Co za drętwota... jeszcze raz o pojemności... zajrzeć tu>
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Co za drętwota... jeszcze raz o pojemności... zajrzeć tu>
Chodziło mi o pojemność flaszki na jutrzejszy wieczór. Oczywiście znowu ktoś musiał usunąć. Żal.pl To teraz zapytam prawdziwych motocyklistów jakiego litra mi polecają? No słucham xD Moja panna nie lubi czystej, za to smakową wódeczką nie pogardzi... jakieś propozycje?
Edit.1 Na ten szczytny cel mogę przeznaczyć do 100 zł xD

Edit.1 Na ten szczytny cel mogę przeznaczyć do 100 zł xD
-
gelo007 - Administrator
Niektórzy zaczynali od litra i jeszcze żyją, ja też może spróbuję xD. Właśnie zastanawiam się nad tym, żeby kupić tą smakową bo nie ma sensu się na dwie flaszki z laską rozdzielać
. Ok no to pierwsza propozycja Finlandia Grejpruitowa. A Smirnoff ?

-
gelo007 - Administrator
Jak bedzie bar to zawsze mozesz dla niej u barmana zamawiac jakies kolorowe drinki? A jak nie to polecam cytrynowke. Najlepiej wyrob wlasny.
W ostateczności tequile dosc powszechnie pije sie z limonka i sola a wtedy nic wodki nie czuc.
W ostateczności tequile dosc powszechnie pije sie z limonka i sola a wtedy nic wodki nie czuc.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Dokładnie cytrynówka domowej roboty rządzi .
No wlasnie moze kup czysta i rób jej drinki bo po tych smakowych wódkach boli głowa . A jesli chodzi o czysta to polecam wyborową chyba najlepsza polska wódka .
No wlasnie moze kup czysta i rób jej drinki bo po tych smakowych wódkach boli głowa . A jesli chodzi o czysta to polecam wyborową chyba najlepsza polska wódka .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
Finlandia a Smirnoff to 2 rozne ligii
z tych tanszych to jeszcze Gorzka Zoladkowa jak ktos lubi.
edit: Najlepsza z najlepszych to jest orzechowka badz pigwowka robiona na spirycie przez moja babcie. Nie ma nic lepszego!

z tych tanszych to jeszcze Gorzka Zoladkowa jak ktos lubi.
edit: Najlepsza z najlepszych to jest orzechowka badz pigwowka robiona na spirycie przez moja babcie. Nie ma nic lepszego!

Ostatnio edytowano 18/1/2008, 19:01 przez MadboY, łącznie edytowano 1 raz
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
ostatnio pilem troche i moje odczucia - smironf beee, wszystko co kolorowe i zapachowe beee, wyborowa cacy, absolwent cacy
na twoim miejscu kupilbym 2 flaszki, dla panny cos kolorowego, np finlandie, a dla siebie czyscioche
milej zabawy
na twoim miejscu kupilbym 2 flaszki, dla panny cos kolorowego, np finlandie, a dla siebie czyscioche
milej zabawy

Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
Hmm no to może jednak wezmę tą finlandię. Kumple chcieli mnie namówić na Maximusa czystą, ale laska raczej w takiej nie gustuje, tylko w innych alkoholach
. Poszliśmy na kompromis i zamiast kupować jakiegoś winiaka, będzie wódeczka
tylko, że smakowa
.

-
gelo007 - Administrator
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Jak się dobrze zmrozi dobrze tą finkę to praktycznie smaku wódki nie czuć, a sponiewiera tak samo jak inne. Jak dla mnie maximus jest za ostry zalatuje mi czerwoną kartką 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości