co po GSie..?
Z tymi skrzyniami to pewnie jest wada, ktora sie "uaktywnia" przy brutalnym badz nieumiejetnym uzytkowaniu. W zadbanej sztuce mysle, ze wszystko powinno byc ok - tylko wez znajdz nieskatowana sztuke typowego torowca hehe
Mam nadzieje ze za 13k kupie, zeby wlozyc max 2k PLN. Najwyzej sie troche zapozycze. Dla spelnienia marzen chyba warto
Mam nadzieje ze za 13k kupie, zeby wlozyc max 2k PLN. Najwyzej sie troche zapozycze. Dla spelnienia marzen chyba warto
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
SV jest idealny na miasto, po prostu strzał w dziesiątkę. Jesli chodzi o trase to solo nie jest najgorzej - raz zrobiłem 900km jednego dnia, ale karczycho bolało, oj bolało strasznie. Ciężko jest wycisnąc z tego sprzeta prędkości przelotowe na poziomie 200kmh, max coś ok 220kmh. Do 180 rozpędza się tak samo jak do 150 czyli całkiem lajtowo, potem jej przystawia. Pasażer na tym moto ma po prostu przejebane - totalna niewygoda, szczególnie jesli dziewczyna jest wysoka. W dwie osoby +3 sakwy+tankbag rozpędziłem ją do 190 bez wiekszych problemów, dało by rade i 200, ale...................po co?. Jednak przedział prędkości do którego został stworzony ten motocykl to 100-160 ----- tutaj 6 bieg, dynamika świetna!!!
Podsumowując, jest to motocykl który jest pewnym kompromisem...Jego atuty to cena, tańszy serwis, spalanie ok 5l. Ostra jazda po mieście daje wynik w granicach 6, a najniżej udało mi się zejść do 4.08l.100km!!! No i najważniejsze - jest to motocykl dający mega frajdę związaną z silnikiem V2 czyli dzwięk - wymagany dobry komin. Gdzieś tu widziałem ostatnio fajny film na utube o tym sprzecie w bezposrednim kontakcie z R6 itp, ale zapomnialem.
oo jest znalazłem:
http://www.youtube.com/watch?v=RqWmsQEsuCI
Sztuka łykania, czyli co potrafi mała SV..
A tak swoją drogą, to sam zbieram 1000SV
Podsumowując, jest to motocykl który jest pewnym kompromisem...Jego atuty to cena, tańszy serwis, spalanie ok 5l. Ostra jazda po mieście daje wynik w granicach 6, a najniżej udało mi się zejść do 4.08l.100km!!! No i najważniejsze - jest to motocykl dający mega frajdę związaną z silnikiem V2 czyli dzwięk - wymagany dobry komin. Gdzieś tu widziałem ostatnio fajny film na utube o tym sprzecie w bezposrednim kontakcie z R6 itp, ale zapomnialem.
oo jest znalazłem:
http://www.youtube.com/watch?v=RqWmsQEsuCI
Sztuka łykania, czyli co potrafi mała SV..
A tak swoją drogą, to sam zbieram 1000SV
- Bartman
- VIP Ścigacz.pl
Looknijcie ta aukcje:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M573558
co z nim jest nie tak? Cena jest baaardzo podejrzana. Pewnie trzeba sie bawic w rejestrowanie w Polsce, ale to o tak max 1k PLN - tyle ze duzo roboty.
Z tego co zauwazylem to nie ma naklejek..
Moto niby z Wawy wiec moge sie przejsc i obejrzec. Na razie napisalem sprzedajacemu zeby sie wytlumaczyl z naklejek, ale jeszcze nie odpowiedzial.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M573558
co z nim jest nie tak? Cena jest baaardzo podejrzana. Pewnie trzeba sie bawic w rejestrowanie w Polsce, ale to o tak max 1k PLN - tyle ze duzo roboty.
Z tego co zauwazylem to nie ma naklejek..
Moto niby z Wawy wiec moge sie przejsc i obejrzec. Na razie napisalem sprzedajacemu zeby sie wytlumaczyl z naklejek, ale jeszcze nie odpowiedzial.
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
no wlasnie ta cena jak juz pisalem jest duzo za niska. Za k4 to 15k PLN nie byloby wygórowana stawka..
gosc dalej nie odpowiada.
Ale przejde sie zobaczyc tego sprzeta, nawet jak nie kupie (bo cos tu za bardzo smierdzi) to przejade sie SV1000S i zobacze czy mi pasi
edit: hehe dzieki Żmija
gosc dalej nie odpowiada.
Ale przejde sie zobaczyc tego sprzeta, nawet jak nie kupie (bo cos tu za bardzo smierdzi) to przejade sie SV1000S i zobacze czy mi pasi
edit: hehe dzieki Żmija
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
MadBoy to już nie SV1000
DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
pawel_rr napisał(a):MadBoy to już nie SV1000
Jestem otwarty na szeroka game motocykli.. z podkresleniem GSX-Rów k1, SV1000S. Dalem znajomym z Polski co siedza w temacie info ze gdyby mieli stycznosc z czyms tego pokroju do 15k PLN to dadza mi znac, a ja rozwaze
Mam cala zime na poszukiwania, wiec moge wybrzydzac hehe
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
No i problem rozwiazany. Padlo na Honde CBR 929RR Fireblade SC44 w b.dobrej cenie od Kubixa, ktorego poznalem i sie ciesze z tej znajomosci bo rowny gosc z niego hehe
Niewiele jezdzilem, bo tyle co z Łomianek na Ursynow - zamarzlem prawie. Ale maszyna jest MEGA!
..kiedy wiosna?
Niewiele jezdzilem, bo tyle co z Łomianek na Ursynow - zamarzlem prawie. Ale maszyna jest MEGA!
..kiedy wiosna?
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Dołączam sie do gratulacji Ja też już sie zdecydowałem będzie ZZR 1400 nowy, jeśli wszystko pójdzie dobrze to marzec/kwiecień.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
adamus67 napisał(a):To moje gratulacje.Dawaj foty
Dzieki, dzieki!
Pozwole sobie zamiescic fotke poprzedniego wlasciciela
http://b62.grono.net/149/98/gallery-30395957.jpg
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Nooo MadBoy,gratulacje ,wreszcie sie doczekales nowej dryndy
Momento,momento,przeciez Kubix kupil go pod koniec sezonu,to ta cebra z tylem od 1000rr, co sie stalo ze sprzedaje?
Dokladnie oblookales maszyne?
Momento,momento,przeciez Kubix kupil go pod koniec sezonu,to ta cebra z tylem od 1000rr, co sie stalo ze sprzedaje?
Dokladnie oblookales maszyne?
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Troche szkoda, ze zamykam sobie szanse na "dni Suzuki", ale i tak jestem baaardzo zadowolony. Pierwsze wrazenie jak tylko wsiadlem: "jakie to lekkie i poreczne w porownaniu do GSa". Mocy ma za duzo i jeszcze troche. Pozycja o dziwo wygodna i wcale nie taka bardzo pochylona. Jednym slowem zakochalem sie
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl