jaki olej do amortyzatora skrętu
• Strona 1 z 1
jaki olej do amortyzatora skrętu
witam
mam nadzieje ze jeszcze nie było takiego tematu. Mam amortyzator skretu firmy matris i taki problem ze rozszczelniły sie uszczelki i wylał olej, czy ktos moze orientuje sie jaki jest olej w amorku i ile mniejwiecej powinno go byc
mam nadzieje ze jeszcze nie było takiego tematu. Mam amortyzator skretu firmy matris i taki problem ze rozszczelniły sie uszczelki i wylał olej, czy ktos moze orientuje sie jaki jest olej w amorku i ile mniejwiecej powinno go byc
suzuki ale dlaczego biało-niebieskie
-
slow69 - Świeżak
amortyzator
witam ja również mam ten problem z oryginalnym amorkiem skrętu w gsx-r k1 słyszałem ze można lać olej taki jak do amortyzatorów z przodu? czy to prawda i czy ewentualnie jest szansa to zregenerować? skąd jakis zestaw naprawczy ? czy zwykłe uszczelki, siemeringi dopasować
Euro-Kat ..:: Skup katalizatorów używanych oraz dystrybucja nowych ::..
- ŁYSY gsx-r 600 k1
- Świeżak
Rownież przyłączam się do pytania... powiedzmy chcąc ustawić amor na miękki - średni - twardy jakie gęstości oleju polecacie? ewentualnie w bardziej dokladnej skali od miekki 0 - 10 twardy?:)
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
motoman napisał(a):Rownież przyłączam się do pytania... powiedzmy chcąc ustawić amor na miękki - średni - twardy jakie gęstości oleju polecacie? ewentualnie w bardziej dokladnej skali od miekki 0 - 10 twardy?:)
może głupie pytanie ale nie masz regulowanego? u mnie w Ohlinsie jest chyba 16 pozycji....chyba zdecydowana wiekszość jest regulowana

-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 napisał(a):acha rozumiem teraz. Jak go nie zreanimujesz to lutnij sobie ohlinsa naprawdę amorki na wypasie....
tego nikomu nie musisz mowic:D ale jednak jakbym mial 1000 zlotych to inaczej bym je rozdysponował:P
także ponawiam prośbe?
gęstość oleju a twardość amora?
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa