ZginÄ…Å‚ motocyklista ~22 lata
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
ZginÄ…Å‚ motocyklista ~22 lata
wiadomości z ostatniej chwili, Radio Zet podaje, że zginął ~22 letni motocyklista jadący Suzuki. Uderzył w bok poloneza. Nawet nie próbował hamować. Szacowana przez policje szybkość motocykla to ~150 km/h. Okazało się, że kierowca Poloneza miał we krwi 3 promile alkoholu.
Szkoda tego chłopaka [*]

-
gelo007 - Administrator
[*] niestety Ci którzy nie wiedzą czym jest motocykl i nie ogarną tego jak to się potrafi przemieszczać, zawsze będą mówić, że nasza wina bo za szybko jechaliśmy, albo takie tam... przykre, kolejna ofiara tego sezonu, oby było ich jak najmniej.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
skoro wróciłem to tradycyjnie musze być kontrowersyjny;)...może czegos nie doczytałem ale tu wyżej napisano ze kolo nawijał 150km/h...niezaleznie od tego czy driver poldolota byłby trzeźwy czy nawalony wine ponoszą obaj. Niedawno pod białym zgineło w jednym wypadku 7 osób w zderzeniu 3 aut-powód prozaiczny...kierowca (trzeźwy) wyjechał z podporzadkowanej bez jakiegokolwiek zatrzymania...ale jadacy droga z pierwszeństwem mieli daleko powyżej dozwolonych w tym miejscu 70km/h.
A teraz ciekawostka...jak władze rozwiazały problem zabujczego skrzyżowania?Postawiono znak z ograniczeniem do 50km/h...farsa
A teraz ciekawostka...jak władze rozwiazały problem zabujczego skrzyżowania?Postawiono znak z ograniczeniem do 50km/h...farsa
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
-
gelo007 - Administrator
aqrat mam w okolicy znajomych 9konkretnie w Bzregu) i równiez w Policji-przyczyna była zła ocena odległości przez kierowce golfa, w trakcie wyprzedzania drugiego samochodu...nadmierny speed to sprawa druga a prawo dopuszcza poruszanie się z headerem jesli kombajn własnie pokonuje odcinek drogi pomiedzy polem a baza itp...oczywiscie to jest jakoś tam ograniczenie. W warunakch polowych założenie headera nie jest taką prosta sprawą.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco napisał(a): W warunakch polowych założenie headera nie jest taką prosta sprawą.
no coś Ty? mój wujek ma kombajn, i wcale mi się nie widzi, żeby zdejmować heder za każdym razem jak jedzie coś kosić.

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Bunny napisał(a):no coś Ty? mój wujek ma kombajn, i wcale mi się nie widzi, żeby zdejmować heder za każdym razem jak jedzie coś kosić.
no tak, a potem sie dzieją takie tragedie,,,,, gdy by zdją heder nie ścieło by im dachu i wiekszość siły uderzenia zamortyzował by silnik [*] [*] [*] [*]
- Lance
- Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości