Związki Homoseksualne
Jestem ciekaw jak wyglądało leczenie z homoseksualizmu o którym napisała patty. Może zdradzisz jakieś szczegóły
. Ankieta pokazuje tylko 2 rzeczy, ciemnote i homofobie 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Kris2k napisał(a):no to na zdrowie chlopaki
wyniki ankiety sledzicie?
a i owszem,szkoda ze wiekszosc głosuje,bez podania argumentów

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Nie Icid. Usunelam to ze swojego posta ze wzgledu na takie wlasnie pytania. To nie jest sprawa do opowiadania wokol. Fakt jest stwierdzony i tyle.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Temat blokuje do jutra, moze ochloniecie, idzcie sie napic
Odblokowuje i prosze o zachowanie poziomu dyskusji
Odblokowuje i prosze o zachowanie poziomu dyskusji
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
1. Z labisem nie rozmawiamy z powodu uzywania slowa "pedal"
2. Labis jakby mogl, razem ze swoim duchowym przywodca Adolfem juz by zrobil porzadek
3. Patty, chyba Cie pisanka ostro dizabnela jak ja zajaczek gubil
4. Nie ma mnie,jak wroce - Ojjj odpisze;D
2. Labis jakby mogl, razem ze swoim duchowym przywodca Adolfem juz by zrobil porzadek
3. Patty, chyba Cie pisanka ostro dizabnela jak ja zajaczek gubil

4. Nie ma mnie,jak wroce - Ojjj odpisze;D
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
simonw napisał(a):Meciu swieta prawda
Siadzie paru gejow w czerni, podumaja nad nieszczesliwym bratem, sad koscielny sie odbedzie i przeniosa do innej parafii, zamiast do pierdla gdzie wiezniowie juz doskonale wiedza jak scfelic pedofila

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Chciałbym podziękować wszystkim za poparcie,wbrew pozorom to bardzo ważne,dzięki
A teraz po kolei:
Labiss dlaczego uważasz ,że to prowokacja?Podobno 5-10% ludzkości jest homoseksualna,na Ścigaczu.pl zarejestrowanych jest 17tys. użytkowników czyli teoretycznie około 1700 z nich to geje i lesbijki,nawet jeśli przyjmiemy ,że tylko 1% użytkowników jest homoseksualna to i tak jest nas tu około 170 osób i to tak lekko licząc
Robi na tobie wrażenie ta liczba?
Musisz zdać sobie sprawę ,że gej to nie przegięta mimoza interesująca się tylko krojem najnowszych majtek Hugo Bossa.Są wśród nas policjanci,strażacy,ochroniarze,prawnicy,lekarze,nauczyciele.Dla ciebie to pewnie nie do pojęcia ale podejrzewam ,że gdybyśmy się spotkali na torze to zaliczyłbyś ciężką wtope
Jedyne co nas różni od heteryków to ,że zakochujemy się w osobach tej samej płci.
Teraz krótki wykład z kultury dla ciebie: słowo "pedał" jest obraźliwe,jedynie gej w stosunku do innego geja może go użyć,tak samo jak obraźliwe jest słowo "czarnuch" w stosunku do murzyna i jedynie czarnoskórzy mogą się tak do siebie zwracać...No chyba ,że jesteś gejem to proszę bardzo
Patty- bez obrazy ale to co piszesz stawia Cię w szeregu homofobów,ton Twojej wypowiedzi,sens tego co piszesz-może miałaś inne intencje ale wyszło jak wyszło,śmiem podejrzewać ,że gejów to znasz ale z opowiadań.Piszesz ,że drażnią Cie parady gejów-byłaś na jakiejś czy znasz je z telewizji Trwam?Uwierz mi ,że nikt na nich nie kopuluje ...
Nadal mnie interesuje jak leczyłaś tego biednego geja
Teraz o adopcji-prawda jest taka ,że jest to marginalna sprawa tyle ,że rozdmuchana przez polityków którzy wyciągają tematy zastępcze aby zbić polityczny kapitał.Zamiast zająć sie gospodarką zajmują się sprawami majtkowymi bo to najbardziej rozbudza zainteresowanie czytelników faktu itp...Wydaje się wam ,że nawet gdyby była taka możliwość to polecimy do domów dziecka brać dzieci aby zrobić z nich sobie kolejne pokolenia gejów?:)Ale oki,mnie tam to do niczego niepotrzebne,pieluchy,gotowanie obiadków to nie dla mnie.
I na koniec jeszcze jedno -nie mylmy homoseksualizmu z pedofilią-tym bardziej ,że pedofilia heteroseksualna jest o wiele częstsza niż homoseksualna.

A teraz po kolei:
Labiss dlaczego uważasz ,że to prowokacja?Podobno 5-10% ludzkości jest homoseksualna,na Ścigaczu.pl zarejestrowanych jest 17tys. użytkowników czyli teoretycznie około 1700 z nich to geje i lesbijki,nawet jeśli przyjmiemy ,że tylko 1% użytkowników jest homoseksualna to i tak jest nas tu około 170 osób i to tak lekko licząc

Musisz zdać sobie sprawę ,że gej to nie przegięta mimoza interesująca się tylko krojem najnowszych majtek Hugo Bossa.Są wśród nas policjanci,strażacy,ochroniarze,prawnicy,lekarze,nauczyciele.Dla ciebie to pewnie nie do pojęcia ale podejrzewam ,że gdybyśmy się spotkali na torze to zaliczyłbyś ciężką wtope

Teraz krótki wykład z kultury dla ciebie: słowo "pedał" jest obraźliwe,jedynie gej w stosunku do innego geja może go użyć,tak samo jak obraźliwe jest słowo "czarnuch" w stosunku do murzyna i jedynie czarnoskórzy mogą się tak do siebie zwracać...No chyba ,że jesteś gejem to proszę bardzo

Patty- bez obrazy ale to co piszesz stawia Cię w szeregu homofobów,ton Twojej wypowiedzi,sens tego co piszesz-może miałaś inne intencje ale wyszło jak wyszło,śmiem podejrzewać ,że gejów to znasz ale z opowiadań.Piszesz ,że drażnią Cie parady gejów-byłaś na jakiejś czy znasz je z telewizji Trwam?Uwierz mi ,że nikt na nich nie kopuluje ...
Nadal mnie interesuje jak leczyłaś tego biednego geja

Teraz o adopcji-prawda jest taka ,że jest to marginalna sprawa tyle ,że rozdmuchana przez polityków którzy wyciągają tematy zastępcze aby zbić polityczny kapitał.Zamiast zająć sie gospodarką zajmują się sprawami majtkowymi bo to najbardziej rozbudza zainteresowanie czytelników faktu itp...Wydaje się wam ,że nawet gdyby była taka możliwość to polecimy do domów dziecka brać dzieci aby zrobić z nich sobie kolejne pokolenia gejów?:)Ale oki,mnie tam to do niczego niepotrzebne,pieluchy,gotowanie obiadków to nie dla mnie.
I na koniec jeszcze jedno -nie mylmy homoseksualizmu z pedofilią-tym bardziej ,że pedofilia heteroseksualna jest o wiele częstsza niż homoseksualna.
- Marruda
- Świeżak
adof sam byl przecież homoseksualistą wiec to akurat jest nie trafne porównanie:p hehe ale sam jestem tepy i nie toleruje pedałów bą sa tacy zniewieściali i robią z siebie debili
wkurwia mnie ich sposób bycia, pewnie jest sporo zamaskowanych pedziów tacy mi nie przeszadzaja bo nie draznia mnie estetycznie a co robią w domu to ich sprawa

[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
.OUTLAW. napisał(a):adof sam byl przecież homoseksualistą wiec to akurat jest nie trafne porównanie:p hehe ale sam jestem tepy i nie toleruje pedałów bą sa tacy zniewieściali i robią z siebie debiliwkurwia mnie ich sposób bycia, pewnie jest sporo zamaskowanych pedziów tacy mi nie przeszadzaja bo nie draznia mnie estetycznie a co robią w domu to ich sprawa
Joj.. ale widzę, że z historii to dajesz radę. Po I wojnie światowej szereg generalicji wojsk niemieckich był homoseksualistami, zwłaszcza "głowy" SA. Zresztą gdy '35 roku Hitler musiał pozbyć się szefostwa bojówek było ich bardzo łatwo znaleźć - w trakcie Nocy Długich Noży większość była na "spotkaniu towarzyskim" w jednej z słynnych miejscowości uzdrowiskowych. Wszyscy zostali wybici - zresztą przez niższych rangą członków SA.
Hitler łatwo wytłumaczył to potem społeczeństwu, mówiąc iż szerzyło się tam "zboczenie". Hitler nienawidził tak samo homoseksualistów jak i Żydów, dlatego zanim coś Outlaw powiesz "mondrego" - jak to masz w zwyczaju zresztą - zastanów się kilka razy.
.OUTLAW. napisał(a): hehe ale sam jestem tepy
W tym przypadku przyznam Ci jednak rację...
-
Beavis - Moderator
Weź outlaw nie wiem skąd masz takie durne informacje,że Adolf Hitler był homoseksualistą.
Po prostu błysnąłeś wiedzą.Dramat.
To,że był rasistą i wymordował bardzo dużo ludności to prawda,ale jakieś nie potwierdzone teorie przyjmować jako wiarygodną informację . . . Dowiodłeś tego co sam o sobie napisałeś . . .
Po prostu błysnąłeś wiedzą.Dramat.
To,że był rasistą i wymordował bardzo dużo ludności to prawda,ale jakieś nie potwierdzone teorie przyjmować jako wiarygodną informację . . . Dowiodłeś tego co sam o sobie napisałeś . . .
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
a ty to wiesz skad? dzadek tobie opowiadałBeavis napisał(a):.OUTLAW. napisał(a):adof sam byl przecież homoseksualistą wiec to akurat jest nie trafne porównanie:p hehe ale sam jestem tepy i nie toleruje pedałów bą sa tacy zniewieściali i robią z siebie debiliwkurwia mnie ich sposób bycia, pewnie jest sporo zamaskowanych pedziów tacy mi nie przeszadzaja bo nie draznia mnie estetycznie a co robią w domu to ich sprawa
Joj.. ale widzę, że z historii to dajesz radę. Po I wojnie światowej szereg generalicji wojsk niemieckich był homoseksualistami, zwłaszcza "głowy" SA. Zresztą gdy '35 roku Hitler musiał pozbyć się szefostwa bojówek było ich bardzo łatwo znaleźć - w trakcie Nocy Długich Noży większość była na "spotkaniu towarzyskim" w jednej z słynnych miejscowości uzdrowiskowych. Wszyscy zostali wybici - zresztą przez niższych rangą członków SA.
Hitler łatwo wytłumaczył to potem społeczeństwu, mówiąc iż szerzyło się tam "zboczenie". Hitler nienawidził tak samo homoseksualistów jak i Żydów, dlatego zanim coś Outlaw powiesz "mondrego" - jak to masz w zwyczaju zresztą - zastanów się kilka razy..OUTLAW. napisał(a): hehe ale sam jestem tepy
W tym przypadku przyznam Ci jednak rację...

Ostatnio edytowano 24/3/2008, 22:10 przez .OUTLAW., łącznie edytowano 4 razy
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
spazz napisał(a):hitler lubil kupsztala ewie braun na klate strzelic...
i to ich boli Spazz

-
.OUTLAW. - Świeżak