scigacz.pl jedyne dobre forum?
Nie zapominajcie że droga do ziemi ze skutera jak i z motocykla jest w każdym zakątku Polski taka sama! Więc w czym problem?
ps.Spoyler, jeżeli to prawda, to szybkiego powrotu do zdrowia, no i rozsądniejszego śmigania!
Wymoderowano
ps.Spoyler, jeżeli to prawda, to szybkiego powrotu do zdrowia, no i rozsądniejszego śmigania!
Wymoderowano
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
a wogole to smiesznie wyglada watek wspanialego forum w sasiedztwie tematu o jego zenujacym poziomie

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
haha co to za glupie podpiski pod avatarami? swiezak, bywalec
. jesli to ma w czymkolwiek pomoc to raz, ze jest za duza rozbierznosc miedzy kloejnymi "lewelami", a dwa, ze znajac takie cos z innych forum, to bedzie tak, ze jakis neo ktory sie tutaj zarejestruje bedzie chcial jak najszybciej naklepac postow zeby wskoczyc range wyzej....

Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
ale my bedziemy mu te glupie wypociny nie zwiazane z tematem szybko kasowac i predko to mu sie nie uda...albo predzej sie wkurzy i sam pojdzie 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Leitho napisał(a):haha co to za glupie podpiski pod avatarami? swiezak, bywalec. jesli to ma w czymkolwiek pomoc to raz, ze jest za duza rozbierznosc miedzy kloejnymi "lewelami", a dwa, ze znajac takie cos z innych forum, to bedzie tak, ze jakis neo ktory sie tutaj zarejestruje bedzie chcial jak najszybciej naklepac postow zeby wskoczyc range wyzej....
spodziewałem się, że nowi userzy tak to będą komentować.
A skąd wiesz, że za duże przedziały? Bo powinieneś mieć wyższy?
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror napisał(a):spodziewałem się, że nowi userzy tak to będą komentować.
A skąd wiesz, że za duże przedziały? Bo powinieneś mieć wyższy?
haha jestes smieszny troszke, bo szczerze to mi to lotto czy bede mial swierzak, prostak czy wyjadacz. i nie nowi userzy, bo siedzie tutaj juz ponad 1,5 roku. co do przedzailow, to na kazdym forum na ktorym sie z tym spotkalem, zmiana lewela nastepowala po ok 100 postach
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
Chłopie, nic do Ciebie nie mam.
Mam tylko pytanie: po co tak wiele rang?
Po to, zeby dzieci Neo nawalały spamu, żeby dostać rangę wyżej? No więc rang jest niewiele, żeby uniknąc takich wyścigów
Mam tylko pytanie: po co tak wiele rang?
Po to, zeby dzieci Neo nawalały spamu, żeby dostać rangę wyżej? No więc rang jest niewiele, żeby uniknąc takich wyścigów
-
Terror - Administrator
wiecie co?, ja to was nie rozumiem. mowicie ze beda wyscigi zeby awansowac jak najszybciej albo czesto gadacie ze ktos pisze zeby nabic sobie posta... czy to jest jakis konkurs czy co? ktos rozdaje jakies nagrody za liczbe postow czy jak?
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
bedziesz bardziej pro przeciez jak bedziesz mial duzo postow ... 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
na forum jest pare osob, ktore pomimo tego, ze maja duuuzo postow nie sa ani szanowane ani powazane...ilosc postow nie rowna sie uznaniu...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
no wlasnie, ja jestem takiego samego zdania co gumiss i dlatego nie potrafie zrozumiec tej wojny o posty
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
Słuchajcie, rangi nie oznaczają ludzi lepszych czy gorszych. Rangi oznaczają wyłacznie jakieś doświadczenie na forum. Nic więcej.
Leitho, Ty akurat jesteś słabym przykładaem, bo piszesz stosunkowo mało ale rozsądnie, ale sa tacy, którzy mają dokładnie odwrotnie
dobra. mam propozycje. zakończmy tą dyskusję, nigdy nie uda się zadowolić każdego.
Leitho, Ty akurat jesteś słabym przykładaem, bo piszesz stosunkowo mało ale rozsądnie, ale sa tacy, którzy mają dokładnie odwrotnie

dobra. mam propozycje. zakończmy tą dyskusję, nigdy nie uda się zadowolić każdego.

-
Terror - Administrator
Rangi pełnią taką dobrą funkcję, że przynajmniej wiadomo, kto ma jaką funkcję na forum. Jest to przydatne nie tylko dla nowych użytkowników, którzy mogą się zgłosić np. do admina w razie propozycji, problemów itd....
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
spokojnie na forum od dłuższego czasu było włączone neosecurity, tak że rogi już od dawna mamy i do tego czerwony alarm się wyświetla z każdym następnym postem.
teraz na forum włączyli guard scan normal user i w bliskiej przyszłości spodziewam się że wyślą mi tabletke z napisem BAN.
teraz na forum włączyli guard scan normal user i w bliskiej przyszłości spodziewam się że wyślą mi tabletke z napisem BAN.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości