[Galerie foto] MOTOCYKLEXPO 2008 - co można było...
• Strona 1 z 1
[Galerie foto] MOTOCYKLEXPO 2008 - co można było...
Dyskusja na temat: MOTOCYKLEXPO 2008 - co można było zobaczyć?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MOTOCYKLEXPO 2008 - co można było zobaczyć?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MOTOCYKLEXPO 2008 - co można było zobaczyć?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w ogóle są CIENCY!!!<br><hr>JAHKomentatorzy napisał(a):Jak na Ścigacz.pl to zdjęcia są dość cienkie. Mogliście się postarać bardziej. <br><hr>Widz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wypasiony kozak się odezwał! Trzeba było samemu pokazać pazur fotoreportera - zrobić "super sesję" a nie płaszczyć dupsko przed kompem i komentować nie mając o sprawie zielonego pojęcia!<br><hr>GenjiKomentatorzy napisał(a):Jak na Ścigacz.pl to zdjęcia są dość cienkie. Mogliście się postarać bardziej. <br><hr>Widz<br>Komentatorzy napisał(a):w ogóle są CIENCY!!!<br><hr>JAH<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zdjecia niezle,czekam na pelna relacje!!!Ścigacz.pl najlepszy portal motocyklowy ;D;D;Dco to za brednie,ze są cieńcy?!ehh pozdrowienia dla redakcji,trzymajcie dalej poziom<br><hr>Iza Pń
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A kto według ciebie jest lepszy?<br><hr>TonyKomentatorzy napisał(a):Jak na Ścigacz.pl to zdjęcia są dość cienkie. Mogliście się postarać bardziej. <br><hr>Widz<br>Komentatorzy napisał(a):w ogóle są CIENCY!!!<br><hr>JAH<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):w ogóle są CIENCY!!!<br><hr>JAHKomentatorzy napisał(a):Jak na Ścigacz.pl to zdjęcia są dość cienkie. Mogliście się postarać bardziej. <br><hr>Widz<br>
Kolejne wcielenie kolesia zwanego Kaka, anetta itp, czyli pracownika firmy która organizuje konkurencyjne targi.
Byłeś? Widziałeś? To teraz spraw, żeby te wasze choć w połowie były tak dobre, bo te z zeszłego roku to żenada
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
jak bym miał ochotę oglądać młodociane częściowo ubrane,głupawe dziewczątka to bym na innych stronach szukał (są lepsze). Zatrudniajcie jakichś normalnych fotografów a nie poszukiwaczy przygód seksualnych (byłem i widziałem).<br><hr>transalp
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szukałem mocarnych motocykli ,których na codzień się nie ogląda.Szukałem nastroju wystawy i przepychu tematu.Chciałem zobaczyć nowe motocykle 2008 i co zobaczyłem.Kiepski reportarz zdjęciwy zrobiony wypasionym sprzętem sądzę że jakiegoś małolata zachwycającego się paroma dupencjami.Ludzie ten gość nie potrafi ...to za ważna impreza jak na jego możliwości.on się jara tylko panienkami a tu motory sprzęt jest NAJWAŻNIEJSZY.Dokopcie mu do dupy za spartoloną robotę .Żenada......Dla mnie było za daleko żeby dojechać poza tym pracuję,a to nie wybory mis dupeczek tylko ......Przekaz fatalny<br><hr>Ze Szczecina Zawiedziony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości