Czy policja moze??????????
• Strona 1 z 1
Czy policja moze??????????
Witam was wszystkich!!! Mam pytanie bo wiele glupich zeczy slyszalem ale niechce mi sie w to wiezyc... czy jak policja cie zatrzymuje a ty jedziesz dalej i sie niezatrzymujesz tylko uciekasz, co mogo zrobic aby cie zatrzymac bo znam motocyklistuw co czesto podginajo tablice i ruzne tam czy to jest naprawde skuteczne??? mozecie mi powiedziec co na ten temat wiecie!!! pozdrawiam wszystkich z lomzy jeszcze 4 tygodnie i pojezdzimy razem!!!!!!!!!
hehehehe zyj chwilo puki jest czas!!!!!
- Jonathan_Lomza
- Świeżak
Odp: tak policja może =]
a co może? najpewniej to mogą do Ciebie strzelać, to w ramach manewrów, bo utrzymanie strzelnicy jest strasznie drogie, a do lunaparku nie chodzą
(ps, pisz lepiej "zatŻymać" bo tak jak teraz napisałeś to nie pasuje do reszty wypowiedzi :/)
a co może? najpewniej to mogą do Ciebie strzelać, to w ramach manewrów, bo utrzymanie strzelnicy jest strasznie drogie, a do lunaparku nie chodzą

(ps, pisz lepiej "zatŻymać" bo tak jak teraz napisałeś to nie pasuje do reszty wypowiedzi :/)
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
heheheh z kółkami bocznymi a o to i on: http://www.allegro.pl/item115870590_row ... zloty.html
GPZ 500
-
Arai - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości