serwisowanie gpz 500 ( przednie zawieszenie )
• Strona 1 z 1
serwisowanie gpz 500 ( przednie zawieszenie )
Witam. Niedawno sprowadziłem sobie gpz 500 s, porobiłem w nim wszystko oprócz amortyzatorów z przodu, które nie działają jak powinny, tzn. nie tłumią tak jak powinny. Nie wiem jak sie zabrać za przywrócenie ich do takiego stanu by jeździło sie komfortowo. Lagi mam juz wykręcone a olej spuszczony, nowy olej stoi na szafce i czeka na wlanie. Będę bardzo wdzięczny za miarę przystępny opis tej operacji.
Pozdro dla wszystkich forumowiczów i pomykajÄ…cych na gpz’tach.
- ironreiker
- Świeżak
Re: serwisowanie gpz 500 ( przednie zawieszenie )
ironreiker napisał(a):Witam. Niedawno sprowadziłem sobie gpz 500 s, porobiłem w nim wszystko oprócz amortyzatorów z przodu, które nie działają jak powinny, tzn. nie tłumią tak jak powinny. Nie wiem jak sie zabrać za przywrócenie ich do takiego stanu by jeździło sie komfortowo. Lagi mam juz wykręcone a olej spuszczony, nowy olej stoi na szafce i czeka na wlanie. Będę bardzo wdzięczny za miarę przystępny opis tej operacji.
ProszÄ™:
viewtopic.php?t=10126&highlight=zawieszenia
Mamy tutaj na górze lekko z lewej strony taki magiczny przycisk z napisem "Szukaj", wyobrax sobie, że potrafi zdziałać cuda!
Pozdrawiam.
MZ ETZ 250
Honda CX 500 Euro
Honda Pan Euro ST 1100
Honda CX 500 Euro
Honda Pan Euro ST 1100
- abm
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości