Nasze poczÄ…tki w portalu scigacz.pl
			 • Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

wszyscy sie chwala ile to juz dni i lat sa tutaj a ja wam powiem ze jestem na forum od 17 dni  ahh jak ten czas leci
 ahh jak ten czas leci
dlaczego sie tutaj znalazlem? jestem w trakcie zbierania funduszy na prawko i moto. mialem takiego nie farta ze na B zaczalem robic we wrzesniu wiec juz mialem pozamiatane zeby zrobic A :/ postanowilem nauczyc sie wielu ciekawych rzeczy i zdobyc wiedze na temat danych modeli i calego swiata motocyklowego zanim kupie sobie wymarzona CBR600 F4 bo moja WSK'a125 nie daje tyle emocji co kilka lat temu
				 ahh jak ten czas leci
 ahh jak ten czas leci
dlaczego sie tutaj znalazlem? jestem w trakcie zbierania funduszy na prawko i moto. mialem takiego nie farta ze na B zaczalem robic we wrzesniu wiec juz mialem pozamiatane zeby zrobic A :/ postanowilem nauczyc sie wielu ciekawych rzeczy i zdobyc wiedze na temat danych modeli i calego swiata motocyklowego zanim kupie sobie wymarzona CBR600 F4 bo moja WSK'a125 nie daje tyle emocji co kilka lat temu

only god can judge me
			- 

kagiva
- Świeżak
Jestem tu prawie od 3 miesięcy. Trafiłam tu najpierw jako czytelnik, później sie zarejestrowałam, żeby napisać coś od siebie w kwestii plecaczkowania. 
Na razie więcej czytam i spamuję niż zostawiam wartościowych merytorycznie treści. Mam nadzieję, że z kupieniem moto te proporcje się odwrócą
				Na razie więcej czytam i spamuję niż zostawiam wartościowych merytorycznie treści. Mam nadzieję, że z kupieniem moto te proporcje się odwrócą

Etsy  (otwórz link)
			- 

Krejzi.Mery
- Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):Jestem tu prawie od 3 miesięcy. Trafiłam tu najpierw jako czytelnik, później sie zarejestrowałam, żeby napisać coś od siebie w kwestii plecaczkowania.
jedna już taka była i potem było już tylko gorzej

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
- 

Krejzi.Mery
- Bywalec
nie wazne ile tu jestem, chyba rok
najwazniejsze ze doświadczyłem czasów kiedy na topie był piter stunter i jego piaggio nrg extreme tuning 130km/h

najwazniejsze ze doświadczyłem czasów kiedy na topie był piter stunter i jego piaggio nrg extreme tuning 130km/h

- 

turboponczek
- MEGA TROLL
- 

turboponczek
- MEGA TROLL
byle jeszcze kilku innych maderfakeryoungfuckin ghost riderow...np. VCO, pan_blancik 15, i wielu, wielu innych bez ktorych bylo by bardzo nudno 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Åšcigacz.pl
- 

turboponczek
- MEGA TROLL
Do niedawna moimi motorkami zawsze miał się kto zajać, nie musiałam się martwić kompletnie o nic, tylko wsiadałam i latałam   

Jednak przyszedł moment, w którym okazało się, że tak naprawdę, to niewiele wiem na istotne tematy, o których powinien wiedzieć każdy sznujący się motocyklista(tka), jaki olej np, płyn hamulcowy itd
Wyszło na to, że po paru latach obcowania z motocyklami, jestem totalnym głąbem 

Czas to zmienić.

Jednak przyszedł moment, w którym okazało się, że tak naprawdę, to niewiele wiem na istotne tematy, o których powinien wiedzieć każdy sznujący się motocyklista(tka), jaki olej np, płyn hamulcowy itd
Wyszło na to, że po paru latach obcowania z motocyklami, jestem totalnym głąbem

Czas to zmienić.
Ride as You'll Live Forever.. Live as You'll Die Today
			- 

AnyaR6
- Świeżak
gumisss napisał(a):byle jeszcze kilku innych maderfakeryoungfuckin ghost riderow...np. VCO, pan_blancik 15, i wielu, wielu innych bez ktorych bylo by bardzo nudno
No tak to byly czasy ,a teraz eh ...
- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Åšcigacz.pl
snoopy tez byl dobry - najpierw pytal jak sie pali laka a pare dni pozniej jak sie wlasciwie rusza z miejsca motocyklem... 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
			- 

CalibraHunter
- VIP Åšcigacz.pl
a tego osobnika to niestety nie pamietam   az tak krotka kariere na forum mial?
 az tak krotka kariere na forum mial?
				 az tak krotka kariere na forum mial?
 az tak krotka kariere na forum mial?SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Åšcigacz.pl
Herbatka tez byl niezly xD oraz Junior59 zostala mi w pamieci ta oto rozmowa  

916114 (18:23)
50cc to przejsaciowy motorek
puziniej jakas 600cc

50cc to przejsaciowy motorek
puziniej jakas 600cc
Ostatnio edytowano 31/7/2008, 12:07 przez Piankowy Marynarzyk, łącznie edytowano 1 raz

- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości