[Aktualności] Jorge Lorenzo: "Moja przednia opona...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Jorge Lorenzo: "Moja przednia opona...
Dyskusja na temat: Jorge Lorenzo: "Moja przednia opona rozpadła się"
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jorge Lorenzo: "Moja przednia opona rozpadła się"
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jorge Lorenzo: "Moja przednia opona rozpadła się"
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
To co wyprawiał pod koniec, to była zwykła podłość, nie pierwsza u niego. Dziwne że sędziowie nie zabrali się za te ewidentne próby sprowokowania Marqueza (który zresztą robił to samo z Rossim) do błędu.<br><hr>riderZ056
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dziwne. Przecież aż tak bardzo nie padało, nie było rzeki na torze. A JL się tak zestresował że nie mógł jechać? albo coś pochrzanili i nie dogadał się z box-em co do drugiego motocykla...<br><hr>anusek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście pisząc o prowokacjach Marqueza mam na myśli zeszły sezon i wyścig w Malezji.<br><hr>riderZ056Komentatorzy napisał(a):To co wyprawiał pod koniec, to była zwykła podłość, nie pierwsza u niego. Dziwne że sędziowie nie zabrali się za te ewidentne próby sprowokowania Marqueza (który zresztą robił to samo z Rossim) do błędu.<br><hr>riderZ056<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MM nie był dublowany - tylko się bawił...<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):To co wyprawiał pod koniec, to była zwykła podłość, nie pierwsza u niego. Dziwne że sędziowie nie zabrali się za te ewidentne próby sprowokowania Marqueza (który zresztą robił to samo z Rossim) do błędu.<br><hr>riderZ056<br>Komentatorzy napisał(a):Oczywiście pisząc o prowokacjach Marqueza mam na myśli zeszły sezon i wyścig w Malezji.<br><hr>riderZ056<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tym "wyprzedzaniem" nic nie zyskał a tylko zrobił z siebie głupka...po raz kolejny
Ale miał oczywiście do tego pełne prawo - jechał szybciej i mógł wyprzedzać, tylko po co...<br><hr>rxp
Ale miał oczywiście do tego pełne prawo - jechał szybciej i mógł wyprzedzać, tylko po co...<br><hr>rxp
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nic by sędziowie nie mogli zrobić. Jurek był szybszy, na lepszej oponie i miał prawo cisnąć, żeby odrabiać pozycje. Chociaż moim zdaniem liczył na to, że sprowokuje Marka a ten zaliczy glebę, co by ratowało nieco sytuację w tabeli.<br><hr>Gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości