cbr 600 f4i światła
• Strona 1 z 1
cbr 600 f4i światła
Co zrobić, żeby światła światła moto z UK świeciły, jak europejskie w ruchu prawo stronnym? można je jakoś ustawić, przerobić, czy trzeba kupić nowy reflektor. Nie chcę liczyć na to, że może przejdzie przegląd, tylko ma być w 110% przygotowany na Polską rzeczywistość i oświetlać pobocze.
DZIĘKI
Za wszelkie sugestie przełożenia kierownicy na "doba" stronę.... dziękuję :p
DZIĘKI
Za wszelkie sugestie przełożenia kierownicy na "doba" stronę.... dziękuję :p
-
asmodeusz - Świeżak
za to czy droga jest oswietlana z prawej czy lewej strony odpowiada szklo na reflektorze ktory posiada odpowiednio rozmieszczone elementy rozpraszajace swietlo,nie wiem tylko czy ten element jest wymienny czy nie bo jezeli nie to bedziesz musial raczej kupic europejski reflektor.
- jurekgpx
- Świeżak
jurekgpx napisał(a):za to czy droga jest oswietlana z prawej czy lewej strony odpowiada szklo na reflektorze ktory posiada odpowiednio rozmieszczone elementy rozpraszajace swietlo,nie wiem tylko czy ten element jest wymienny czy nie bo jezeli nie to bedziesz musial raczej kupic europejski reflektor.
chce tylko zaznaczyc ze teraz coraz wiecej reflektorow jest takich ze szkolo jest zasteppowane platikiem i ten plastik jest gladki a tylo lustro reflektora jest odpowiednio"karbowane" wiec moze da rade tak "podkrecic "rteflektor by swiecil tak gdzie chcesz......
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości