POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
jestem nowy mam na imie michal ksywka CAMEL:P jezdzilem marauderem 125 pozniej byl zephyr 550 a teraz jest gsxf 600 (jajo) i sabre 1100:)pozdroo:)
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
wymyslajac sobie nick sugerowales sie "Biker Boyz"
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Witam,
na imię mam Patryk i pochodzę z małego miasteczka położonego około 40 km od Torunia. Moją przygodę z motoryzacją zaczynałem wcześnie ponieważ mój ojciec jest fanem motoryzacji i nie chwaląc się świetnym mechanikiem (otwórz link) (ale to nie o nim będe pisać ). Początkowo jako dzieciak jeździłem motorynką PONY , następnie ogarem, a następnie WSK (tym jeździłem dość sporo po polnych drogach ponieważ Wsk nie była zarejstrowana a ja mialem okolo 14 lat więc moto stało u babci na wsi i w każdej wolnej chwili śmigałem 10 km na rowerze aby doznać niezapomnianego uczucia jakim jest jazda na motocyklu)[do moich śmiesznych maszyn nie wliczam kilkunastu przejażdżek na Hondzie CBR 600 kolegi]. Narazie nie dosiadam niczego no może poza samochodem, jednak to nie to samo w przyszłym roku gdy skończę szkołę planuje wyjechać do rodziny do anglii, zrobić tam prawko (z wiadomych przyczyn nie będę robić tego w polsce mam złe wspomnienia z kursu i egzaminu na kat. B chociaz zdałem za pierwszym razem) i zakupić magiczny jak dla mnie sprzęt . Może uznacie mnie za wariata ale moim marzeniem jest Honda CBR 929 RR. Mógłbym pisać jeszcze więcej o sobie ale tutaj miałem się tylko przywitać :].
Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi.
na imię mam Patryk i pochodzę z małego miasteczka położonego około 40 km od Torunia. Moją przygodę z motoryzacją zaczynałem wcześnie ponieważ mój ojciec jest fanem motoryzacji i nie chwaląc się świetnym mechanikiem (otwórz link) (ale to nie o nim będe pisać ). Początkowo jako dzieciak jeździłem motorynką PONY , następnie ogarem, a następnie WSK (tym jeździłem dość sporo po polnych drogach ponieważ Wsk nie była zarejstrowana a ja mialem okolo 14 lat więc moto stało u babci na wsi i w każdej wolnej chwili śmigałem 10 km na rowerze aby doznać niezapomnianego uczucia jakim jest jazda na motocyklu)[do moich śmiesznych maszyn nie wliczam kilkunastu przejażdżek na Hondzie CBR 600 kolegi]. Narazie nie dosiadam niczego no może poza samochodem, jednak to nie to samo w przyszłym roku gdy skończę szkołę planuje wyjechać do rodziny do anglii, zrobić tam prawko (z wiadomych przyczyn nie będę robić tego w polsce mam złe wspomnienia z kursu i egzaminu na kat. B chociaz zdałem za pierwszym razem) i zakupić magiczny jak dla mnie sprzęt . Może uznacie mnie za wariata ale moim marzeniem jest Honda CBR 929 RR. Mógłbym pisać jeszcze więcej o sobie ale tutaj miałem się tylko przywitać :].
Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi.
Ostatnio edytowano 28/8/2013, 15:59 przez Quatre88, łącznie edytowano 1 raz
-
Quatre88 - Świeżak
witam
Teraz kolei na mnie
Mieszkam w małej miejscowosci w woj opolskim a dokładnie w Jemielnicy . Aktualnie studiuje na Politechnice Opolskiej kierunek Mechanika i budowa maszyn .Jak widac cos mnie ciągnie do tej motoryzacji w przyszłosci chce zostac rzeczoznawca jak sie uda . Kiedys jezdziłem jak chyba każdy jawką 50 aktualnie posiadam Suzuki bandit 600n z 2001 kolor niebieski .
Jesli jest ktos z okolic to co prawda teraz mamy zime ale jak sie zacznie sezon mozna pojezdzic .
Pozdrawiam
Mieszkam w małej miejscowosci w woj opolskim a dokładnie w Jemielnicy . Aktualnie studiuje na Politechnice Opolskiej kierunek Mechanika i budowa maszyn .Jak widac cos mnie ciągnie do tej motoryzacji w przyszłosci chce zostac rzeczoznawca jak sie uda . Kiedys jezdziłem jak chyba każdy jawką 50 aktualnie posiadam Suzuki bandit 600n z 2001 kolor niebieski .
Jesli jest ktos z okolic to co prawda teraz mamy zime ale jak sie zacznie sezon mozna pojezdzic .
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- 1.JPG (102.92 KiB) Przeglądane 3124 razy
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
witam jestem Łukasz jestem z boguchwały 7 km od rzeszowa obecnie woze sie MZ ETZ 250 ale wczesniej woziłem sie ogarem 200, wsk125, shl m11 , ale miałem okazje jezdzic na wielu innuch motocyklach bo mam duzo znajomych ktuzy poprostu sie nie sepia:) jestem ruwniez fanem motocykli zabytkowych oraz przeciwnikiem skuterów http://romet-serwis.ovh.org/filmy.php?film=25 <---jude jude jude skutery!!!!! stycznosc z dwoma kułkami mam od 8 lat jak wyzej napisałem jedze ETZ 250 ale za jakis rok bedzie honda schadow lub cos w tym stylu i jak kazdy wczesniejszy pojazd nowy motor zamiezam kupic za własne ciezko zarobione pieniadze:) tak wiec pozdrawim wszystkich i di zobaczenia na drodze lub na jakims podkarpackim zlocie SZEROKOSCI:) a tu kilka moich byłych i obecna ecia:)
http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,C ... ,M11/11580
miłego ogladania:)
- muchen
- Świeżak
a to tak z ciekawosci...to ile juz masz lat?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Witam wszystkich!
A więc krótkie przedstawienie
Na imię mi Maciej, mam 23 lata, pochodzę z Jeleniej Góry, obecnie mieszkam w Jeżowie Sudeckim. Dla osób z regionu: znany jestem pod xyfkom Kalifornia
na jednośladach z silnikiem jeżdżę od 10 roku życia (motorynki, komary, ogary...WSK, Jawy i wszelkie pochodne)
Obecnie jeżdżę na Suzuki GS 1100 custom z 1984 roku. Posiadam także Jawę 250 typ 353 '58 (z papierami), oraz SHL m.11 175ccm(bez papierów) rok '66 - moim (i mojego brata) hobby są zabytkowe motocykle. Trochę się ich już przez moje ręce przewinęło i pewnie jeszcze się przewinie ;].
Pozdrawiam wszystkich Motórzystów!
A więc krótkie przedstawienie
Na imię mi Maciej, mam 23 lata, pochodzę z Jeleniej Góry, obecnie mieszkam w Jeżowie Sudeckim. Dla osób z regionu: znany jestem pod xyfkom Kalifornia
na jednośladach z silnikiem jeżdżę od 10 roku życia (motorynki, komary, ogary...WSK, Jawy i wszelkie pochodne)
Obecnie jeżdżę na Suzuki GS 1100 custom z 1984 roku. Posiadam także Jawę 250 typ 353 '58 (z papierami), oraz SHL m.11 175ccm(bez papierów) rok '66 - moim (i mojego brata) hobby są zabytkowe motocykle. Trochę się ich już przez moje ręce przewinęło i pewnie jeszcze się przewinie ;].
Pozdrawiam wszystkich Motórzystów!
-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
Witam nazywam sie Adam:)
Teraz jeżdze honda tacty ale w przyszłym roku zamierzam kupic aprilie rx albo yamahe dt.Brat jezdzi ktm 620 lc4.Czasami smigam z nim.Mam nadzieje że poznam troche z Was na NOTJ bo mam bilet w Waszym sektorze S.Pozdro
Teraz jeżdze honda tacty ale w przyszłym roku zamierzam kupic aprilie rx albo yamahe dt.Brat jezdzi ktm 620 lc4.Czasami smigam z nim.Mam nadzieje że poznam troche z Was na NOTJ bo mam bilet w Waszym sektorze S.Pozdro
- adamus67
- Świeżak
Siema widze ze tu grono pradziwych motocyklistów:)To tak:
Nazywam sie Paweł mam 16lat śmigam na Suzuki RG80 ,ćwicze stunt.Pochodze z Łukowa woj.Lubelskie .
Pozdrawiam wszystkich.
Nazywam sie Paweł mam 16lat śmigam na Suzuki RG80 ,ćwicze stunt.Pochodze z Łukowa woj.Lubelskie .
Pozdrawiam wszystkich.
latam na Suzuki RG .
pozdro for all
pozdro for all
- Pawloss_rg
- Świeżak
Witam wszystkich. Jestem Daniel mam 16lat z Warszawy. Obecnie niczym nie jeżdżę. Zdałem prawko A1 mam nadzieje przed nowym sezonem zaopatrzyć się w jakieś cacuszko pojemności 125ccm:) Mam dylemat z którego powodu sie zapisałem na to grono enduro lub sportowy to jest mój dylemat. Chciałbym póki co jeździć yamaha yzf-r125 2008r. lecz kosztuje sporo jak na 125tke pozdrawiam i licze na miłą i znaczącą pomoc.
- daniel666
- Świeżak
muchen napisał(a):witam jestem Łukasz jestem z boguchwały 7 km od rzeszowa obecnie woze sie MZ ETZ 250 ale wczesniej woziłem sie ogarem 200, wsk125, shl m11 , ale miałem okazje jezdzic na wielu innuch motocyklach bo mam duzo znajomych ktuzy poprostu sie nie sepia:) jestem ruwniez fanem motocykli zabytkowych oraz przeciwnikiem skuterów http://romet-serwis.ovh.org/filmy.php?film=25 <---jude jude jude skutery!!!!! stycznosc z dwoma kułkami mam od 8 lat jak wyzej napisałem jedze ETZ 250 ale za jakis rok bedzie honda schadow lub cos w tym stylu i jak kazdy wczesniejszy pojazd nowy motor zamiezam kupic za własne ciezko zarobione pieniadze:) tak wiec pozdrawim wszystkich i di zobaczenia na drodze lub na jakims podkarpackim zlocie SZEROKOSCI:) a tu kilka moich byłych i obecna ecia:)
Jesteś też przeciwnikiem ortografii.
Sporo roboty dla Żmii
SUPERMOTO.PL
-
kildow - Świeżak
Witam!
Witam... jak juz wielu pewnie wie Jestem Matty... tak się skłąda że mam 19 lat (przez paru "Starszych"(***) Kolegów z tego forum uznany za szkuta) i 15 września tego roku kupiłem na swój pierwszy moto właśnie YAMAHE YZF 600R Thundercat... mój moto jest po drobnych modyfikacjach(moto from USA) do dnia w którym spadł u nas śnieg przejechałem na moim Tcatcie to ponad 3tyś km w niecałe 2 miesiące.... jakoś dalej chodze, żyje, i nic mi nie dolega...a co do Tcata to BARDZO POLECAM NA PIERWSZE POWAŻNE moto dla Ludzi którzy MYŚLĄ...... bo ten moto również może zabić....jak każda 125tka czy nawet 50tka..... Pozdrawiam wszytskich NAPRAWDE ZAKOCHANYCH W MOTOCYKLACH i zapraszam na początku przyszłego sezonu do Szcawnicy...może zrobimy małe rozpoczęcie sezonu...pozdrawiam...
-
Matty - Świeżak
Czesc jestem Paluch. Koło. Obecny sprzęt (i chyba na dłużej) B12 K4 N. 28 lat kilka motocykli zjezdziłem. Od 11 lat stale w siodle(nielegalnie dłuzej hehe). W 2001 przerwa na noszenie gipsu .
Od tego czasu poszrzone horyzonty, wyobrażnia wieksza (dzielimy sie na takich przed i juz po...).
Pozdrawiam wszystkich.
Od tego czasu poszrzone horyzonty, wyobrażnia wieksza (dzielimy sie na takich przed i juz po...).
Pozdrawiam wszystkich.
-
zezazak - Świeżak
Siema ze stanow. Jestem Błażej, mieszkam w Dover Air Force Base, Delaware. Jezdze na 2001 Suzuki Bandit 600:
Jestem zakochany w supermotardach. Po powrocie z Kuwaitu mam zamiar kupic jeden z tych:
Suzuki DRZ400SM
Suzuki DR650
KTM 690SMC
Jestem zakochany w supermotardach. Po powrocie z Kuwaitu mam zamiar kupic jeden z tych:
Suzuki DRZ400SM
Suzuki DR650
KTM 690SMC
-
BMasiak - Świeżak
Witam, jestem na forum "teoretycznie" nowa, bo zarejestrowalam sie dzis, jednak od bardzo bardzo dawna wczytywalam sie i niektore artykuly, porady, czy tematy z forum znam na pamiec:) Mieszkam hm,... na zadupiu krotko mowiac, w wojewodztwie pomorskim, jakies 50 km. od Gdańska. Jestem szalona zona, mama i nie, nie kochanka milosniczka motocykli. Od kilku dni jestem szczesliwa posiadaczka Hondy CBR600 F3 , nigdy nie bylo czasu na wlasne marzenia, pasje etc. teraz nie moge doczekac sie wiosny, zeby w koncu moc zaczac spelniac marzenia.Na pewno bedzie mnie to kosztowalo duzo pracy, ale jak cos sie robi z pasja, to nie maja znaczenia przeciwnosci losu.
Pozdrawiam wszystkich pasjonatow, mam nadzieje, ze bedziemy mogli sie od siebie wiele nauczyc.
Pozdrawiam wszystkich pasjonatow, mam nadzieje, ze bedziemy mogli sie od siebie wiele nauczyc.
Kto pyta nieśmiało, uczy odmowy. - Seneka
Honda CBR 600f3
Honda CBR 600f3
- Electra600
- Świeżak
Witam jestem Krzysiek... mam niestety już 24 lata i dopiero 3 dni jeżdżenia motocyklem HONDA CB 450 S... niestety jak to bywa u napalonego na zabawkę gówniarza kupiłem nie zbyt sprawną i po tych 3 dniach wylądowała w garażu. W marcu szykuje się remoncik silnika. Jak wszystko dobrze pójdzie to czterysta pięćdziesiątką będzie jeździł kumpel a ja sobie sprawie HONDA CB 500. Nie mam niestety jeszcze prawka (mam tylko kat. B) ale mam nadzieje zrobić jak najszybciej. Mieszkam sobie w Błoniu pod Warszawą.
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie...
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie...
-
indor - Świeżak
Witam!
Mam na imie kamil i dzisiaj udalo mi sie zdac za pierwszym razem prawo jazdy kat A. (gorzów wlkp), kat B. posiadam od ponad roku... W tym roku mam w planach kupic cbr`ke F2... Dopiero sie zarejestrowalem, forum czytalem duuzo wczesniej. Pzdr
Mam na imie kamil i dzisiaj udalo mi sie zdac za pierwszym razem prawo jazdy kat A. (gorzów wlkp), kat B. posiadam od ponad roku... W tym roku mam w planach kupic cbr`ke F2... Dopiero sie zarejestrowalem, forum czytalem duuzo wczesniej. Pzdr
Honda CBR 600 F2
- kamch
- Świeżak
2SIEMANO JESTEM ROLAND ,MAM 20 LAT.. NARAZIE NIE JEŻDŻE ALE MAM JUŻ OD MIECHA MOTO -GS 500(KUPIŁEM GO OD CHŁOPAKA Z TEGO FORUM-MADBOY) CZEKAM NIECIERPLIWIE NA ŁADNĄ POGODE I ZBIERAM KASIORE NA STRÓJ I KASK...DO ZOBACZENIA NA DRODZE
Nie drzyj się. Przeczytaj regulamin, zanim zaczniesz pisać.
Terror
Nie drzyj się. Przeczytaj regulamin, zanim zaczniesz pisać.
Terror
-
RONI: - Świeżak