klasa ścigacz.pl
a co to za problem wejsc na forum w liste uzytkownikow , wziasc pierwszy lepszy nick i podszyc sie pod kogos,
- fandzoilisz
- Bywalec
na sciagaczu jest >20 tys uzytkownikow, 1/3 jest aktywna
zreszta po co ujawniac swoj nick z forum? zeby byc łatiwej znalezionym? np złodziejom to sie przyda
zreszta po co ujawniac swoj nick z forum? zeby byc łatiwej znalezionym? np złodziejom to sie przyda
- fandzoilisz
- Bywalec
juz tu byla kiedys taka sytuacja co sie poklucili na forum stare dziady i sie pokazal jeden w pracy drugigego. odnalezli sie bez pomocy naszej klasy ktora jeszcze nie istniala 

- fandzoilisz
- Bywalec
moim zdaniem trzeba usunąć obecne konto ścigacz.pl na naszej klasie i założyć od nowa. A osoby z forum jak się będą chciały zapisać to tylko po wysłaniu PW na konto osoby prowadzącej.
Ogólnie pomysł z kontem ścigacz.pl na naszej klasie jest bardzo dobry, ponieważ to jest sposób na to, żeby się poznać, imiennie a nie tylko z ników.
Ogólnie pomysł z kontem ścigacz.pl na naszej klasie jest bardzo dobry, ponieważ to jest sposób na to, żeby się poznać, imiennie a nie tylko z ników.
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
polska jazda należy do stuntera pitera
fotka.pl do sweetaśnego Spoylera
pudelek do dody
jak już to możemy się spotkać na portalu randkowym i umówić się z brutalnymi harleyowcami
fotka.pl do sweetaśnego Spoylera
pudelek do dody
jak już to możemy się spotkać na portalu randkowym i umówić się z brutalnymi harleyowcami

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Uruchamiając kolejną funkcjonalność, dajemy Ci możliwość sprawdzenia, kto ostatnio odwiedził Twój profil.
Toteraz czekamy na oceny...
Toteraz czekamy na oceny...
Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
zephyr
wyslales juz pw z nickiem?
ile masz lat? pewnie ktoras z forumowiczek chcialbys namierzyc :>??
wyslales juz pw z nickiem?
ile masz lat? pewnie ktoras z forumowiczek chcialbys namierzyc :>??

- fandzoilisz
- Bywalec
ja kiedys obczailem ze nawet jest cos takiego jak fotkaseks.pl czy jakos tak. tam dopiero ludzie maja banie zryte.
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
zzzubek napisał(a):ja kiedys obczailem ze nawet jest cos takiego jak fotkaseks.pl czy jakos tak. tam dopiero ludzie maja banie zryte.
mi o tym kumple powiedzieli....
jak wszedlem to sie malo z krzesla nie zwalilem.... jak np gosciowa pisze komenty facetowi ze ma fajnego ku... i ze by go chetnie dosiadla, ale zeby jej maz tego nie widzial... a u siebie w profilu w rubryce cos o partnerze ze ma meza i 2 dzieci chyba i ze ma nadzieje ze jej tu maz nie znajdzie...
ja nie wiem skad sie tacy ludzie biora
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):zzzubek napisał(a):ja kiedys obczailem ze nawet jest cos takiego jak fotkaseks.pl czy jakos tak. tam dopiero ludzie maja banie zryte.
mi o tym kumple powiedzieli....
jak wszedlem to sie malo z krzesla nie zwalilem.... jak np gosciowa pisze komenty facetowi ze ma fajnego ku... i ze by go chetnie dosiadla, ale zeby jej maz tego nie widzial... a u siebie w profilu w rubryce cos o partnerze ze ma meza i 2 dzieci chyba i ze ma nadzieje ze jej tu maz nie znajdzie...
ja nie wiem skad sie tacy ludzie biora
to sie bierze z samotnosci, nudy, malzenstwa z rozsadku, wyobraz sobie zycie na wsi jakies 20-30 lat temu gdzie bylo 2 chlopow i 2 dziolchy w okresie rozrodczym to jaki oni mieli wybor?? lepszy wrobel w garsci niz golab na wolnosci. dlatego teraz chca miec cos od rzycia i tyle
- fandzoilisz
- Bywalec
troche racji w tej wypowiedzi jest.
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!

-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
- Kam25
- Świeżak
Na naszej klasie założyciele nieźle zarobili.
Sprzedali witrynę jakiemuś turkowi za 200 mln euro.I co teraz robią ? Nic. Co on z tym zrobi ? Nic - albo sprzeda za rok za kolejne euro.
Nawet jak nie będzie się opłacało to i tak sobie odbije na akcjonariuszach.
Sprzedali witrynę jakiemuś turkowi za 200 mln euro.I co teraz robią ? Nic. Co on z tym zrobi ? Nic - albo sprzeda za rok za kolejne euro.
Nawet jak nie będzie się opłacało to i tak sobie odbije na akcjonariuszach.

kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL