kÄ…cik alkoholika
Najchętniej ruda wóda na myszach
Od piwa robi mi się bandzioch jak w piątym miesiącu ciąży. A może mamy tu fanów wina, którzy polecą coś dobrego, półsłodkiego w cenie do 40 zł?
Tak, wiem o tym, że jak wino to tylko wytrawne 

-
Ruda_Małpa - Świeżak
Na niektórych to szkoda dobrego alkoholu - wystarczyłby samogon.
Żeby nie było: kiedyś otworzyłem dla znajomych wino, które dostałem w prezencie, wypiliśmy na hejnał i wszystkim smakowało. No więc poszukałem w necie co to za smaczne wino co by kupić przy okazji z kilka butelek... no i okazało się, ze to takie za ponad 160 zł. Potem żałowałem, że je tak wygulgaliśmy jak zwykłe za 30 zł. U nas mówi się "gówno chłopu nie zegarek". 

Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Zimny72 napisał(a):Na niektórych to szkoda dobrego alkoholu - wystarczyłby samogon.
Ej, ej, ej! Ale bimberek to Ty szanuj, obecnie dobry bimber, nie ta chujnia co jakiś Heniek ją na onucach w stodole pędził, tylko porządny, przefiltrowany przez aktywny węgiel, wchodzi lepiej niż 90% tego, co stoi na sklepowych półkach

Z resztą...Whiskas to omen nomen też bimber

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Ostatni dobry bimber to pędził mój ś.p. Dziadek. I słynne nalewki na borówkach i jagodach, po których cała rodzina miała problem wstać od świątecznego stołu.
Odkąd Dziadka nie ma, to nie widziałem dobrego samogonu. A te "mętne bełty" co to mi czasem przynoszą "na spróbowanie" wdzięczni interesanci to wylewam do klopa, bo po wyglądzie tego towarzystwa strach to lać w gardło, choć kolesie pijo i chodzo. 

Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Zimny72 napisał(a):Ostatni dobry bimber to pędził mój ś.p. Dziadek. I słynne nalewki na borówkach i jagodach, po których cała rodzina miała problem wstać od świątecznego stołu.Odkąd Dziadka nie ma, to nie widziałem dobrego samogonu. A te "mętne bełty" co to mi czasem przynoszą "na spróbowanie" wdzięczni interesanci to wylewam do klopa, bo po wyglądzie tego towarzystwa strach to lać w gardło, choć kolesie pijo i chodzo.
Jak będzie okazja, to ja Ci podaruję taki prawdziwy bimberek, który produkuje znajomy, na pewno go nie wylejesz

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Uuuuu Pany, ja mieszkam w pobliżu polskiego zagłębia bimbrownictwa, gdzie tą sztukę opanowano do perfekcji i powiem Wam, że przy dobrym bimberku to te łyskacze się chowają. W marcu wprowadzam się do nowego domu i zamierzam zakupić aparaturę, żeby zrobić sobie w piwnicy prywatną bimbrownię 

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Podejrzewam, że i tak pewnie by nikt nie przyjechał. Tak jak z forumowymi ustawkami - kilka miesięcy umawiania i tak na koniec nic z tego nie wychodzi.
-
Czester - Administrator
Ja tu jeszcze domu nie wykończyłem, aparatury nie mam, ledwie co pomysł mi się w głowie zrodził, a tu już mi się wpraszają
Senek, z tą naturą Polaka to trudno się nie zgodzić

Senek, z tą naturą Polaka to trudno się nie zgodzić

-
Czester - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości