Tekstyl RST VS 4biker
• Strona 1 z 1
Tekstyl RST VS 4biker
Witam.
jakie macie zdanie na temat w/w firm i ich tekstyli. Chce kupić coś do jazdy w trasy po PL na przyszły sezon. Dopiero co kupiłem moto i chce jeszcze pojeździć, a jeżdżenie w samym żółwiu i zestawie narciarskim nie cieszy mnie ze względów bezpieczeństwa i jak widać pogoda nie rozpieszcza. Budżet na ten i przyszły miesiąc to 1 tys, w grudniu urośnie może o 500 zł - uda się w tych cenach jakiś komplet wybrać?
Chyba, że lepiej poczekać na śnieg i może ceny coś spadną?
jakie macie zdanie na temat w/w firm i ich tekstyli. Chce kupić coś do jazdy w trasy po PL na przyszły sezon. Dopiero co kupiłem moto i chce jeszcze pojeździć, a jeżdżenie w samym żółwiu i zestawie narciarskim nie cieszy mnie ze względów bezpieczeństwa i jak widać pogoda nie rozpieszcza. Budżet na ten i przyszły miesiąc to 1 tys, w grudniu urośnie może o 500 zł - uda się w tych cenach jakiś komplet wybrać?
Chyba, że lepiej poczekać na śnieg i może ceny coś spadną?
- DarkShenron
- Świeżak
Chyba najtańszy z zachowaniem przyzwoitości jakości jest zestaw Modeka Westport. A co do 4-biker vs RST, to 4-biker jest marny, bez zastanawiania się wziąłbym RST..
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Zimny72 napisał(a):A co do 4-biker vs RST, to 4-biker jest marny,
Jak szukaliśmy z dziewczyną kurtki dla niej, odwiedziliśmy sklep 4-Biker w Poznaniu (nic wcześniej o tej marce nie wiedziałem) i moje pierwsze skojarzenie: Pizza Hut wśród odzieży motocyklowej. Tzn. produkty tylko udające pełnowartościowy ubiór. A patrząc na jakość ceny wcale nie są rewelacyjne, za te pieniądze kupiłem w zeszłym roku nową kurtkę Held.
SlowMotion napisał(a):W całości za 1500zł też da się ubrać, ale wtedy polecam jeździć bardzo zachowawczo i nie przekraczać 40-50kmh.
- riderZ056
- Świeżak
Mam mieszane uczucia co do sklepu 4Biker. W sensie, doradztwo na + bo chłopacy są ogarnięci ale faktycznie, też raz przymierzałem jeden ciuch tej marki i jestem sceptyczny. A faktycznie najtańsze nie są. Poszedłbym tutaj w RST albo poszukał czegoś lepszego z Rebelhorna.
-
GoRideYourself - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 9 gości