Aprilia RS 125(zapytania)(pomozcie)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
niestety nie dopiero chcialbym kupic ta aprilie i chcialbym wiedziec ile pali,bo ja bardzo dzo km robie,dziennie ok 300 i na ile mi wystarczy paliwka??jak bede tak srednio jezdzil!!nie jakos gazowal ani nic
Pozdr
Pozdr
-
mastero33 - Bywalec
Dokładnie jak napisał smyk... w takim wypadku najlepszy byłby skuter np. Suzuki Burgman czy inne. Skuter jest najlepszy na takie długie trasy, i duuużo wygodniejszy.
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
Bo ja uwielbiam RS!!!pierwszy jaki mialem miec to wlasnie ona,tylko stary sie nie zgodzil:(bo jak mam 2zbiornbiki dziennie to jest ponad 100zl to duzo,mnie oczywiscie stac na beznynke i wogole,ale 2 razy na stacji to troche;/ale ku**a kocham A P R I L I E!!!!!!!!!mimo ze to wloch i silnik bedzie lecial po 10tys to chce go miec!!!!!!!!!:]zastanawialem sie nad nowa R125 yamaha,ale moze jak bedzie miec 4zawory na cylka to bedzie z niej cos???mam nadzieje ze bedzie szybsza niz NSR,bo scigalem sie z NSR nowa to wziela mnie ,ale ja beznadziejnym 50 jechalem,ale powilutka brala<hahaha>
-
mastero33 - Bywalec
maestro jak kupisz nową RS i ladnie ja dotrzesz to zrobisz na niej i 40 tysciecy przy umiejetnej jezdzie.. co do 4 taktów to tylko po bulki do sklepu.. motor ma sluzyc przyjemnej jezdzie a nie meczeniu sie z wyprzedzeniem malucha:) jezeli Cie stac na RS to kupuj:) ze 125 nowych chyba wygrywa ze wszystkimi..
<b>Aprilia RS 125 Racing</b>
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela
-
pabll0 - Świeżak
Dzieki pabllo!!! bo zastanawialem sie na ta YAMAHA R125 nowa,i zobacze jak bedzie sie spisywac w salonie iw ogole!!!dla mnie RS125 nie jest problemem do kupna,tylko mi chodzi ze ten 4suw to zawsze mniej spali,ale jednak ta apka wygrywa bo co APRILIA to APRILIA,i jak maja wproawdzic prawko na A i B od 21lat,to taka apka sie posmiga;]
dzieki koledzy
NA WIOSNE NOWA RS125(jesli prawko pojdzie ok)
dzieki koledzy
-
mastero33 - Bywalec
Dzieki pabllo!!! bo zastanawialem sie na ta YAMAHA R125 nowa,i zobacze jak bedzie sie spisywac w salonie iw ogole!!!dla mnie RS125 nie jest problemem do kupna,tylko mi chodzi ze ten 4suw to zawsze mniej spali,ale jednak ta apka wygrywa bo co APRILIA to APRILIA,i jak maja wproawdzic prawko na A i B od 21lat,to taka apka sie posmiga;]
dzieki koledzy
dzieki koledzy
-
mastero33 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości