Offtop dla Vip'ów
Prowadzi sie pieknie, troche gorzej niz Tuono, niestety sprezt " troche " awaryjny.
Zycze Ci abys nie mial problemow i zawsze dzialala !
Zycze Ci abys nie mial problemow i zawsze dzialala !
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
gratuluje! A powiedz mi jak wrazenia z wibracji? Jezdzilem poprzednia generacja i nadalem jej miano anal intrudera , co prawda siedzenie bylo track dayowe wiec to tez troszke wplywalo na komfort jednak mimo wszystko .... fajnie brzmialo fajnie silnikiem hamowalo ale co by sie nie przykrecilo to wszystko odpadlo
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Walenty napisał(a):rosiboj napisał(a):anal intrudera
No o już wiem skąd ten wybór xDDD
teraz suchemu nie wypada powiedziec, ze jest z niej bardzo zadowolony
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Siemka !
Co 4 lata musze odbyc doksztalcanie zawodowe, logiczne, ze wybieram dziedzine motocyklowa.
W Poniedzialek mialem kilka referatow na temat wego prawa, zmian w prawie szkolenia / egzaminow bez pacholkow i kamizelek / kurtek z airbag'iem
Wisienka na torcie bylo 2 dniowe ganianie po 850 m torze gdzie szlifowalismy technike optymalnego przejazdu i podnozki setow lu´b centralne ( jeden Kolo sie zawinal, na szczescie bez wiekszych strat )
Prawy podnozek troche ucierpial, lewy nieznacznie opony , zrujnowane. Mialem nadzieje, ze na tych kopne sie do Andory a tu dupa blada ! Trzeba bedzie kupic tylna ( przednia jeszcze jedna nowa mam.
Jestem z jednej strony padniety, z drugiej zadowolony. Jutro do 19:45 pracuje, potem do PL na 5 dni wolnego.
Co 4 lata musze odbyc doksztalcanie zawodowe, logiczne, ze wybieram dziedzine motocyklowa.
W Poniedzialek mialem kilka referatow na temat wego prawa, zmian w prawie szkolenia / egzaminow bez pacholkow i kamizelek / kurtek z airbag'iem
Wisienka na torcie bylo 2 dniowe ganianie po 850 m torze gdzie szlifowalismy technike optymalnego przejazdu i podnozki setow lu´b centralne ( jeden Kolo sie zawinal, na szczescie bez wiekszych strat )
Prawy podnozek troche ucierpial, lewy nieznacznie opony , zrujnowane. Mialem nadzieje, ze na tych kopne sie do Andory a tu dupa blada ! Trzeba bedzie kupic tylna ( przednia jeszcze jedna nowa mam.
Jestem z jednej strony padniety, z drugiej zadowolony. Jutro do 19:45 pracuje, potem do PL na 5 dni wolnego.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
kravec napisał(a):suhy-19 napisał(a):wersja ju es ej kupiona od pierwszego właściciela z Niemiec
Gonił z płaczem do granicy a na co dzień do kościoła jeździł?
nie gonil bo ma jeszcze jedna wersje aprc ale nie na sprzedaz i ja nie mowie ze moto igla jak niektórzy bo apka leżala na prawej stronie i byla malowana
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość