Zobacz wątek - Uwaga
NAS Analytics TAG

Uwaga

O wszystkim
_________

Postprzez kamp » 27/9/2007, 19:44

Ale wiecie co? Przynajmniej nie było tematu linek i innych fetyszowskich atrybutów motocyklistów :lol: Chociaż jednej bajki nie powielają :lol: Ale słyszeliście, mamy zaproszenie na tor :D Na koszt kolegi, który się wypowiadał w reportażu :wink:
Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
kamp
Świeżak

Postprzez paq » 27/9/2007, 19:46

jak dla mnie to w tym materiale i tak bylo nie najgorzej bo puscili pare opini :pozytywnych" ktore prostuja ze to tylko grupa debili tak jezdzi a przypisuje sie to wszystkim
Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ 250 -> HONDA HORNET 600 :D
paq
Świeżak

Postprzez dawid 89 » 27/9/2007, 19:50

kamp napisał(a): Poza tym po co mieliby ją przelecieć i to dwa razy?!
to było dwuznaczne :twisted: :lol:

u mnie w chacie ten niezwykle uroczy i pouczający wątek wywołał ciekawą rozmowe :( babka na mnie z morrr...twarzą że mam sprzedać motor, siostra sie pyta po co mam popodginane tablice, na to matka że wystawi na ulice motor, poleje beną i podpali na co ja jej powiedziałem że porąbie jej nową lodówke :lol: a starszy uciekł do do siebie, potem mówi mi że w moim wieku też mażył o moto, tylko nie mam mówić mamie :roll:
jak ja lubie rodzinne pogawędki...
ogólnie serdecznie dziękuje tvn i prosze o więcej takich tematów, niech cały świat nas pokocha... pozdr
dawid 89
Moderator

Postprzez Wzmocniony » 27/9/2007, 19:54

Normalna parodia ten ich reportarz począwszy od momentu gdzie jego mość pan policjant w nieoznakowanym radiowozie muwi o łamaniu prawa a sam nie patrafi prawidłowo trzymać kierownice już jest parodia.Podają dane że 150 motocyklistów już zgineło ale w jaki sposób i w jakich okolicznościach z własnej winy czy z winy kierwcy puszki już nie podali,tak samo w przypadku tej staruszki jakie okoliczności byly czy wtargneła na jezdnie a morze nie przechodziła wogole po pasach.Nie pokazali ludzi dla których motocykle to pasja.

Oni stawiają na ilść programów a nie na wiarygodność i tyle w temacie.
Ostatnio edytowano 27/9/2007, 22:34 przez Wzmocniony, łącznie edytowano 1 raz
Wzmocniony
Świeżak

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 27/9/2007, 20:11

Jakby Rydzyk jezdzil to by byl spokoj ...
Piankowy Marynarzyk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kamp » 27/9/2007, 20:21

Hehehe znowu matka mi hasło rzuciła, że jakiś nasz znajomy w latach 70 miał wypadek motocyklowy i teraz roślinka. :twisted: co za ludzie :[ Reportaż trafił na podatny grunt. Powiedziałem jej, że wezmę ją do firmy i ubiorę w najwyższe produkty AGV i AlpineStars, i uderzę deską w plecy :D Jak facet jeździł na moto bez ochraniaczy i w kasku jakości niższej niż popularne i lubiane Tigery to już jest problem. Technika poszła do przodu :D Kapitulacja agresorki natychmiastowa :D ciekawe dlaczego?! :lol:
Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
kamp
Świeżak

Postprzez Oyster » 27/9/2007, 20:26

Bez kitu, po raz kolejny całą Polską rzeszę motocyklistów zjechano... ;/

A to wszystko dzięki "królom szos", którzy mają moto od paru miesięcy i szpanują na ulicach ;/
Jest lytr - jest impreza! :D
Oyster
Świeżak

Postprzez PIKMEN46 » 27/9/2007, 20:26

U mnie to samo , jedna wielka debata . Szkoda gadać !!!!!!!!!!!!
AIN"T GOT YET ... GSX-F 600
PIKMEN46
Świeżak

Postprzez Bimbak » 27/9/2007, 20:29

ehh trochę się załamałem tym reportażem, w kółko to samo. Choć tym razem udało się dostrzec pozytywne akcenty tak niestety cały reportaż odbieram negatywnie, zresztą jak i wiele poprzednich. Czasami mi się wydaje że ludzie postradali zmysły.. kto tu jest dla kogo zagrożeniem? Wychodzi na to że to motocykliści targają się na życie całej, niczemu niewinnej reszty użytkowników dróg. Najlepiej zabronić, zakazać bo inni tak nie robią to my też nie możemy przemieszczać się jednym śladem .. ehhh
Pozdrawiam, Tomek
Obrazek (otwórz link)
Drinking wine and killing time...
Bimbak
Świeżak

Postprzez GROSIK » 27/9/2007, 21:33

Panowie mnie ostatnio zaczepiła moja ulubiona sąsiadka i powiedziała że oglądała reportaż na TVN o motocyklistach i burknęła że wszyscy motocykliści są tacy sami i dobrze że uderzyłem w samochód a nie w jakąś starszą babeczkę podczas wypadku. Ludzie mają bardzo nasrane w głowach , nieszkodzi czy jest twoja wina czy też nie. Pojeba..... babsko :x
GROSIK
Świeżak

Postprzez cichy » 27/9/2007, 22:03

en_Zo napisał(a):
kamp napisał(a):Ale wiecie co? Przynajmniej nie było tematu linek i innych fetyszowskich atrybutów motocyklistów :lol: Chociaż jednej bajki nie powielają :lol: Ale słyszeliście, mamy zaproszenie na tor :D Na koszt kolegi, który się wypowiadał w reportażu :wink:

Przyjedziemy na wiosnę, Pawelec stawia wjazd, opony, pliwo itd. :D :wink:

Nie bądźmy zachłanni wystarczy wpisowe i opony, albo przynajmniej opony. :wink:
cichy
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gelo007 » 27/9/2007, 22:04

A później nawet nie pamięta czy ją uderzył motorem czy kierownicą xD
gelo007
Administrator

Postprzez Leg1oN » 27/9/2007, 22:45

mieszane uczucia po obejrzeniu materiału.. smutna historia Rafala.. ale wielu jest takich ktorzy odwalaja wprawdzie.. i czasem na torze nie sa juz tacy mocni... ale tez co ma stunt jaki pokazali w reportazu do jazdy po torze.. motyw babci tez byl smieszny.. gdyby 2 motocyklistow ja zachaczylo to razej nie byla by juz na tym swiecie a ona ma jedynie reke zlamana.. i jestem pewien ze od tego ze zesrla sie gdy przejechali i sama sie walnela na glebe.. moze od podmuchu ale nie od uderzenia.. heh.. u mnie wszyscy raczej przyjeli to kino jako nastepny najazd na nas.. jedynie mocnym akcentem jaki wplyna w szczególności na moja kobietę jest motyw smierci tego Rafala.. szacunek dla niego.. szkoda ze takie historie sa sprzedawane w takich dupnych materialach... pozdro
Leg1oN
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Lovtza » 27/9/2007, 23:49

Nawet nie włączałam TV bo jedyny program jaki ostatnio oglądam to Discovery i Eurosport. Cóż tutaj dużo mówić... Na ludzi, którzy nie mieli z czymś do tej pory doświadczenia można najłatwiej wpłynąć i to oni byli odbiorcami tego programu. Wariatów drogowych można spotkać również na czterech kółkach, jednak zarówno dla mediów jak i widzów jest to temat na tyle powszedni, że przestał być "atrakcyjny". Każdy rozsądnie myślący człowiek chyba zdaje sobie sprawę, że NIE KAŻDY motocyklista jest takim jakim go dzisiaj przedstawiono, ale tacy się po prostu zdarzają, tak samo jak wśród kierowców samochodów...
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez GregorMoto » 28/9/2007, 00:00

żałosne, troche prawdy pokazali, ale k*** bez przesady!!! z babci jeszcze wiekszą ofiare zrobili w tym reportażu. gnojki jedne sensjacje maja zeby ogldalnosc ziwkeszyc. a ilu jeździ pijanych morderców w puszkach. my swieci nie jestesmy, ale zeby tak to wyolbrzymiac. załosne...;/
Yamaha R1 RN19 :)
GregorMoto
Bywalec

Postprzez Thrillco » 28/9/2007, 08:03

ja mam taką propozycje. Można by zrobić akcje, która spowoduje, ze autor reportażu poczuje się jak każdy motocyklista po jego reportażu. Niech każdy jeżdżący lub chocby identyfikujący się z motocyklistami wysle mu e-mail o treści-"Ty głupi H...u"...dopisać do tego-nie wazne co robiłeś przedtem i co bedziesz robił jutro - jesteś śmieciem nie goddnym miejsca na ziemi
Z pozdrowieniem- Motocykliści.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez oscypek » 28/9/2007, 08:20

Co do wysyłania tych maili to nie do końca się zgadzam bo koleś niby REPORTER, będzie miał kolejny materiał na super DOKUMENT odnośnie Motocyklistów. Ci ludzie zajmujący się takimi "problemami" tylko czekają na takie akcje, które pozwolą im kolejny raz udowodnić, że to oni mają racje!

lepiej po prostu nie oglądać takich reportaży, co spowoduje spadek oglądalności, przez co może przestaną interesować się tym tematem, bo i tak tego nikt nie ogląda, i producenci tego po prostu nie wyprodukują.

Postprzez Cruelangel » 28/9/2007, 08:57

Ja ogladałam to z mamuską...
Jeden z komentarzy z jej ust: "poje**ło ich" - adresaci - Twórcy reportażu...

Mamuśka rulez ;)
Cruelangel
Świeżak

Postprzez Leg1oN » 28/9/2007, 09:07

cala ta nienawisc do nas zapewne pwodowana jest tym ze motocykl jest jeszcze w naszej spolecznosci nadal czyms egzotycznym.. samo to ze jak sie wyjedzie to widze tylko zafascynowanie na twarzach ludzi stojących na chodniku jakbym podrozowal jakims niesamowitym pojazdem z kosmosu hehe.. ile razy tez sie slyszalo pytanie "panie ile taki motur kosztuje??" i odpowiedz "OOO jezusiu.. nie lepi samochod!!".. ludzie nie maja kompletnie pojecia o tym co dla nas znaczy jazda na moto.. a uogulniajac utożsamiają nas z ludzmi ktorzy naprawde czasem przesadzaja co jak mowiliscie zdaza sie tez i zapewne czesciej u puszkazy.. pozatym latwiej dla mediów jest najechac na nas bo przeciez jestesmy w mniejszości a oczywiscie lepiej sie sprzedamy...
Leg1oN
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mateo Fazer 600 » 28/9/2007, 09:28

"motocykliści stworzyli nową subkulturę" powiedzmy ,że tak a mam pytanie do was czy uważacie się za nieśmiertelnych ????(ja nie uważam się nie wiem czy kto kolwiek uważa inaczej) ten burak od tego reportażu powinien dostać buda na twarz od tych motocyklistów co brali udział w tym programie!!! Porażka i tyle kolejny beznadziejny reportaż i tyle!!!
mateo Fazer 600
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark