co po GSie..?
uuu, musiales sie wykosztowac na sprzet ochronny widze. mozna wiedziec ile cie ca. wynioslo to kombi + buty i rekawice (bez kasku)? i jaka to firma, bo sÄ…dzÄ…c po dobranej kolorystyce wszystko tworzy chyba komplet.
Kawasaki ZX-6R
-
harry89 - Bywalec
-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
na allegro ma jeszcze taniej http://allegro.pl/search.php?string=AMX
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
GregorMoto napisał(a):uu... miodek miodek fajerek.... gratuluje
oj ja nie wiem czy bym tak gratulowala ...
znany sprzet w stolecznym swiatku motocyklowym

PS: Spazzie jak juz Ci tlumaczylam kto jezdzi zima a kto nie
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
pisz kaja pisz:
MadboY : a te okulary to masz fotochromy ?
Sprzęt - 180kg i 150km - no ... .. . może być ... Rłania Ci pupę zleje.. ale większość sprzętów łykasz nosem ... szkoda że nie kupiłeś tej Kawy 1400 tak się odgrażałeś. .. sam byłem Ciekaw..
a tak = teraz tylko napęd, opony, regulacje, klocki, sprawdzić zawieszenie czyli tak z +4k lekko - i wio
!
Sprzęt - 180kg i 150km - no ... .. . może być ... Rłania Ci pupę zleje.. ale większość sprzętów łykasz nosem ... szkoda że nie kupiłeś tej Kawy 1400 tak się odgrażałeś. .. sam byłem Ciekaw..
a tak = teraz tylko napęd, opony, regulacje, klocki, sprawdzić zawieszenie czyli tak z +4k lekko - i wio

-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
cezare napisał(a):pisz kaja pisz:
a tak = teraz tylko napęd, opony, regulacje, klocki, sprawdzić zawieszenie czyli tak z +4k lekko - i wio!
Co do okularow, to tak.. fotochromy czy jak to sie tam ladnie nazywa. W kazdym razie same sie sciemniaja gdy padaja na nie promienie sloneczne. Kupilem glownie do jazdy autem ale i na moto sie przydaja.
Kawa 1400? nigdy nie bralem nic takiego pod uwage. Mial byc gixxer 750 albo SV1000S, a wyszlo jak wyszlo i nie zaluje. Co do tego "lykania", ze R1 mnie objedzie itd. Przy tej mocy licza sie juz bardziej umiejetnosci wykorzystania potencjalu maszyny niz osiagi dane w tabelkach. No chyba ze mowimy o miszczach prostej.
ja narazie mam ogromny respekt do tej Hondy. W porownaniu z GSem to jest potwor, ktorego dopiero bede probowal ujazmic

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
adamus67 napisał(a):Kawe 1400 ma kupować Icid
burak jestem i pokemon

i Zazdroszczę letniego oswajania z maszyną ... tylko przeglądnij ją jak najdokładniej

-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości