3 motocykl do jazdy dla przyjemności
• Strona 1 z 1
3 motocykl do jazdy dla przyjemności
Witam, proszę o pomoc w wyborze motocykla. Będzie to 3 motocykl. Jeżdżę od ok 6 lat na enduro. Mam 175 cm wzrostu, 21 lat. Motocykl ma służyć do transportu oraz weekendowych wypadów dla frajdy, kwota do max 15 000 zł. Myślałem głównie o sportowej 600, nie wiem jaki model wybrać? ewentualnie jakiś naked. Co byłoby najlepszym wyborem ze sportów, a co z nakedów? przypadły mi do gustu 600rr oraz 636 (roczniki 2005 wzwyż). z nakedów z 750 (2 gen.) oraz hornet (od 2007r.). Opinie na temat wymienionych motocykli oraz jakieś inne propozycje co do motocykla mile widziane
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- AAAyy
- Świeżak
Coś mam wrażenie, że to kolega igi_77, który chce udowodnić, że jak poda inny kontekst to mu wreszcie przyklasną co do Horneta
-
GoRideYourself - Świeżak
Street trypel... ale ciężko będzie w takiej kasie o coś sensownego .
Świetny sprzęt na codzień, do wygłupów nawet na torze, idzie tym spokojnie gdzieś pojechać. Najlepiej wyjazd panować solo, żeby na miejscu pasażera przypiąć bambetle. Niestety dłuższy wyjazd we dwoje na tym sprzęcie nie jest wskazany. Chyba, że zabierasz tylko kartę kredytową z sobą .
Świetny sprzęt na codzień, do wygłupów nawet na torze, idzie tym spokojnie gdzieś pojechać. Najlepiej wyjazd panować solo, żeby na miejscu pasażera przypiąć bambetle. Niestety dłuższy wyjazd we dwoje na tym sprzęcie nie jest wskazany. Chyba, że zabierasz tylko kartę kredytową z sobą .
Daytona, MW, GT... byle latało .
- Rura
- Świeżak
Do transportu... czego? Siebie? Pasazera, dwoch plecakow turystycznych, zapasowych ciuchow na moto i namiotu?
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości