YAMAHA R1 2007r
• Strona 1 z 2 • 1, 2
YAMAHA R1 2007r
witam wszystkich
mam zamiar kupic R1 z rocznika 2007 (już ten model ze zmienionym silnikiem i układem hamulcowym),zastanawiam sie nad gsx1000r ale nie wiem co lepsze i czym lepiej sie bedzie śmigac.Powiedzcie co jest lepsze ?
podzielcie się swoimi spostrzeżeniami z jazdy czy warto yamahe czy suzuki?
ps..nie potrzebuje motoru do szalenia na kole czy jakiś wygłupów,tak do szybkiej jazdy
mam zamiar kupic R1 z rocznika 2007 (już ten model ze zmienionym silnikiem i układem hamulcowym),zastanawiam sie nad gsx1000r ale nie wiem co lepsze i czym lepiej sie bedzie śmigac.Powiedzcie co jest lepsze ?
podzielcie się swoimi spostrzeżeniami z jazdy czy warto yamahe czy suzuki?
ps..nie potrzebuje motoru do szalenia na kole czy jakiś wygłupów,tak do szybkiej jazdy
- ADAM ADAMSKI
- Świeżak
Moje spostrzezenie jest takie, ze jakby mnie bylo stac na kupno nowego moto to bym poszedl do salonu i wzial jazde probna na jednym i drugim..
A Tobie radze zajrzec do watku "co na pierwsze moto"?
A Tobie radze zajrzec do watku "co na pierwsze moto"?

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Ja osobiście wolał bym gixera, R1 za bardzo oklepana i opanowana przez pweną grupe .............. ale to moje osbiste odczucie poza tym mam 183 cm wzrostu i na R1 strasznie mi niewygodnie nie wiem jak na gsxr najpierw sie przymierz na czym będziesz czuł sie lepiej.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
dlaczego myślisz że ja pytam jaki jest najlepszy motor na początek.jeżdziłem przez dwa sezony hondą 1100XX i jakoś żyje i czuje sie bardzo dobrze.Chciałem usłyszec jakieś opinie z jazd tego i tego motorka od ludzi którzy albo takie mają albo takimi jezdzili a nie jakies głupie docinki
- ADAM ADAMSKI
- Świeżak
Spoko, bez urazy..
Po prostu mamy okres ferii i gimbusy sie rozpisuja na temat tego jak to wymiataja na swoich erłanach i wydalo mi sie dziwne, ze planujesz kupno nowego lytra supersporta na podstawie wypowiedzi ludzi z forum.
Po prostu mamy okres ferii i gimbusy sie rozpisuja na temat tego jak to wymiataja na swoich erłanach i wydalo mi sie dziwne, ze planujesz kupno nowego lytra supersporta na podstawie wypowiedzi ludzi z forum.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Też bym wolał Gsx-R'a. Taki zgrabniejszy mi się wydaje, a co do jazdy to ostatnio w Swiecie Motocykli albo w Motocyklu było porównanie: ZX10R, CBR1000R, GSX1000R i R1. Może gdzieś znajdziesz albo zamówisz sobie tągazete, tam wszystko opisane masz.
- igor46
- Świeżak
Oglądałem R1-nki z bliska ale nie jeżdziłem na nich bo pogoda nie
pozwalała na przejażdzkę ,ogólnie zajebiście wygląda podoba mi sie.
Gsxr-a nie widziałem tylko czytałem o nim w różnych artykułach i
porównaiach i na tle R1 źle nie wypada ma jakies trzy tryby mocy silnika
dla mnie to bajer nie potrzebny ,nie wiem co robic sezon już tuż tuż czasu coraz mniej a tu nie wiem co lepiej kupic
pozwalała na przejażdzkę ,ogólnie zajebiście wygląda podoba mi sie.
Gsxr-a nie widziałem tylko czytałem o nim w różnych artykułach i
porównaiach i na tle R1 źle nie wypada ma jakies trzy tryby mocy silnika
dla mnie to bajer nie potrzebny ,nie wiem co robic sezon już tuż tuż czasu coraz mniej a tu nie wiem co lepiej kupic
- ADAM ADAMSKI
- Świeżak
ERłan
nieiwem co niektórzy maja do tego ze duzlo ludzi na nich smiga to świadczy raczej o tym ze te moto są dobre i pożadane prze wielu mnie tez 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
Gixer - chociazby ze wzgledu na mniejsza awaryjnosc (wedle sw motocykli). I jakos tak ladniej wyglada
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
A czy ktos na forum jeżdził tym i tym motorem i jakie miał spostrzerzenia z jazdy co było za R1 a co za Gsxr-em
- ADAM ADAMSKI
- Świeżak
Ja bym polecił ZX10R ale skoro juz te dwa to jestem za GSXR 1000 jest śliczny a ten dźwiek silnika wydobywający się z tłumika przy wchodzeniu w wysokie obroty... Motocykl super a R1 kojarzy mi sie z Drasami bo takie wsioki łyse w dresach co na motorynce nie siedzieli zawsze "Joo Er Łan fajny taki zaje****" Ogólnie moto fajne ale ludzie ktorzy w wiekszych ilosciach go ujezdzają to wlasnie takie dresy.
- <borut>
- Bywalec
Sratta ta
ja tam jakos nie widze zeby jaka mniejszosc ujeżdżała Erłany a łysi to tez ludzie
a z tym dzwiekiwm silnika w gixerze to rzeczywiscie Fajny chyba tylko dla Ciebie jak nigdy nie jeździles innym moto bo Erłan tez ma identyczny dzwik zreszta jak kazde R4

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
powiem tak : dla mnie bezapelacyjnie wygrywa gixer. ten wygląd.... ten dźwięk... ta moc...
według mnie gixer ma w sobe to coś, a R1 kojaży mi sie podobnie jak borutowi, i strasznie ale to strasznie mi sie nie podoba dźwięk silnika - jakiś taki komarkowaty
Ps. nie chce obrazić posiadaczy erłana tylko wyrażam swoją opinie
poprostu popatrz:
.....i wszystko jasne

Ps. nie chce obrazić posiadaczy erłana tylko wyrażam swoją opinie

poprostu popatrz:

.....i wszystko jasne
"Bóg wybacza...
motocykl nigdy..."

motocykl nigdy..."

-
filak - Świeżak
parze i nic .... a dźwięk to kwestia dobrego Akrapa albo Leo a jeśli chodzi o moc to wątpie aby Gixer bez problemu uporał sie z Erłania o ile wogule da rade to zrobic 

- PavloRBR
- Świeżak
masz racje moja wina - mam całą kolekcje gixerów i nie tylko i nie zwróciłem uwagi. przyznaje, ale 750 od 1000 niewiele sie różni. głównie chodziło mi żeby pokazać sylwetke/malowania które oddają charakter tych moto, czyli to czego według mnie nie ma R1.
"Bóg wybacza...
motocykl nigdy..."

motocykl nigdy..."

-
filak - Świeżak
Polecam ZX-10R naprawde bardzo fajne moto
To Kawasaki i wcale nie odstaje-nagonka na ta marke jednak ciagle jeszcze dziala,pomimo tego ze 10 ani troche nie ostaje,wrecz przeciwnie konkurecia ma starsznie zgryzione dupska!.
Moto kreci jak pojebane!
To Kawasaki i wcale nie odstaje-nagonka na ta marke jednak ciagle jeszcze dziala,pomimo tego ze 10 ani troche nie ostaje,wrecz przeciwnie konkurecia ma starsznie zgryzione dupska!.
Moto kreci jak pojebane!

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2