Trudne sprawy [18+]
Krmtzzz napisał(a):... iostatnie 20 przekechalem z nogami zdjetymi z setow bo juz ich nie czulem ;>
Bylo mowic, to dalbym Ci powachac moje

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
No dzisiaj owocny dzień
prawie złożyłem silnik do WSKi
zostało założyć cylinder i aparat zapłonowy
Miałem ułatwioną sprawę, że poprzedni właściciel silnik rozebrał i był w częściach
I utrudnioną sprawę, bo 2h walczyłem, żeby wał wyjąć z glebogryzarki :/

prawie złożyłem silnik do WSKi

Miałem ułatwioną sprawę, że poprzedni właściciel silnik rozebrał i był w częściach

I utrudnioną sprawę, bo 2h walczyłem, żeby wał wyjąć z glebogryzarki :/
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Mi sie w taka pogode nawet jezdzic nie chce, a Tobie chce sie dlubac przy silniku, no coz, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Panie, dzisiaj wstałem o 5 rano, żeby nową papę na dachu położyć
45m^2 papy poszło
Tak to bym dokończył składanie silnika, ale już mi się nie chce dzisiaj bo na 14 do roboty

Tak to bym dokończył składanie silnika, ale już mi się nie chce dzisiaj bo na 14 do roboty

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
podoba mi sie wszedzie te teksty, ze moto to pojazd na lato, bo w zime sie nie da jezdzic.
no no, tylko jak mam wejsc do czarnego skorzanego kombi i usiasc na moto jak w cienu jest 37 stopni
no no, tylko jak mam wejsc do czarnego skorzanego kombi i usiasc na moto jak w cienu jest 37 stopni
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
było trzeba kupić biały skórzany kombi
Ja ostatnio chciałem kupić biały tekstylny turystyczny na motocykl i jednak kupiłem czarny, z 3 powodów:
1. na grupie lubuskich motocyklistów na FB ciągle w oczy rzucał mi się na fotkach tylko jeden człowiek - w białym skórzanym kombi, do tego śmiesznie w tym wygląda...
2.brudzenie się, zawsze się gdzieś rękę włoży, w białym od razu uwalone
3. biały wszystko uwypukla - było by widać brzuszek
serio jak się patrzę na jasne kombinezony to wszystkie kształty dobrze widać, w czarnym już tak nie ma 

Ja ostatnio chciałem kupić biały tekstylny turystyczny na motocykl i jednak kupiłem czarny, z 3 powodów:
1. na grupie lubuskich motocyklistów na FB ciągle w oczy rzucał mi się na fotkach tylko jeden człowiek - w białym skórzanym kombi, do tego śmiesznie w tym wygląda...
2.brudzenie się, zawsze się gdzieś rękę włoży, w białym od razu uwalone
3. biały wszystko uwypukla - było by widać brzuszek

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
RSSSS napisał(a):Można uznać za zamkniętą?
Fota kiepskiej jakosci

Poza tym, to tylna sie nie liczy

To moze teraz z nami do Harzu ?

- andy7
- Moderator