Romet CRS 50
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
zieluch napisał(a):Dokładnie mateo! Trzeba czekać do zimy. Ostatnio wuj sprowadził KMX 125 3tys. przebiegu, 2005r. za 600euro!! Tamten koleś ma jeszcze więcej motorów na sprzedaż więc czekam tylko aż wujek wróci z Niemiec z moim moto.
KMX - soft bike
to chyba rocznik 95 był

Wrzuć fotki tej kawki, bo coś mi się wierzyć nie chce, że ktokolwiek by za 600e puścił takie moto w dobrym stanie.

-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
Sorki ale teraz nie dam Ci tych fotek, bo mieszkam od wuja ponad 100km. Ale spoko głowa prześlę Ci je za niedługo, bo pojadę do nich, więc oczekuj PW niedługo.
Ten KMX był z 05r. na pewno i najlepsze jest w tym to, że sprowadzał go ponad rok temu!! Sam nie mogłem uwierzyć, ale jak mój tata usłyszał, że tak tanio to sam będę miał podobnego za ok. 600 euro.
Ps. Ten KMX 125 to jest soft enduro? BO nie wiem do jakiego gatunku on należy.
Ps2. Nie piszcie żebym Wam sprowadził DT, KMXa albo inne z motorów, bo ja tego nie robię tylko mój wujek! Jeśli ktoś chce motor taki to powinien naprawdę rozejrzeć się po Niemczech (jakbym wiedział skąd wujek sprowadza dokładnie te motory to przecież bym powiedział, ale nie pytałem). Podobno jedzie się tam jakieś 2-3godz. w zależności od pogody i dotrzeć można jedynie dużym Jeepem z napędem 4x4, quadem albo crossem. Brak innych możliwości. Ale jak dotrzecie to nagroda Was nie minie ...

Ps. Ten KMX 125 to jest soft enduro? BO nie wiem do jakiego gatunku on należy.
Ps2. Nie piszcie żebym Wam sprowadził DT, KMXa albo inne z motorów, bo ja tego nie robię tylko mój wujek! Jeśli ktoś chce motor taki to powinien naprawdę rozejrzeć się po Niemczech (jakbym wiedział skąd wujek sprowadza dokładnie te motory to przecież bym powiedział, ale nie pytałem). Podobno jedzie się tam jakieś 2-3godz. w zależności od pogody i dotrzeć można jedynie dużym Jeepem z napędem 4x4, quadem albo crossem. Brak innych możliwości. Ale jak dotrzecie to nagroda Was nie minie ...

- zieluch
- Świeżak
MoskiT napisał(a):Beavis napisał(a):No tak - te co koło Ciebie jeżdżą są do bani, więc można uznać, że wszystkie są do bani...
Masz lub miałeś aprile ze ja tak bronisz ??
Nie bronię, ale jestem z przymusu obiektywny i na dodatek jeździłem sprzętami o których się wypowiadam - w odróżnieniu od Ciebie kolego, co nie?
-
Beavis - Moderator
- zieluch
- Świeżak
Najpierw przyda się nauczyc jezdzić na 50, a potem za****alć na 125ccm. Z łaski swojej pisz czy chodzi ci o 2T czy 4T.
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
stecarlos napisał(a):Najpierw przyda się nauczyc jezdzić na 50, a potem za****alć na 125ccm. Z łaski swojej pisz czy chodzi ci o 2T czy 4T.
W moim przypadku już z 5 albo więcej lat uczę jeździć na 50, 125 4t jest wystarczająca dla mnie i do nauki tez jest dobra
- MoskiT
- Świeżak
no dawno mnie nie było ale jestem i opisze CRS'a
Więc tak mam go od 13 sierpnia i mam przejechane juz 850km(jeszcze 150 i będzie dotarty) cały ten czas przeszedł bezawaryjnie zawsze gotowy do jazdy i jeszcze jaki ekonomiczny jego spalanie wynosi tylko 1,6l/100km wiec na jednym baku zrobiłem 680km
predkość jaką rozwija to tak, przy 6,5tys.obr/min około 45km/h a przy 9tys około (przy 9 zaczyna sie czerwone pole) 60 a silnik kręci sie do 12tys obr no i dodam że te prędkości rozwija na zablokowanym silniku, więc sądze, że odblokowany 80 powinien jechać
a co do siły to jak to 50, oczywiście japonia to nie jest ale spoikojnie daje rade ( w terenie tez) a co do spasowania plastików to zależy od sztuki jedna będzie dobrze wykonana, inna żle moja jest dobrze zrobiona poza jedną odklejająca sie naklejką, na szczęście tylko końcówka sie odkleja
(naklejka "turbo power") wad ogólnie nie ma według mnie sprzęt godny polecenia, wygląda i ma rozmiary motocykla, wszyscy sie dziwią ze to motorower
pod sklepem, na mieście
ma bardzo rasowy dźwięk nie jest to pierdzenie jak skuterki, tylko ładny pomruk jak silnik 125 albo nawet 250
Pozycja za kierownicą jest bardzo wygodna, jedyne co jest odczuwalne, to po trasie około 50km odczuwa sie drgania silnika
no to chyba wszystko, jak jeszcze chcecie cos wiedzieć to piszcie 

Więc tak mam go od 13 sierpnia i mam przejechane juz 850km(jeszcze 150 i będzie dotarty) cały ten czas przeszedł bezawaryjnie zawsze gotowy do jazdy i jeszcze jaki ekonomiczny jego spalanie wynosi tylko 1,6l/100km wiec na jednym baku zrobiłem 680km

Born to Ride Ride to Live...
- tomeczek
- Świeżak
Tomek nie ma co,przekonałeś mnie tym opisem... sprzedaje DT i kupuje ten niezawodny "motocykl"
Jak to ma takie spalanie jak napisałeś to ja już widze jak to jedzie 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Tomeczek napisał(a): jedną odklejająca sie naklejką, na szczęście tylko końcówka sie odkleja(naklejka "turbo power")
TURBO POWER?????

Ile mocy dodaje taka naklejka?? A może ten moto ma turbo sprężarkę z BOV ??

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
GG dla Failed'a: 9037253
Bak ma 11litrów, a jeździ, jeździ i to dobrze
(na zablokowanym 65 i chce dalej
)
Bardzo śmieszne, uśmiałem sie do łez..., co ja moge za to że chińczyki dali taka naklejke
jak jest niech sobie będzie i nawet spox wyglada
a odkleić śie nie nie odklei, przynajmniej sie na to nie zanosi
P.S. Czy dla was, naprawde jest ważne to, czym kto jeździ, a nie to, że jeździ
EDIT:
Aha i jak byście go jeszcze nie widzieli na zywo, to macie fotki
:
http://allegro.pl/item240131058_super_cross_romet_cs_50_na_karte_motorowerowa_.html (otwórz link)
http://allegro.pl/item240558343_motocykl_romet_crs_50_transport_gratis_.html (otwórz link)
Jak jeszcze cos chcecie wiedzieć to piszcie, albo walcie na gg
Bak ma 11litrów, a jeździ, jeździ i to dobrze

wiklad napisał(a):TURBO POWER?????![]()
![]()
The power of 3HP
![]()
Ile mocy dodaje taka naklejka?? A może ten moto ma turbo sprężarkę z BOV ??
Bardzo śmieszne, uśmiałem sie do łez..., co ja moge za to że chińczyki dali taka naklejke

P.S. Czy dla was, naprawde jest ważne to, czym kto jeździ, a nie to, że jeździ

EDIT:
Aha i jak byście go jeszcze nie widzieli na zywo, to macie fotki

http://allegro.pl/item240131058_super_cross_romet_cs_50_na_karte_motorowerowa_.html (otwórz link)
http://allegro.pl/item240558343_motocykl_romet_crs_50_transport_gratis_.html (otwórz link)
Jak jeszcze cos chcecie wiedzieć to piszcie, albo walcie na gg

- tomeczek
- Świeżak
Temat prowadzi donikąd i z chęcią bym go zamknął. W sumie jeżeli kolega Tomeczek jest zadowolony to jego sprawa. Ja bym ani grosza na ten "sprzęt" nie wydał, ale to tylko i wyłącznie moje subiektywne, personalne odczucie.
-
Beavis - Moderator
teraz musicie już uwierzyc, że wszystko jest z chin i jest coraz lepszej jakości ;D
Dla przykłądu, Yamaha ybr jest produkowana w chinach, a piaggo ma w chinach produkować silniki, więc już tak na chinoli nie najeżdżajcie ;D
Dla przykłądu, Yamaha ybr jest produkowana w chinach, a piaggo ma w chinach produkować silniki, więc już tak na chinoli nie najeżdżajcie ;D
- tomeczek
- Świeżak