket.fi/50chopper_er.jpg
- r
- Świeżak
powiem tyle bo mam kumpla co sprzedaje takiego chopperka pod nazwą "Łoś" zły nie jest ale wyciąga v-max bez blokad 70km/h po drobnym tuninngu za jakieś 1000zł może lecieć nawet 100km/h psują się tylko rzeczy typu przepalona żarówka i problemy z elektrycznym starterem a tak to spoko moto ale kup simka bo się szybciej zbiera i też po małym tuningu poleci 100 za mniejszą kase to jest rada mego kumpla co sprzedaje to!!!
- mafioza
- VIP Ścigacz.pl
r napisał(a):No własnie i wtedy będzie kapa Simson też wchodził w grę tylko tyle ze trochę wieśniacko będzie jechać Simkiem przez n.pl Wawe czy kraków Orientuje się ktoś ile kosztuje Honda Magna 50?
Wieśniacko to wyglada własnie taki chopper, a Simson jest o wiele lepszy.
Ale lepiej zrobić tak jak pisze mafioza Rg, albo coś podobnego.
- dosiek77
- Bywalec
Od razu wiesniacko-malowanie ma jak moto Renegata
Kolega tez sprzedawal kingwaye,bardzo dobrze mu szło...aktualnie siedzi w Anglii -bo ludzie chcą go zjeść ,za to ze sie dali nabrac na takie g*****...
Wybór nalezy do Ciebie.
Kolega tez sprzedawal kingwaye,bardzo dobrze mu szło...aktualnie siedzi w Anglii -bo ludzie chcą go zjeść ,za to ze sie dali nabrac na takie g*****...
Wybór nalezy do Ciebie.
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Np. na allegro
A tak apropo to niemacie pojęcia co gadacie Przecierz z tym nawet WSK 175 nie ma szans, wiem bo na własne oczy widziałem jak się ściagali, a nawet na tym jeździłem. V-max to 75-80 km/h zalerzy od wagi kierowcy, bardzo dobre przednie chamulce, prawie stopala zrobiłem
Tylko jest jeden mały problem, jeżeli masz więcej jak 175cm to niemasz co tego brać Jest bardzo mały, mam ok. 183cm i jak dla mnie to podnóżki trzeba by przesunąć o jakieś 20cm do przodu, bo się niemieściłem
Pozdro
A tak apropo to niemacie pojęcia co gadacie Przecierz z tym nawet WSK 175 nie ma szans, wiem bo na własne oczy widziałem jak się ściagali, a nawet na tym jeździłem. V-max to 75-80 km/h zalerzy od wagi kierowcy, bardzo dobre przednie chamulce, prawie stopala zrobiłem
Tylko jest jeden mały problem, jeżeli masz więcej jak 175cm to niemasz co tego brać Jest bardzo mały, mam ok. 183cm i jak dla mnie to podnóżki trzeba by przesunąć o jakieś 20cm do przodu, bo się niemieściłem
Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm