Offtop dla Vip'ów
Byly tylko niebieskie, czerwono-bialo-czarne, srebrno-czarne i czerwono-czarno-biale.
Kolega kupil w tamtym roku rn19 po dzwonie. Miala krzywe lagi, felge, stelaz z tylu spawany, ugiety dolot, tarcze krzywa. Kumpel myslal ze ja zrobi w miare na cacy i zarobi, lagi wyslal do buska, felge. Moto nic nie sciagalo, dlatego zaryzykowal i wzial. Niestety przy skladaniu, okazalo sie, ze byla 3cm krotsza, i jak sie z latarka przyjrzec pekniete spawy przy glowce ramy. Nie dalo sie plugu zalozyc. Kumpel ja pogonil jakiemus handlarzynie na wymiane, wiadomo stracil na niej. No i ten handlarzyna wlasnie za 13k sprzedal ja jakiemus ziomkowi. Napisalem do niego bo przez przypadek zobaczylem gdzies jak fotke na jakims fanpage'u wrzucil zeby sie pochwalic. Przekazalem mu wszystkie informacje, ale chlopak stwierdzil ze jak nie sciaga to wszystko jest okej.
Rece opadaja, jak bym sie dowiedzial ze mam krzywa rame to od razu bym wszystko sprawdzil, dalbym nawet na pomiar laserowy, a ziomek zadowolony. Pozniej sprzeda jako forumowa perelke
Kolega kupil w tamtym roku rn19 po dzwonie. Miala krzywe lagi, felge, stelaz z tylu spawany, ugiety dolot, tarcze krzywa. Kumpel myslal ze ja zrobi w miare na cacy i zarobi, lagi wyslal do buska, felge. Moto nic nie sciagalo, dlatego zaryzykowal i wzial. Niestety przy skladaniu, okazalo sie, ze byla 3cm krotsza, i jak sie z latarka przyjrzec pekniete spawy przy glowce ramy. Nie dalo sie plugu zalozyc. Kumpel ja pogonil jakiemus handlarzynie na wymiane, wiadomo stracil na niej. No i ten handlarzyna wlasnie za 13k sprzedal ja jakiemus ziomkowi. Napisalem do niego bo przez przypadek zobaczylem gdzies jak fotke na jakims fanpage'u wrzucil zeby sie pochwalic. Przekazalem mu wszystkie informacje, ale chlopak stwierdzil ze jak nie sciaga to wszystko jest okej.
Rece opadaja, jak bym sie dowiedzial ze mam krzywa rame to od razu bym wszystko sprawdzil, dalbym nawet na pomiar laserowy, a ziomek zadowolony. Pozniej sprzeda jako forumowa perelke
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
lagiboy napisał(a):do wszystkich którzy coś chcą ode mnie w związku z silnikiem odrzutowym i tym pokrewne łącznie z jajami dupą i mieczami.
ostatnio zielone amorki po Krymie latały.
przeprowadzasz się tam?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... nqkIdjG1JY było ganiane za motocyklistami?
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Senek, ja wiem że w pewnym wieku wzrok słabnie, ale jak mogłeś nie zauważyć, że to Rosja?
BTW> Podobno lambo należało do jakiegoś zawodnika MMA z Rosji, rozbili je pracownicy serwisu czy salonu...
BTW> Podobno lambo należało do jakiegoś zawodnika MMA z Rosji, rozbili je pracownicy serwisu czy salonu...
-
melvin - PierwszyOkrutny
Dobrze że mu dali kołdrę, to takie miłe.
A będąc przy lambo, to ostatnio z kolegami mieliśmy okazję jechać chwilę za gallardo. Robiliśmy co się dało, 230 na zegarach a on się teleportował. Niesamowity dźwięk.
A będąc przy lambo, to ostatnio z kolegami mieliśmy okazję jechać chwilę za gallardo. Robiliśmy co się dało, 230 na zegarach a on się teleportował. Niesamowity dźwięk.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):A będąc przy lambo, to ostatnio z kolegami mieliśmy okazję jechać chwilę za gallardo. Robiliśmy co się dało, 230 na zegarach a on się teleportował. Niesamowity dźwięk.
Tez tak kiedys myslalem, pozniej czlowiek zobaczyl i sprobowal to i tamto i juz mnie jakos lamborghini nie ruszaja, brzydkie nie sa, ale sa i ladniejsze i lepiej drzace pape auta , ni mowiac juz o efekcie teleportacji
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
rosiboj napisał(a):Walenty napisał(a):A będąc przy lambo, to ostatnio z kolegami mieliśmy okazję jechać chwilę za gallardo. Robiliśmy co się dało, 230 na zegarach a on się teleportował. Niesamowity dźwięk.
Tez tak kiedys myslalem, pozniej czlowiek zobaczyl i sprobowal to i tamto i juz mnie jakos lamborghini nie ruszaja, brzydkie nie sa, ale sa i ladniejsze i lepiej drzace pape auta , ni mowiac juz o efekcie teleportacji
Nie mogę sobie wyobrazić czegoś lepszego
To przyspieszenie, dźwięk, no i fakt że w trasie facet zapinał na miękko od niechcenia ponad 200. I to bez przyciskania go, bez siedzenia na zderzaku i bez prób ścigania się, bo w takim aucie to podejrzewam że i tak ciężko jest na codzień, bo niejeden próbuje podpuszczać.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Latarnia jeszcze sprzed rewolucji dlatego wytrzymala, kiedys to naprawde jakosc robili
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Wez poprawke na to ze na YT sound jest lichy
https://www.youtube.com/watch?v=XeP6q6e12bc
Jak juz tak jutjubujemy, to taki tam testowy filmik zmontowalem ... tylko cos mi sie tnie, nie wiem czy karta rabnieta czy o co chodzi
https://youtu.be/tiltDel76e4
https://www.youtube.com/watch?v=XeP6q6e12bc
Jak juz tak jutjubujemy, to taki tam testowy filmik zmontowalem ... tylko cos mi sie tnie, nie wiem czy karta rabnieta czy o co chodzi
https://youtu.be/tiltDel76e4
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Jakoś z 2 lata temu CP zorganizowało dla menagieróf wyjazd do Włoch żeby sobie coś tam pozwiedzali i się odstresowali za wyniki w pracy, jedną z atrakcji było to że zabrali ich na tor gdzie zawodowi kierowcy wozili ich w ferrari i pokazywali jak to się odpycha. Szwagierro stwierdził że fajne wrażenia z jazdy nawet jako pasażer tylko że trochę lipnie wygląda jak w nowiutkim ferrari przy nocnej jeździe po torze zaczyna mrugać jeden reflektor bo coś nie łączy a co jakiś czas zapalają się dziwne kontrolki które po chwili gasną i tak w kółko coś... Ot włoska technika
-
melvin - PierwszyOkrutny