bizness na motocyklach
• Strona 2 z 2 • 1, 2
prawda taka, ze sprowadzany motocykl z zagranicy może być jak najbardziej ok ale...jeśli wchodzi temat NAPRAWY czy REMONTU to z góry mozna ząłożyć ze kolega bedzie szukał tanich sztuk a te najcześciej sa kupą złomu, które nie przejdą żadnego zachodniego przeglądu dopuszczającego do ruchu a ich naprawa jest nieopłacalna...to automatycznie dyskwalifikuje dobre intencje. A trzeba przyznać mamy w polsce fachowców....nawet rame z nowej R6 potrafią poskładac z 2 całą jedną i to prostą:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Re: bizness na motocyklach
Ja bym zaproponował na początek jakieś rozwiązanie SAS by sprawdzić jak to będzie szło. Potem własny sklep czytaj od podstaw. Wydasz 5-30 tys. Na własny sklep a wyjdzie klapa a w sas abonament i masz gdzieś wszystko. Takie moje zdanie
Najlepiej będzie po prostu skontaktować sie z nimi:
blackdale.eu/tworzenie-sklepow-internetowych (otwórz link)
Zajmują się tworzeniem profesjonalnych sklepów online oraz powinni dobrać optymalne rozwiązanie.
Najlepiej będzie po prostu skontaktować sie z nimi:
blackdale.eu/tworzenie-sklepow-internetowych (otwórz link)
Zajmują się tworzeniem profesjonalnych sklepów online oraz powinni dobrać optymalne rozwiązanie.
- gizmooo
- Świeżak
Witam, wie ktoś ile może być warty kompletny silnik do CBR f4i z 2006r z przebiegiem 3000 km (trzy tysiące km)?
- sobolaro
- Świeżak
sobolaro napisał(a):Witam, wie ktoś ile może być warty kompletny silnik do CBR f4i z 2006r z przebiegiem 3000 km (trzy tysiące km)?
Ostatnio widziałem taki po 600zł.
- zabkazabka
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości