zebatka tylna jaka ilość zębów??
• Strona 1 z 1
zebatka tylna jaka ilość zębów??
witam... mam seryjna zębatke chciałbym wsadzić nową z większa ilością zębów w celu łatwiejszego jeżdzenia na gumie?? jaka była by najlepsza bo sam niewiem oczywiście niechce takich 50 zębowych bo za duża... pzdr
- Norb
- Świeżak
to moze inaczej.
Jesli chcesz zmienic naped - uzyj strony dostawcy napedu i ichniejszego systemu wyszukiwania zebatek. Jakbys sie zainteresowal sprawa a nie zrzucal ja na ludzi tutaj - wiedzialbys ze na JT Sprocket masz to o co pytasz - jednoczesnie w sklepie scigacza takze. Jesli chcesz latac na gumie badz stuncic i tak i tak musisz zamowic frezowanie zebatki takiej jaka sobie wyliczysz - bo nie ma ich w handlu, sa wykonywane przez warsztaty na zamowienie.
Jesli chcesz zmienic naped - uzyj strony dostawcy napedu i ichniejszego systemu wyszukiwania zebatek. Jakbys sie zainteresowal sprawa a nie zrzucal ja na ludzi tutaj - wiedzialbys ze na JT Sprocket masz to o co pytasz - jednoczesnie w sklepie scigacza takze. Jesli chcesz latac na gumie badz stuncic i tak i tak musisz zamowic frezowanie zebatki takiej jaka sobie wyliczysz - bo nie ma ich w handlu, sa wykonywane przez warsztaty na zamowienie.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości