Zobacz wÄ…tek - serwisowanie gpz 500 ( przednie zawieszenie )
NAS Analytics TAG

serwisowanie gpz 500 ( przednie zawieszenie )

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

serwisowanie gpz 500 ( przednie zawieszenie )

Postprzez ironreiker » 25/8/2007, 11:10

Witam. Niedawno sprowadziłem sobie gpz 500 s, porobiłem w nim wszystko oprócz amortyzatorów z przodu, które nie działają jak powinny, tzn. nie tłumią tak jak powinny. Nie wiem jak sie zabrać za przywrócenie ich do takiego stanu by jeździło sie komfortowo. Lagi mam juz wykręcone a olej spuszczony, nowy olej stoi na szafce i czeka na wlanie. Będę bardzo wdzięczny za miarę przystępny opis tej operacji.

Pozdro dla wszystkich forumowiczów i pomykajÄ…cych na gpz’tach.
ironreiker
Świeżak

Re: serwisowanie gpz 500 ( przednie zawieszenie )

Postprzez abm » 25/8/2007, 11:43

ironreiker napisał(a):Witam. Niedawno sprowadziłem sobie gpz 500 s, porobiłem w nim wszystko oprócz amortyzatorów z przodu, które nie działają jak powinny, tzn. nie tłumią tak jak powinny. Nie wiem jak sie zabrać za przywrócenie ich do takiego stanu by jeździło sie komfortowo. Lagi mam juz wykręcone a olej spuszczony, nowy olej stoi na szafce i czeka na wlanie. Będę bardzo wdzięczny za miarę przystępny opis tej operacji.

Pozdro dla wszystkich forumowiczów i pomykajÄ…cych na gpz’tach.

ProszÄ™:

viewtopic.php?t=10126&highlight=zawieszenia

Mamy tutaj na górze lekko z lewej strony taki magiczny przycisk z napisem "Szukaj", wyobrax sobie, że potrafi zdziałać cuda!

Pozdrawiam.
MZ ETZ 250
Honda CX 500 Euro
Honda Pan Euro ST 1100
abm
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê