Offtop dla Vip'ów
-
lagiboy - Moderator
Tego to nigdy nie zrozumiem, jak takie małe dydle w postaci klamek mają być wygodne w użytku? może wyglądają fajnie ale jak dla mnie to nie są wygodne. Tyle, że wg tabeli doboru odpowiednich trzonków, którą dołączyli do ostatniego tygodnika chłop polski to ja mam "łapy jak bochny chleba" wiec może to jest powód tego ze mi nie pasują...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
ja też mam długie i zamówiłem też czarno złote długie, jak będę chciał obsługiwać długą klamkę dwoma palcami to się da, a w razie W nacisnę całą łapą, może to kwestia przyzwyczajenia a może i nie. Nie za bardzo mi się też podobają krótkie klamki. Można też sobie założyć klamki łamane i też się nie będą łamać.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Nie uzywam wiecej niz 2ch palcow, wiec sa o wiele wygodniejsze niz te dlugie pały. Hebel to zazywczaj jednym wciskam i drugi mam w razie "w" do wspomagania... W moim przypadku sa bardzo niewydogne dlugie klamki, dlatego i w fazerze i w erlanie mam krotkie.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Pierwszy psychoterapeuta był Żydem. Bo tylko Żyd mógł wpaść na to, że można rozmawiać z ludźmi za pieniądze.
Umarł murzyn i staje przed bramą nieba. Piotrek pyta:
- W czym mogę pomóc?
- Ja do Jezusa.
Piotrek spogląda przez ramię i krzyczy: ‘Te! Jezus! Twoja taryfa podjechała.
Umarł murzyn i staje przed bramą nieba. Piotrek pyta:
- W czym mogę pomóc?
- Ja do Jezusa.
Piotrek spogląda przez ramię i krzyczy: ‘Te! Jezus! Twoja taryfa podjechała.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator