Trudne sprawy [18+]
AHAAHAHAHA
– jazdy po torze w piÄ™ciu sesjach:
/ trzy pierwsze sesje – 20 minut
/ dwie ostatnie sesje – 15 minut
CENA - 500zł
– zakaz wyprzedzania w zakrÄ™tach
– możliwość jazdy na oponach bez homologacji drogowej (w tym przypadku wymagana jest klatka bezpieczeÅ„stwa)
hałas nie większy niż 96 db
tylko auto tak btw
bardziej oplaca sie jechac 300km na brno niz 30 do kamienia
CENA - 500zł
– zakaz wyprzedzania w zakrÄ™tach
– możliwość jazdy na oponach bez homologacji drogowej (w tym przypadku wymagana jest klatka bezpieczeÅ„stwa)
hałas nie większy niż 96 db
tylko auto tak btw
bardziej oplaca sie jechac 300km na brno niz 30 do kamienia
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
lagiboy napisał(a):trzeba kraveca przepytać, taki był podjarany, że będzie wszystko cacy na nowym forum, może ma jakieś nowinki
Przypuszczam, że wątpię.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Owszem, wczoraj przed północą 400m od domku na dłuuugiej prostej znalazł się w rowie po przeciwnej stronie. A światełek wkrótce było tyle jakby wieżowiec się palił o.O
Kwadrans wcześniej tam przejeżdżałem. Zalicza się do "Oszukać przeznaczenie"?
Kwadrans wcześniej tam przejeżdżałem. Zalicza się do "Oszukać przeznaczenie"?
FZ6N '09 98HP
brak podpisu.
brak podpisu.
-
traveler - Świeżak
No ja dzisiaj na trasie Nidzica-Warszawa, gdzieś przed Pułtuskiem minąłem dzieciaka rozciągniętego na asfalcie i trzepniętego zdrowo przez terenówkę. Chyba supermoto (było całe poskręcane), a dzieciak jechał tylko w kasku: z szybkiego oglądu t-shirt, dresy i adidasy. Mam nadzieję, że przeżył. Zatrzymałem się, ale wokół dzieciaka zebrał się już tłumek kierowców puszek i widziałem, że wzywali karetkę, więc nie było sensu robić za gapia, zresztą byłem z kimś umówiony i polecieliśmy dalej.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Walenty napisał(a):No nie wiem, na litrze to powinno się już umieć gumować albo w ogóle tego nie robić, ale nie dopiero uczyć się xD
Za szybko dotarłem do litra i do tego zawsze zarzekałem się, że nie będę gumował, ale ostatnio zacząłem próbować z nudów.
Pytanie jaki związek ze spanikowaniem miało samo opadnięcie z gumy, a może zblokowanie hebla nie miało z tym żadnego związku (np. źle ocenił odległość).
Kaai napisał(a):AHAAHAHAHA
CENA - 500zł
Jak trochÄ™ postoi pusty to siÄ™ zacznÄ… promocje
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
Wystraszyl sie chyba ze nie wyhamuje przed turborondem (prosta ma 1,5 km, on probowal sobie przed samym rondem postawic przy takiej predkosci...). Nie zmienia to faktu ze na lajcie i tak mogl wyhamowac, a nawet jak by nie wyhamowal przed, to przy 50 km/h mozna wjechac smialo na trondo tego typu.
Wiadomym jest ze z moto nic nie bedzie. Ma odpalic silnik, zobaczyc czy to przetrwal, ale watpie po takich uderzeniach
Wiadomym jest ze z moto nic nie bedzie. Ma odpalic silnik, zobaczyc czy to przetrwal, ale watpie po takich uderzeniach
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
https://www.youtube.com/watch?v=171EWfAP9t4
widzieli? zeby kazda kobieta tak jezdzila
jak ktos umie, i moze i chce niech popchnie ten film do szerszego grona, czemu mamy tylko ogladac meddesow czy GMW, a nie polskie kobitki na moto ktore tez fajnie jezdza
widzieli? zeby kazda kobieta tak jezdzila

jak ktos umie, i moze i chce niech popchnie ten film do szerszego grona, czemu mamy tylko ogladac meddesow czy GMW, a nie polskie kobitki na moto ktore tez fajnie jezdza
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości