Offtop dla Vip'ów
Dom czy garaż budujesz?
W ciągu dwóch dni zostawiliśmy w robocie dwa piloty za 50k pln na głębokości 2.5m pod ziemią w miejscu którego nie można rozkopać, trwają walki z biurokracją żeby jakoś obejść dyktaturę zarządcy drogi...
W ciągu dwóch dni zostawiliśmy w robocie dwa piloty za 50k pln na głębokości 2.5m pod ziemią w miejscu którego nie można rozkopać, trwają walki z biurokracją żeby jakoś obejść dyktaturę zarządcy drogi...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Walenty napisał(a):Tera to już z górki
Póki co, jest ostro pod górkę

melvin napisał(a):Dom czy garaż budujesz?
W sumie jedno i drugie, bo dom z dwustanowiskowym garażem. Ale ten garaż wyszedł mi tak jebitnie duży, że powinny się w nim zmieścić cztery senkowe pikaczento, po dwa wzdłuż i dwa obok siebie

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Dzisiaj po prawie dwu letniej walce zarejestrowalem mojego enduraka.
( po trzecim podejsciu w urzedzie, hooy by ich strzelil !
Jutro moze runde zrobie ale jakos tez mi sie juz nie spieszy. Ruszam od 01.04 - rejestracja sezonowa.

( po trzecim podejsciu w urzedzie, hooy by ich strzelil !
Jutro moze runde zrobie ale jakos tez mi sie juz nie spieszy. Ruszam od 01.04 - rejestracja sezonowa.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
suhy-19 napisał(a):To po kiego je zostawialiscieczy po prostu zapomnieliscie
urwały się, ale udało się je wydobyć bo energetyka zgodziłą się wyłączyć 3 z 4 kabli 15kw pod którymi leżały, w sumie wszystko zakończone sukcesem ale dniówkę mieliśmy dobrą bo po 17,5h w 4 osoby...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):
Teraz do dyszy spryskiwacza doszedł jeszcze zamek, oj kupił kaai swoją wymarzoną igłę...
Ale zauważ, że do drzwi kierowców

A może kaai kompletuje elementy i będzie sam składał m-paka, a zdjęcie, które wrzucił było tylko poglądem na oczekiwany efekt końcowy

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
lagiboy napisał(a):kto to jest Alonzo co wkleił film z y2k? co to za baran? silnika odrzutowego to on chyba nawet na filmie nie rozpozna...
A to nie jest ten no ... wlasciciel smigacza przypadkiem?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
lagiboy napisał(a):kto to jest Alonzo co wkleił film z y2k? co to za baran? silnika odrzutowego to on chyba nawet na filmie nie rozpozna...
swego sponsora kalendarzowego nie kojarzysz?

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator