Rejestracka
• Strona 2 z 2 • 1, 2
hehe:D to jak sprezarke i chlodnice od r6 to i silnik od r1 mu upchnij:D takiego da kopa ze nieusiadzisz:PP jak niechcesz jawki to skuterek;) ja mam na sprzedasz w przystepnej cenie:) bardzo dobry i malo pali;)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Koles z ulicy obok mnie ma takie cos, tylko niewiem czy ma zarejestrowane czy nie. Moge sie zapytac i spytam o ewentualne koszty rejestracji jak to robil. Ale ja na twoim miejscu kupiłbym simka, ja mam simka i jestem z niego zadowolony, teraz akurat posypała mi sie skrzynia, ale to z mojej winy
Ps: Mozesz zajrzeć do mojego podpisu jak bedziesz zainteresowany
:D

Ps: Mozesz zajrzeć do mojego podpisu jak bedziesz zainteresowany

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
petras66 napisał(a):ok, dzięki można zamknąć topic ;]
no wiec jak wszystko wyjasnione to blokuje bo znow robi sie rozmowa z d*pu
Zdzichu...to dzial zatytulowany "Prawo" wiec jak mozna sie domyslic nie "Gielda"...jak chcesz komus sprzedac swojego simka to albo zapraszam do dzialu "Gielda" albo wyslij mu info na pm.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości