Co komu lezy...czyli luzne wypowiedzi
*gosia* napisał(a):...i już się temat rozwija...![]()
http://facet.wp.pl/kat,1007865,wid,8599 ... caid=12c9d
hehe najlepsze ta sa komentarze...SzpiceR poczytaj sobie no poprawe humoru, mozna sie posmiac troszke:P
-
kogut. - Bywalec
zeby mozna pisac komentaze powinien byc pierw test na inteligencje zeby te **** sie nie panoszyly co jezdza nsr-ka 249.999 km/h bo wiecej sie nie da poniewaz maja blokade elektroniczna z BMW od wujka stryjka thoresa brata bad boya siostry meza bo on sprowadza je z niemczech bo za darmo daja z trumnami
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
OUTLAW napisał(a):inteligentna wypowiedź Szpicer nie uzywaj wulgarnego jezyka bo są tez tutaj młodsi urzytkownicy forumi nieobrażaj czyjejś rodziny bo tak robią leszczyki świadczy to jedynie o tobie ze jestes jeszcze gówniaż
Łykaj miecza!!!! Jak byś był dłużej na tym forum to byś wiedział o co chodzi Szpicerowi !! I nie uważam ze on obraził czyjąś rodzinę.
>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
no i zaczyna sie jazda...

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Do cholery jasnej
Poniosło mnie trochę pfffff
Szpicer miał prawo tak powiedzieć bo, na tym forum był sobie kiedyś taki BadBoy.... I Thores. W sumie do dziś nie wiadomo czy to bliźnięta czy ta sama osoba....
Ale koleś tak porażał swoją głupotą, że do dziś się to odbija takimi właśnie tekstami " wujka brata cioci kuzyna brata wujek..... powiedział że jeździł tą jawą i mu się nie podobało....", " a ja słyszałem od kolegi że jego kuzyn miał tego GPZ-a i mu rama pękała...."
OUTLAW, nie jesteś na tym forum tyle by znać tego BadBoya.... Więc to nie jest jego obrażanie tylko przywoływanie jego własnych wypowiedzi.....
Szpicer dobry tekst był..
Ps. Jak ktoś nadal chce bronić BadBoy-a oraz Thores-a to niech poczyta ich ( jego) posty..... Kupa śmiechu...
Papa.

Poniosło mnie trochę pfffff
Szpicer miał prawo tak powiedzieć bo, na tym forum był sobie kiedyś taki BadBoy.... I Thores. W sumie do dziś nie wiadomo czy to bliźnięta czy ta sama osoba....
Ale koleś tak porażał swoją głupotą, że do dziś się to odbija takimi właśnie tekstami " wujka brata cioci kuzyna brata wujek..... powiedział że jeździł tą jawą i mu się nie podobało....", " a ja słyszałem od kolegi że jego kuzyn miał tego GPZ-a i mu rama pękała...."
OUTLAW, nie jesteś na tym forum tyle by znać tego BadBoya.... Więc to nie jest jego obrażanie tylko przywoływanie jego własnych wypowiedzi.....
Szpicer dobry tekst był..

Ps. Jak ktoś nadal chce bronić BadBoy-a oraz Thores-a to niech poczyta ich ( jego) posty..... Kupa śmiechu...
Papa.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
no dobra więc podzielimy.... źle że napisał to: **** sie nie panoszyly co jezdza nsr-ka 249.999 km/h
Natomiast to jest tylko i wyłącznie jazdą z BadBoya i Thoresa: poniewaz maja blokade elektroniczna z BMW od wujka stryjka thoresa brata bad boya siostry meza bo on sprowadza je z niemczech bo za darmo daja z trumnami
ok?
Więc za pierwszą część zrypki.... za wyrażanie się...
cya
Natomiast to jest tylko i wyłącznie jazdą z BadBoya i Thoresa: poniewaz maja blokade elektroniczna z BMW od wujka stryjka thoresa brata bad boya siostry meza bo on sprowadza je z niemczech bo za darmo daja z trumnami
ok?
Więc za pierwszą część zrypki.... za wyrażanie się...
cya
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
Yo!
Jaka pogoda w Polsce?
Mozna smigac na moto?
Jaka pogoda w Polsce?
Mozna smigac na moto?
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Yo Grooby.
Moj koles po nowym roku przeprowadza sie do Szwecji.
Kurde ja juz dawno chcialem pozwiedzac te klimaty...
Podobno Finlandia jest rowniez piekna.
Moze i kiedys zmienie kraj

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
polsky napisał(a):Yo Grooby.
siemasz ja tam jeszcze troszke i moze do londynu udeze ale jeszcze nic pewnego.pozdro
- grooby
- Świeżak
jak luzno to luzno a ja właśnie chyba skręciłęm noge:/ 2h grania w siatke a tak mi się zajebiście ścinało i 3min przed końcem skacze ścinam w locie wpada na mnie koleś i już londuje na wykrzywionej stopie:(:/... i teraz musze stopować ze sportem:(...
YAMAHA YZF R6 2003r.
- Pomian
- VIP Ścigacz.pl
Evil ja dzis podobnie sie czuje...
Wczoraj bylem na firmowej imprezie.
I tez mie sie zmixowalo troche...
Zapodaj sobie wode ze swierzym sokiem z cytryny.Kac szybko mija.
Wczoraj bylem na firmowej imprezie.
I tez mie sie zmixowalo troche...
Zapodaj sobie wode ze swierzym sokiem z cytryny.Kac szybko mija.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Valentino-Rossi-46 napisał(a):Kto jest najwiekszym wrogiem atomówek???
a) Mojo JoJo
b) Dr Kamikaze
c) BoMo
weźcie go!!
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl