MV Agusta f3 675 - opinia
• Strona 1 z 1
MV Agusta f3 675 - opinia
Witam serdecznie,
przyszedł czas na wybór nowego sprzętu, który planuje użytkować przez kolejne 2-3 sezony.
Przez ostatnie 3 lata byłem szczęśliwym posiadaczem Hondy Cb 600 Hornet z rocznika 2011, którą sprzedałem po zakończeniu ostatniego sezonu.
Planuje zakup nowego motocykla - MV Agusta f3 675. Motocykl z rocznika 2013 który sprzedaję znajomy znajomego:) motocykl w stanie idealnym, PL salon, pierwszy właściciel, doinwestowany itp. Jednym słowem nic tylko brać. Motocykl piękny, zaawansowany technicznie, nietuzinkowy.
Pytanie brzmi co się dzieje z generalnie z marka MV Agusta? Czy jeżeli firma nie przetrwa kryzysu finansowego to za 2-3 lata znajdzie się chętny na odkup motocykla? Jak wygląda temat serwisu?
Jeżeli ktoś miał okazje użytkować ten motocykl to chętnie poczytam opinie.
przyszedł czas na wybór nowego sprzętu, który planuje użytkować przez kolejne 2-3 sezony.
Przez ostatnie 3 lata byłem szczęśliwym posiadaczem Hondy Cb 600 Hornet z rocznika 2011, którą sprzedałem po zakończeniu ostatniego sezonu.
Planuje zakup nowego motocykla - MV Agusta f3 675. Motocykl z rocznika 2013 który sprzedaję znajomy znajomego:) motocykl w stanie idealnym, PL salon, pierwszy właściciel, doinwestowany itp. Jednym słowem nic tylko brać. Motocykl piękny, zaawansowany technicznie, nietuzinkowy.
Pytanie brzmi co się dzieje z generalnie z marka MV Agusta? Czy jeżeli firma nie przetrwa kryzysu finansowego to za 2-3 lata znajdzie się chętny na odkup motocykla? Jak wygląda temat serwisu?
Jeżeli ktoś miał okazje użytkować ten motocykl to chętnie poczytam opinie.
- witas
- Świeżak
znajomy ma nowa f4 i caly czas w serwisie stoi odnośnie sprzedaży to trzeba uzbroić się w cierpliwość bo te motocykle nie sa u nas za bardzo popularne i znaleźć konkretnego kupca graniczy z cudem
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):znajomy ma nowa f4 i caly czas w serwisie stoi odnośnie sprzedaży to trzeba uzbroić się w cierpliwość bo te motocykle nie sa u nas za bardzo popularne i znaleźć konkretnego kupca graniczy z cudem
Kurde chciałem sie wybrac latem do Włoch po Aguste
- Gregor00
- Świeżak
W Warszawie jest dealer MV Augusty (chyba zwie się MotoItalia - na ul. Puławskiej?) więc jakaś opcja na ściąganie części i serwis jest. Niemniej to będzie raczej małe i zamknięte środowisko pasjonatów marki. Podobnie jak moje Moto Guzzi, ale ja mieszkam 5min od byłego centralnego dealera i serwisu, więc mam wygodę i dlatego się zdecydowałem.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Zapytaj goscia dla czego sprzedaje ?
Jezeli kupwal bym to tylk 675 ale z silnikiem Triumph'a - pierwsze / poczatkowe modele.
Jezeli kupwal bym to tylk 675 ale z silnikiem Triumph'a - pierwsze / poczatkowe modele.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Jeszcze weź pod uwagę, ze jak przydzwonisz i trzeba będzie wymienić licznik to wtedy może zaboleć. Z tego co czytałem to firma faktycznie może się zwinąć, chociaż prędzej ktoś ją odkupi. Z częściami wtedy może być mocno różnie. Ja zawsze patrzę też przez pryzmat dostępu używanych części, zamienników oraz ogarniętego serwisu specjalizującego się w razie jakiejś nietypowej usterki.
Triumph Speed Triple 955i 2002
-
ded - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości