yamaha r6 02r
• Strona 1 z 1
yamaha r6 02r
witam mam pytanko odnosnie przedniego zawieszenia chcialbym je wymienic na upside down i pytanie od czego mozna dopasowac lagi.
slyszalem ze ludzie zakaldaja caly przod od r1 czy to jest prawda.jesli tak to od jakiej r1 z jakiego roku.dzieki
slyszalem ze ludzie zakaldaja caly przod od r1 czy to jest prawda.jesli tak to od jakiej r1 z jakiego roku.dzieki
Ostatnio edytowano 12/6/2008, 21:09 przez grooby, łącznie edytowano 2 razy
- grooby
- Świeżak
Najlepiej od r6 z 02. A co ci w nich nie pasuje? Bo jak chcesz założyć od r1 to zakładam, że kwestia finansowa nie jest powodem?
http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
R6 z 2002 roku ma zwykły widelec, R-jedynki od samego początku produkcji mają Upside-down. Więc razem z lagami musisz wymienić półki, a to będzie ci bardzo ciężko dostać. Zostaw takie jak było,różnicy na pewno na drodze nie odczujesz.
http://bikepics.com/members/numberuno/ | | www.diety-treningi.pl Jakby ktoś potrzebował, zapraszam.
- numberuno
- Świeżak
numberuno napisał(a):R6 z 2002 roku ma zwykły widelec, R-jedynki od samego początku produkcji mają Upside-down. Więc razem z lagami musisz wymienić półki, a to będzie ci bardzo ciężko dostać. Zostaw takie jak było,różnicy na pewno na drodze nie odczujesz.
Dokładnie tak. upside down w R6 pojawily się 2005 roku ale i tak musisz zmieniać półki, mozęsz nam powiedzieć po co taki zabieg w twojej R6

-
YZF R1 - Moderator
Upside-down chce miec w swojej r6. roznica jest .pozatym zadalem proste pytanie czy ktos wie od czego mozna dopasowac aby bylo upside down .wiem ze trzeba wymienic polki.co z felga przednia podejzewam ze tez albo dotoczyc oske.cena niegra roli.prosil bym o odpowiedz zorientowanych w temacie.
a co do tego ze ciezko je dostac to zawsze moznakupic nowe

a co do tego ze ciezko je dostac to zawsze moznakupic nowe

- grooby
- Świeżak
YZF R1 napisał(a):kup lagi i półke od R6 2005 z przednim kołem i tylnym i będzie ok tylko odrazu mówie że pierdo...nie ci po portwelu....
Pewnie jest inna długość lag. Na pewno jest inna geometria ramy. Do tego może być inna długość lub grubość rury środkowej.
Do zaadaptowania tego półki na 99% będziesz trzeba dorobić, a ja na przykład niechciałbym jeździć na czymś takim.
Poza tym autor tematu mówi, że cena nie gra roli, ale za chwilę chce toczyć ośkę do felgi.....porażka!
Jeśli chce ścigać się tym po torze, to ok, może i coś by pomogło po wielu godzinach testowania ustawień. Ale jak zadajesz chłopaku na forum takie pytania, to na pewno ze ściganiem nie masz nic wspólnego, i uwierz, że naprawdę gra nie jest warta świeczki.
http://bikepics.com/members/numberuno/ | | www.diety-treningi.pl Jakby ktoś potrzebował, zapraszam.
- numberuno
- Świeżak
korwa oske mozesz dotoczyc nawet za 5 tys zlotych korwa zalezy gdzie i z jakiego materialu.nik niemowil o sciganiu niemozesz zrozumiec prostego zdania od czego dopasowac przod zeby byl upside -down.piszesz mi jakies bzdury jeden z drogim niemacie zielonego pojecia.prosilem o wypowiedz ludzi co wiedza cos w temacie.dziekuje i sorry jesli kogos urazilem.
- grooby
- Świeżak
wybacz ale pisząc do kogoś, kogo nie znasz że nie ma zielonego pojęcie nie zasługujesz na inne określenie kolego.... odpowiedziałem Ci na twoje pytanie i tyle nie skacze ci do gardła, człowiek chce pomóc, doceń to
-
YZF R1 - Moderator
grooby napisał(a):witam mam pytanko odnosnie przedniego zawieszenia chcialbym je wymienic i pytanie od czego mozna dopasowac lagi.
Nigdzie nie napisałeś, że chodzi Ci o wymianę na upside down, dlatego spytałem co ci nie pasuje w Twoim zawiesiu. To była forma presji, żebyś uściślił pytanie.
Ale wyszło na to, że wszyscy musieli zgadnąć o co Ci chodzi. A potem nagle sru...
grooby napisał(a):niemozesz zrozumiec prostego zdania od czego dopasowac przod zeby byl upside -down.piszesz mi jakies bzdury jeden z drogim .
A na dodatek poszły korwy.. He,he. Jest nieźle

http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości