Zwiększonie zużycia paliwa przy spadku mocy
• Strona 1 z 1
Zwiększonie zużycia paliwa przy spadku mocy
Witam kolegów motocyklistów
Mam pewien problem z motocyklem i mam nadzieje, iż mi doradzicie co może być źródłem owego problemu...
Posiadam motocykl hyosung gt 125(silnik 4suw, dwa cylindry)...od jakiegoś czasu zauważyłem że musze tankowac co 3 dni i nie moge przekroczyć 100km/h...
ogólnie mam gorsze przyspieszenie na wszystkich biegach ale na 5( ostatnim) wogóle nie nabiera prędkości....tyle co osiągne na 4biegu to tyle będzie jechał na 5:\
Pytałem pare osób i mam dwie wersje ....ale nie koniecznie słuszne:
1.coś nie tak z gaźnikami
2.pekł pierścien-jednak nie kopci z rury...
Mam nadzieje że ktoś będzie potrafił mi pomóc bo nie chce rozbierać całego silnika, by sie okazało że zapchał sie kranik:D
Mam pewien problem z motocyklem i mam nadzieje, iż mi doradzicie co może być źródłem owego problemu...
Posiadam motocykl hyosung gt 125(silnik 4suw, dwa cylindry)...od jakiegoś czasu zauważyłem że musze tankowac co 3 dni i nie moge przekroczyć 100km/h...
ogólnie mam gorsze przyspieszenie na wszystkich biegach ale na 5( ostatnim) wogóle nie nabiera prędkości....tyle co osiągne na 4biegu to tyle będzie jechał na 5:\
Pytałem pare osób i mam dwie wersje ....ale nie koniecznie słuszne:
1.coś nie tak z gaźnikami
2.pekł pierścien-jednak nie kopci z rury...
Mam nadzieje że ktoś będzie potrafił mi pomóc bo nie chce rozbierać całego silnika, by sie okazało że zapchał sie kranik:D
- Kraupner
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości