POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
-
cudz0ziemka - Świeżak
witam wszystkich:D Mam na imie Magda, zaraz skoncze 16 lat. Mieszkam w Łodzi a dokladniej w małej mieścinie pod nazwą Justynow...
Motocyklami interesuje sie od niedawna, sama jeszcze nie jezdzilam i nawet nie jestem pewna od czego zacząć ale chyba dlatego trafiłam na to forum by dowiedziec sie jeszcze wiecej na ten temat:D
Nie będę się juz rozpisywała:D:D:D
Pozdrawiam wszystkich gohhhhąco:D

Motocyklami interesuje sie od niedawna, sama jeszcze nie jezdzilam i nawet nie jestem pewna od czego zacząć ale chyba dlatego trafiłam na to forum by dowiedziec sie jeszcze wiecej na ten temat:D
Nie będę się juz rozpisywała:D:D:D
Pozdrawiam wszystkich gohhhhąco:D

-
Motorynka=D - Świeżak
SPRINTERSI NAS ZWĄ...:P
Witam jestem Mateusz z Trzebini miasto znajduje sie 50km od Krakowa i około 45 od Katowic...Zajmuje sie trikowaniem na mojej Zuzi (suzuce) RG 80 w przyszłym roku kupuje rg 125 a rg 80 kupiłem gdyż jest moze neitak pieknym ścigaczem jak rs 50 z wyglądu ale w poruwnaniu rs 50 lub 80 niejest tak pusta i wyuzdana lubie sie scigac na 1\4 mili w 300m prostej drogi moja suzi uzyskuje 97 km/h i dalej sie rozpedza ogulny jej vmax w 2 osoby to chyba 105 niejst to porównywalne do hayabusy ale chyba nie o to chodzi w 1 osobe leci 115 mozecie o mnie poczytac na stronie Sprintersów czyli http://www.dawcy.bitdom.com (otwórz link) co sobote ammy zloty jestem współ organizatorem aktualnie moj motor przechodzi remont owiewek i chyba nowy lakier mu położe w przyszłym roku chce wystartowac w zawodach stunterskich w bemowie chyba bedom tak jak w tym roku ale neiwiem czy bozia da i czy bede na tyle w dobrej formie i musze pocwiczyc jakies nowe triki oprucz gumy i tych innych co na stronie...Pozdrwawiam wszystkich stunterów i motocyklistow...i zapraszam do zaglądneicia na strone oraz na forum http://www.2kolka.fora.pl (otwórz link) to tyle

-
ZELEK RG - Świeżak
Witam Wszystkich!
Mam na imię Kuba. Mieszkam w Łodzi. Na moje 24 lata życia połowa przypad na przygode z motocyklami. Zaczynałem od motorynki (rodzice nie zgodzili się na żadnego japończyka;) a póżniej był komar, simson, bardzo krótki motyw z CZ 350. Od tego sezonu mam przyjemność jedżcić na Suzuki RG 80. Pisząc tego posta właśnie słucham jak chłopaki użądzają sobie małe zloty koło sellgrosa (kto z Łodzi ten zkuma o co chodzi) Te odgłosy silnika to muzyka dla moich uszu... Nie wyobrażam sobie życia bez motoru.
Mam na imię Kuba. Mieszkam w Łodzi. Na moje 24 lata życia połowa przypad na przygode z motocyklami. Zaczynałem od motorynki (rodzice nie zgodzili się na żadnego japończyka;) a póżniej był komar, simson, bardzo krótki motyw z CZ 350. Od tego sezonu mam przyjemność jedżcić na Suzuki RG 80. Pisząc tego posta właśnie słucham jak chłopaki użądzają sobie małe zloty koło sellgrosa (kto z Łodzi ten zkuma o co chodzi) Te odgłosy silnika to muzyka dla moich uszu... Nie wyobrażam sobie życia bez motoru.
__ __\
O>T<O
Suzuki RG 80
O>T<O
Suzuki RG 80
-
Pedro - Świeżak
witajcie. Krzysiek to moje imie, mieszkam pod Błoniem który jest pod Warszawą
A tak wogóle kiedyś miałem MZ 250 którą doprowadziłem do ideału a teraz kupiłem sobie ZZR 400 i jestem bardzo zadowolony.
Nie bede wspominał o motorynce z silnikiem WSK 175 co rąbała MZki na 2ce

Nie bede wspominał o motorynce z silnikiem WSK 175 co rąbała MZki na 2ce

-
krzycho-g - VIP Ścigacz.pl
ajdaho napisał(a):Siemanko, jestem Adam i mam skuter marki TGB.
Może ktoś chce się pościgać ??
Ja sie chetnie scigne poczujesz sobie moj dym spalin z wydechu to kiedy termin??

Każdy Temat w którym sie udziele robi się zaraz popularny...
-
ZELEK RG - Świeżak
Siemano wszystkim mam na imie Krzychu.
<br>
Swoją przygodę z motocyklami zacząłem od chyba najpopularniejszego motoroweru rometa.<br>Potem przesiadłem się na simsona s51. Jeździłem nim 2 lata i cały czas jeżdżę. W te lato go sprzedaję i mam zamiar kupić yamahę dt 80 przerejestrowaną na 50cm3(mam 16 lat i nie mam prawka)

Swoją przygodę z motocyklami zacząłem od chyba najpopularniejszego motoroweru rometa.<br>Potem przesiadłem się na simsona s51. Jeździłem nim 2 lata i cały czas jeżdżę. W te lato go sprzedaję i mam zamiar kupić yamahę dt 80 przerejestrowaną na 50cm3(mam 16 lat i nie mam prawka)

-
krzychu8463 - Świeżak
Witam Wszystkich!Mam na imie Damian.Obecnie jezdze peugeotem 206...niestety TaTy...wasnie skonczylem kurs A i smigam po moto...moje marzenie od dawna....dawna ....suzuki gsx 600F....pozdrawiam!...jeszcze tydzien tylko....

Ostatnio edytowano 3/7/2006, 20:27 przez HabaS, łącznie edytowano 1 raz
- HabaS
- Świeżak
- mario-moto
- Świeżak