[Aktualności] 13 km przez miasto w 8 minut
• Strona 1 z 1
[Aktualności] 13 km przez miasto w 8 minut
Dyskusja na temat: 13 km przez miasto w 8 minut
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
13 km przez miasto w 8 minut
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
13 km przez miasto w 8 minut
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Imponujące. Naprawde imponujace. Chyba do końca życia bedą mnie zaskakiwać tak spektakularne i imponujące przykłady debilizmu...<br><hr>MMa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
słabą mamy policję, że jeszcze gościa nie znalazła prze IP i nie zglębowała za narażanie życia innych . A ścigacz.pl co chcę udowodnić przez propagawanie takich filmików .......... bo jeśli to, że naród polski pełny jest debili to to już wiemy.<br><hr>smerfmądrala
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miszczu prostej, nic ciekawego...... Przy okazji zdrowia życzę kiedy przy >150 km/h ktoś wymusi na skrzyżowaniu <br><hr>szatan667
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak już musicie zamieszczać takie "click-baity", to przynajmniej wynajdujcie nagrania, na których prowadzący może i jedyny olej posiada w silniku, ale przynajmniej umie jeździć i nie dogina pały w terenie zabudowanym. A ten tutaj ani nie świeci przykładem w kwestii techniki jazdy, ani zachowania na drodze publicznej. Wstyd...<br><hr>pirx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ci co wieszają psy na ścigacz.pl chyba nie zrozumieli ironii postu brawo za inteligencje, a raczej jej brak.<br><hr>Frolik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jedyne co wynika z takich filmików, sporadycznie pojawiających się w necie, to:
a). coraz więcej nagonek policyjnych na "złych i niedobrych motocyklistów" - kontrole w stylu(autentyk) wyjazd z garażu, dojazd dróżką osiedlową do pierwszych świateł i kontrola, bo "przecież widzę, że jedzie się Pan ścigać na tym motocyklu" - bez powodu, ot tak, żeby mi potrzepać dokumenty przez godzinę i puścić wolno
b). zrażenie ludzi do NORMALNYCH użytkowników motocykli, bo przecież wiadomo, że jak ktoś ma "motor" to "dawca" i "bezmózg bez wyobraźni" - efekty: choćby celowe zajeżdżanie drogi przy dojeździe do świateł w korku
c). niezależnie czy to motocykl, czy samochód - pewnie, dostarczmy jeszcze więcej pożywki eko-półgłówkom, niech wprowadzą limity po 30kmh na godzinę w całych obszarach zabudowanych, 1000zl mandatu za każde 10kmh przekroczenia prędkości i niech zamontują progi zwalniające nawet na 3-pasmowych trasach.
Reasumując: błagam, trochę myślenia - jeździj jak chcesz, ale jeśli lubisz łamać przepisy i testować właściwości balistyczne Twojej maszyny w obszarze zabudowanym to po pierwsze nie chwal się tym przed całym internetem, a po drugie podnieś dłoń na wysokość twarzy, a następnie szybkim, płynnym ruchem walnij się w ten pusty łeb. Lubisz prędkość to wyjedź poza miasto, a nie zabij lub uszkodź kogoś na całe życie, kogoś, kto zapewne, mimo upewnienia się 5 razy, nie widział Cie przy wyjeżdżaniu z podporządkowanej bo akurat na 50kmh jechałeś 200kmh, żeby pochwalić się tym w necie. Mój ty bohaterze.<br><hr>Mikołaj(św)
a). coraz więcej nagonek policyjnych na "złych i niedobrych motocyklistów" - kontrole w stylu(autentyk) wyjazd z garażu, dojazd dróżką osiedlową do pierwszych świateł i kontrola, bo "przecież widzę, że jedzie się Pan ścigać na tym motocyklu" - bez powodu, ot tak, żeby mi potrzepać dokumenty przez godzinę i puścić wolno
b). zrażenie ludzi do NORMALNYCH użytkowników motocykli, bo przecież wiadomo, że jak ktoś ma "motor" to "dawca" i "bezmózg bez wyobraźni" - efekty: choćby celowe zajeżdżanie drogi przy dojeździe do świateł w korku
c). niezależnie czy to motocykl, czy samochód - pewnie, dostarczmy jeszcze więcej pożywki eko-półgłówkom, niech wprowadzą limity po 30kmh na godzinę w całych obszarach zabudowanych, 1000zl mandatu za każde 10kmh przekroczenia prędkości i niech zamontują progi zwalniające nawet na 3-pasmowych trasach.
Reasumując: błagam, trochę myślenia - jeździj jak chcesz, ale jeśli lubisz łamać przepisy i testować właściwości balistyczne Twojej maszyny w obszarze zabudowanym to po pierwsze nie chwal się tym przed całym internetem, a po drugie podnieś dłoń na wysokość twarzy, a następnie szybkim, płynnym ruchem walnij się w ten pusty łeb. Lubisz prędkość to wyjedź poza miasto, a nie zabij lub uszkodź kogoś na całe życie, kogoś, kto zapewne, mimo upewnienia się 5 razy, nie widział Cie przy wyjeżdżaniu z podporządkowanej bo akurat na 50kmh jechałeś 200kmh, żeby pochwalić się tym w necie. Mój ty bohaterze.<br><hr>Mikołaj(św)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Początek filmiku leci dwieście, a w zakręt wchodzi 100km/h gdzie z daleka widać zielone światło.... Typowy małolat który długo nie pojeździ.... Dalej nie oglądałem, szkoda czasu na głupka co odwija na prostej...<br><hr>rajdowiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Początek filmiku leci dwieście, a w zakręt wchodzi 100km/h gdzie z daleka widać zielone światło.... Typowy małolat który długo nie pojeździ.... Dalej nie oglądałem, szkoda czasu na głupka co odwija na prostej...<br><hr>rajdowiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie, nic dodać nic ująć<br><hr>sprusKomentatorzy napisał(a):Początek filmiku leci dwieście, a w zakręt wchodzi 100km/h gdzie z daleka widać zielone światło.... Typowy małolat który długo nie pojeździ.... Dalej nie oglądałem, szkoda czasu na głupka co odwija na prostej...<br><hr>rajdowiec<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości