Kawasaki zx6r 2002 źle nabija przebieg
• Strona 1 z 1
Kawasaki zx6r 2002 źle nabija przebieg
Witam mam takowy problem że motocykl nabija mi błędnie przebieg
Mam wrażenie że robi to w milach i tu moje pytanie ponieważ cały licznik mam w km to czy może być to spowodowane że ktoś np. założył czujnik który jest przystosowany do mil?
Czy problem jest gdzieÅ› indziej?
A może wystarczy przełączyć jakąś kombinacją klawiszy?
Licznik mam dokładnie taki https://4.allegroimg.com/s1024/0c2fa4/6 ... af371c4f34
Z góry dziękuję za pomoc
Mam wrażenie że robi to w milach i tu moje pytanie ponieważ cały licznik mam w km to czy może być to spowodowane że ktoś np. założył czujnik który jest przystosowany do mil?
Czy problem jest gdzieÅ› indziej?
A może wystarczy przełączyć jakąś kombinacją klawiszy?
Licznik mam dokładnie taki https://4.allegroimg.com/s1024/0c2fa4/6 ... af371c4f34
Z góry dziękuję za pomoc
- teksai
- Świeżak
Re: Kawasaki zx6r 2002 źle nabija przebieg
Czujnik jest taki sam dla mil i km.
Licznik się przełącza - opis masz w instrukcji obslugi lub w internecie.
Licznik się przełącza - opis masz w instrukcji obslugi lub w internecie.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Re: Kawasaki zx6r 2002 źle nabija przebieg
Dzięki za odpowiedz
Lecz niestety w instrukcji nic nie znalazłem, są tylko informacje jak ustawiać zegar
Szukając również w wersji angielskiej znajduje tylko opcje przełączania w tych nowszych licznikach
Może ktoś kto posiada/posiadał bądź wie jak to zrobić jest w stanie mi napisać jak to zrobić
Lecz niestety w instrukcji nic nie znalazłem, są tylko informacje jak ustawiać zegar
Szukając również w wersji angielskiej znajduje tylko opcje przełączania w tych nowszych licznikach
Może ktoś kto posiada/posiadał bądź wie jak to zrobić jest w stanie mi napisać jak to zrobić
- teksai
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości