czy są naklejki ścigacz.pl na moto ???
a HA!
dzisiaj przyszedl list, napisany tylko moj adres a od kogo to nie mam pojecia, przez swiatlo widac ze jakies paseczki, mysle ze wygralem jakies bilety czy cos
moze majorka albo kanary :d. otwieram a am wlasnie naklejki scigacz.pl
tak jak prosilem takie dostalem , bardzo dziekuje
.
I tu mam troche glupie pytanie
a mianowicie jak je nakleic
jak sciagam bardziej przezroczysta warstwe przez ktora widac napis to na bialej zostaje naklejka, nie powinno byc odwrotnie, jak tak przykleje to bedzie czytana od tylu
. czy to jakas wodna naklejka ?
. glupie pytanie ale dojsc nie moge
albo za bardzo zadowolony jestem 

I tu mam troche glupie pytanie

- MIG
- Świeżak
Przezroczysta folie musisz mocno docisnac do napisu tak, aby po odklejeniu zostal na niej, a nie na bialym podkladzie. Wtedy przyklejasz do maszyny i jest tak, jak powinno byc.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
sa za free ale mozesz tez kupic w sklepie scigaczowym...czekasz bo redakcja ma kupe roboty i nie ze wszystkim sie wyrabia, moze gdzies przepadl twoj meil, zapomnieli, itp...rozne moga byc przyczyny. ludzie czesto czekalo po tyle czasu i dostawali wiec jeszcze troche poczekaj cierpliwie.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
witam.... napisalem w tym formularzu i poszlo... a kiedy bede mogl sie spodziewac ze przyjda te naklejeczki ??? pozdro 

Tomek M
- talerz1111
- Świeżak
Czytać nie umiesz??? Nie musisz nawet szukac w tym temacie - 2 posty wyżej Gumisss wyjaśnia!
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
heh, ja pierwszego meila wysłałem z 8 miesięcy temu, znudziło mi sie czekanie i po 2 miesiącach wysłałem następnego, myśle sobie a co mi tam, jakiś czas temu dostałem nakleji, w dwóch różnych kopertach kopertach, ale w ten sam dzień, niepotrzebnie naraziłem redakcje na koszty, ale przynajmniej będe miał jeszcze naklejke na aucie, pozdr
-
dawid 89 - Moderator
-
Bartorex70 - Świeżak
Wysłałem ten formularzyk do redakcji. Jak tylko naklejki przyjdą, to zobaczyć mnie będzie można w woj. Lubuskiem okolice Świebodzina. Niebieska Honda Hornet 98' i Grafitowy Opel Omega 98'. Pozdrawiam
- Budda
- Świeżak
Budda napisał(a):Wysłałem ten formularzyk do redakcji. Jak tylko naklejki przyjdą, to zobaczyć mnie będzie można w woj. Lubuskiem okolice Świebodzina. Niebieska Honda Hornet 98' i Grafitowy Opel Omega 98'. Pozdrawiam
stazu jeszcze nie masz. Zobacz jakie warunki trzeba spelnic.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Jak jesteś np. w fanklubie to dostajesz trochę inne naklejki jak np. z logo ścigacza oraz mniejsze scigacz.pl białe i czarne. Białe chyba odblaskowe.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
a moim zdaniem 3miesiace to optymalny termin. Wystarczajaco dlugi zeby odstraszyc gimbusow co chca naklejke na skuter, ale tez nie za dlugi - zaczynajac uczestniczyc w forum na poczatku sezonu pod koniec mozna juz sie pochwalic naklejka 

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Taki skuterowiec ,moze zalozyc sobie konto ,napisac te pare postow (spamerskich) i odczekac te 3 miechy ,zgarnac naklejki po paru nastepnych i juz moze walnac naklejke na swoja kosiare oraz moze szczycic sie tym ,ze jest sweetnasnym scigaczowcem ;p ,takie moje zdanie ,ale to rowniez reklama ,wiec regulamin jest jaki jest 

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
a nie wstyd troche jezdzic z taka naklejka? poza tym nie szkoda wam szpecic motoru ? przypomina mi to troche lata mojej mlodosci gdzie do malucha ludziska naklejali pioneera znaczek na przednia albo tylna szybe a calkiem jescze niedawno byl szakal bodajze kazdy na wsi chcial miec cos takiego najczescie uzytkowanicy deaewooo widzialem nawet paru twardieli co zaluzje z tylu w kredensie zalozyli ... jezdzil taki jeden kilka lat temu ...
i do tego jescze placic za reklame??..
i do tego jescze placic za reklame??..
-
michalf84 - Świeżak